פין נימול זה פין יפה

לאה2707

New member
אנא במטותא, לך טפס על עץ אחר איפה

שעוד לא מכירים אותך. כאן כבר לא מתרגשים ממך. מה כבר אתה יכול לחדש לנו חוץ מהקבעון שלך?

לאה2707

New member
לודוויג, אם אתה זוכר, אבא אמר פעם, ../images/Emo47.gif

אם הוא כל כך יפה, אז למה שלא יתלו אותו על המצח ???
חוץ מזה "היופי הוא בעיני המסתכל...".

לאה2707

New member
ודוקא עכשיו, אחרי שראיתי את התמונה

אני השתכנעתי עוד יותר, שבערלה בעצם מגינה על הפין. וחוץ מזה, אני אעז ואומר, אף שקצת קשה לי, אני מניחה (אמנם לא מנסיון) שבשעת זיקפה הם נראים אותו דבר... אם מבינים למה אני מתכוונת. וסליחה על גילוי מחשבות הלב.

לאה2707

New member
לדיאנה, רוצי מהר לספרית. ואם האף

שלו היה לא מספיק יפה, אז צריך מיד! אבל מיד בגיל כמה ימים, לעשות לו ניתוח פלסטי באף. באמת ... (´
´)

לאה אני שמח שהעשרתי אותך במשהו ../images/Emo3.gif

וסתם למען ההבהרה בשעת זיקפה הם לא נראים אותו דבר

Ludwig

New member
וסתם למען ההבהרה...

בשעת זיקפה הם נראים דומה, כך שלפעמים קשה בכלל להבחין בהבדל (לפין השלם יש יותר עודף של "עור", כך שפשוט הצד החיצוני לא כל-כך מתוח מסביב (דבר שבהחלט פחות נוח אצל מי שנימול), שמשפר את התנועה והתחושה הן בצד הפין עצמו (הפנימי) והן בצד של מה שעוטף את הפין באותו רגע (החיצוני)... אתה בטוח שאתה מכיר את הנושא???

למען ההבהרה לודוויג

מעולם לא הייתי ערל אז איני יודע מה התחושות של ערל מה שאני כן יודע שהנאה היא בעיקר בראש לא כל ערל נהנה ממין ולא כל נימול סובל ממין נימולים מגיעים לריגושים עזים ואורגזמות מדהימות הכל תלוי בבת הזוג או בריגוש שמסביב ובתור נימול אני יכול להעיד על כך

Ludwig

New member
לא טענתי אחרת...

הנאה תלויה בהרבה גורמים, רובם כנראה נפשיים. אולם כיוון שאתה נימול וכנראה לא יצא לך לחקור את הנושא לעומק אתה כנראה לא מודע להבדל. אינני טוען שאין הנאה ממין כשאתה נימול, אלא שיש הפחתה בהנאה האפשרית ושיש הפחתה אפילו בתפקוד (זה באמת עובד יותר טוב עם האיבר השלם. יש הגיון רב בתכנון המקורי...). אם תרצה באמת להבין זאת תצטרך לשאול אנשים עם איבר שלם ולהשוות את אופן הפעולה. יש לך אולי רתיעה מסויימת מהעורלה (ככה זה אצל הרבה אנשים עם משהו שאינם מכירים) אך כשמבינים את התפקוד היעיל שלה הרתיעה מתחלפת בהערכה לתכנון שמקורי...
אתה כמובן יכול לחסוך ךעצמך את השאלות (אולי זה קצת מביך) ולסמוך על עדותם של אלו שכבר התעניינו...

אבל אני טוען אחרת

אני לא מתכוון לאסוף עדוית מערלים טוב לי במה שיש לי ואני שלם איתו ועם כל מה שמסביבו מה גם שאני מוציא ממנו את המיטב זו האמת שלי

דיאנה1

New member
אבל לתינוק זכות למצוא את האמת שלו

ולכן צריך להשאיר לו את כל האפשרויות ולא לעשות פעולה בלתי הפיכה.

זה גם אני טוען

אבל אם יחליט לעשות זאת בגיל מבוגר זו תיהיה פעולה מכאיבה פי כמה והרי כולכם נגד פעולות מכאיבות לכן תנו לתינוק את זכותו על גופו מבלי להכניס אותו לדילמות מכאיבות רק בגלל שדעתכם הייתה שונה מהכלל בתואנות שעדיין אינן מבוססות

דיאנה1

New member
איך הגעת לזה שהפעולה מכאיבה יותר

בגיל מבוגר? בגלל שהתינוק לא יודע לדבר לא כואב לו?! מחקרים שבדקו מדדים אובייקטיביים לכאב, כמו האצת דופק ונשימה ומדדים נוספים, גילו שכואב להם הרבה הרבה יותר ממה שהיה מקובל לחשוב. למעשה הטענה היא שקשרים עצביים שתפקידם לשכך את תחושת הכאב עדיין לא התפתחו בגיל זה ולכן הכאב מגיע במלוא עוצמתו ישירות למוח.

דיאנה1

New member
אין ספק שמילה מאד כואבת

בגיל מבוגר. איך הסקת מכך שהיא כואבת פחות בגיל הינקות, במיוחד לאור המידע שבהודעתי הקודמת?

לאה2707

New member
אולי תשאל את אתרוג, האם הוא היה

עושה, היום, ברית מילה לבנו, ולא משאיר לו את זכות הבחירה כשיגדל?

Ludwig

New member
זו לא האמת שלך, זו ההתעלמות שלך...

אלא שאת המחיר משלמים כאן אנשים אחרים...

Ludwig

New member
לא זכור לי, אבל נשמע נחמד... ../images/Emo13.gif

ובכלל, ממתי אדם זוכה לפופולריות בחברה לפי צורת אבר-המין שלו? אם ההורים לא מתכננים לו קריירה בסרטי פורנו יש להניח שזה יהיה רלוונטי רק בין בני-זוג, ואז אני מניח שיש הרבה שיקולים נפשיים חשובים עוד הרבה לפני שיקולי שלם/נימול (ומעבר לכך אני מניח שההתנסות הפיזית ביתרונות הפין השלם תגבר על כל שיקול זניח כמו זה שסבא אליעזר העלה).

פופולריות ונחמדות

בני אדם עושים הכל בשנות האלפיים כדי לזכות אפילו בגרגר פופולריות ראה את בני הנוער נחמדות כבר שייכת לאישיות הבן אדם

Ludwig

New member
אני מניח שכך מדבר אולי מי שחי...

אני מניח שכך מדבר אולי מי שחי בחברת נודיסטים (נטוריסטים, אם כי גם שם זה נראה לי התייחסות מוגזמת) או מי שעוסק בתעשית סרטי הפורנו. אולם אין לי חשד שאתה נמנה עליהם, שכן התרשמתי שאתה לא מכיר היטב את ההבדלים בין פין שלם לפין נימול...

למעלה