פין נימול זה פין יפה

טעות..אני עוסק בפורנו ../images/Emo5.gif

בעצם אני עוסק במדידת פינים לא...אני עוסק בתצלום נודיסטים לודוויג....בחייאת ...אינך יודע מי אני,מה אני עושה ואין שום שייכות בין עיסוקי לדעתי בנושא

Ludwig

New member
כן, אבל כדי לגבש דעה רצינית בנושא..

כדאי להתעניין יותר ברצינות בחומר הרלוונטי (גם אם הוא שונה מהעיסוק היום-יומי). למשל כדאי מאוד להבין את ההבדלים בין פין שלם ונימול לפני שמחליטים מה יותר טוב, לא?

הנושא הוא רציני, העובדה שאנשים

ממשיכים לחתוך תינוקות חסרי ישע איננה מצחיקה כלל וכלל. וזה עצוב שאתה מנסה להיות קליל בנושא ולהצחיק. אם עוד לא הבנת, סבא יקר, הנושא מאוד חשוב ורציני. שירלי.

שירלי

גם "כפיית דעת ההורים" על תינוקות "חסרי ישע" היא נושא רציני ולא שמתי לב שהבעת את דעתך בנושא הרציני ההוא ושתיהי ממש גדולה תביני שהומור היא דרך חיים לאנשים רציניים

Ludwig

New member
את הדמגוגיה הזו כבר שמענו...

וגם קיבלת תגובות עליה (אתה מוזמן לקרוא שוב). כשאני אומר "דמגוגיה" אין בכוונתי להעליב, אלא להצביע על דברים שמנסים לשכנע על-ידי עיוות סמנטי של המציאות. אתה מציג עשיית מעשה פוגע שאין ממנו חזרה כאי-כפיה לעומת שמירת חופש הבחירה של הבן ככפיה, במיוחד שהבסיס לטענתך הוא דיכוי השונות ופגיעה פיזית ונפשית ידועה מראש לעומת איזה שהוא "סבל" חברתי ערטילאי, שלפחות בחברה בה אני חי נראה לי מופרך לחלוטין. אתה מוזמן לקרוא שוב גם תגובות קודמות, בתקווה שהן תעוררנה אותך למחשבה נוספת...

Ludwig

New member
אתה גם מרמז שגילך הרב מהווה יתרון..

אלא שבמקרה זה נראה לי שהוא מהווה חסרון ברור (כן, כך זה לפעמים). שירלי צעירה יותר, קרובה יותר למציאות החברתית של הורים צעירים ושל ילדיהם הן באופן פיזי והן מבחינת קו המחשבה. הצעירים בימינו פתוחים יותר לשונה, פתוחים יותר לפקפק באמונות ישנות, פתוחים יותר לעולם הרחב, חשופים יותר לתקשורת מגיל צעיר ועוד. כל אלה מהווים יתרון בהבנת הנושא, שיכולת להתמודד איתו מבחינה נפשית והיכולת להעריך את יחס הדור הצעיר לנושא. מה שהרבה פעמים בא עם הגיל זה ההבנה שאנשים חושבים אחרת, שיש תפתחות חברתית כל הזמן, והסבלנות להקשיב למי ששונה ממך ברקע או בגיל כדי להשלים את התמונה.

גילי מהווה יתרון רק בדבר אחד

בגיל מבוגר סה"כ הטעוית שעושה האדם ,גדול מאדם צעיר אי לכך סה"כ נסיון חייו המצטבר מביאה לדבר אחד נסיון חיים=חוכמת חיים בקשר לפתיחות=שוב אני מזכיר לך שאינך מכיר אותי ופתיחותי לנושאים רבים היא גדולה מאנשים צעירים נושא המילה לא נכלל אצלי במושג "פתיחות"

Ludwig

New member
זה נשמע טוב כאמירה כללית...

אלא כשבודקים פרטנית, לא חסרים מקרים של צעירים חושבים, פתוחים וסקרנים לעומת מבוגרים חסרי חשיבה עצמית ומקובעים. לא הייתי מבסס את טענותי על גיל הטוען.

לאה2707

New member
שירלי, יש אנשים שחושבים שכפייה זה

כש"מכריחים" מישהו, לא לעשות לו משהו. את לא מבינה את ההגיון ההפוך? חבל על הטרחה.

כפייה ....והסטוריה

בקמבודיה נכפה על אלפי בני אדם =לא=לעסוק בלימוד התרבות בסין הוגלו כל האינטלקטואלים וכפו עליהם =לא= לחשוב בצורה ליברלית ברוסיה סיביר היתה מחוז למחנות כפייה כדי ש=לא= יחשבו נגד השילטון על כולם "כפו" =לא=לעשות משהו.... הגיון הפוך?? את מבינה את זה.. לאה.. (שחבל לה על הטירחה)

Ludwig

New member
כן...

אני נימול אבל מכיר כאלה שאינם נימולים (חייתי גם בחו"ל, אבל יש גם לא כך-כך מעטים בארץ) ומכיר היטב את ההבדל. האם היית מעדיף שבמקום תשובה רצינית אענה לך בבדיחה? אני מודה שאני אדם רציני, לפחות בכל הקשור להחלטות רציניות, אבל אם אזכר באיזה חידוד הקשור לנושא אשמח להוסיפו כאן...

אני שמח שהינך נימול

ואני שמח שעשית חקר מעמיק בהזקרות הפין הערל על כל פרטיו הרגשותיו ותנועותיו בתוך אבר המין של האשה והכל מתוך קריאה ושמיעה בלבד נשמע מוזר הפרדוכס שלך (ולפי דברייך הכל בתאוריה) ועוד שאלה...אתה בטוח שאתה נהנה מיחסיי מין הטרוסקסואלים(בתור נימול)?

Ludwig

New member
מכיוון שעל עצמי אינני יכול להעיד...

שהרי אני נימול ולעולם לא אוכל להיות בעל עורלה, העדות שלי היא רק מראיה ושמיעה. לא כל מה שאנו לומדים בחיים הוא מתוך התנסות אישית, מה לעשות... יש לך עדות טובה יותר? או שזה רק תירוץ להתעלמות?

Ludwig

New member
ורק לצורך הבהרת הנקודה...

איך אתה יודע שמשהו רעיל? לשיטתך צריך לקחת אותו ואם מתים אז הוא רעיל... אני ועוד רבים מעדיפים את השיטה האחרת של לקרוא על חומרים רעילים, לשמוע עדויות ידועות של אחרים או לנסות להבין את הכימיה שמצביעה על הרעילות...

לאה2707

New member
אבל אמא שלו לא שמחה. לא לגביו ולא

לגבי אחיו. אילו נולדו היום, אחרי שהתענינו ולמדנו את הנושא, לא היינו מלים אותם. לידיעתך !!!

לאה2707

New member
ונכון, אין לי ביקורת לגבי אנשים

כלפי אנשים דתיים, שדתם מצווה עליהם והם חייבים לקיים. צר לי עליהם. אבל אדם לא דתי, שאחרי כל העובדות וההוכחות, עדיין מחזיק בדעה שצריך לימול, הוא בעיני חרש ועיוור. בכלל כל הויכוח אתך נראה לי כמו דו-שיח של חרשים. אגב, האם ילדיך נשואים? האם הם מלו את ילדיהם? מתי זה היה? האם הם בכלל מתעניינים בנושא כמוך? מעניין איזו הברקה תבוא מצדך עכשיו ???

למעלה