אני השתכנעתי עוד יותר, שבערלה בעצם מגינה על הפין. וחוץ מזה, אני אעז ואומר, אף שקצת קשה לי, אני מניחה (אמנם לא מנסיון) שבשעת זיקפה הם נראים אותו דבר... אם מבינים למה אני מתכוונת. וסליחה על גילוי מחשבות הלב.
בשעת זיקפה הם נראים דומה, כך שלפעמים קשה בכלל להבחין בהבדל (לפין השלם יש יותר עודף של "עור", כך שפשוט הצד החיצוני לא כל-כך מתוח מסביב (דבר שבהחלט פחות נוח אצל מי שנימול), שמשפר את התנועה והתחושה הן בצד הפין עצמו (הפנימי) והן בצד של מה שעוטף את הפין באותו רגע (החיצוני)... אתה בטוח שאתה מכיר את הנושא???
מעולם לא הייתי ערל אז איני יודע מה התחושות של ערל מה שאני כן יודע שהנאה היא בעיקר בראש לא כל ערל נהנה ממין ולא כל נימול סובל ממין נימולים מגיעים לריגושים עזים ואורגזמות מדהימות הכל תלוי בבת הזוג או בריגוש שמסביב ובתור נימול אני יכול להעיד על כך
הנאה תלויה בהרבה גורמים, רובם כנראה נפשיים. אולם כיוון שאתה נימול וכנראה לא יצא לך לחקור את הנושא לעומק אתה כנראה לא מודע להבדל. אינני טוען שאין הנאה ממין כשאתה נימול, אלא שיש הפחתה בהנאה האפשרית ושיש הפחתה אפילו בתפקוד (זה באמת עובד יותר טוב עם האיבר השלם. יש הגיון רב בתכנון המקורי...). אם תרצה באמת להבין זאת תצטרך לשאול אנשים עם איבר שלם ולהשוות את אופן הפעולה. יש לך אולי רתיעה מסויימת מהעורלה (ככה זה אצל הרבה אנשים עם משהו שאינם מכירים) אך כשמבינים את התפקוד היעיל שלה הרתיעה מתחלפת בהערכה לתכנון שמקורי...
אתה כמובן יכול לחסוך ךעצמך את השאלות (אולי זה קצת מביך) ולסמוך על עדותם של אלו שכבר התעניינו...
אבל אם יחליט לעשות זאת בגיל מבוגר זו תיהיה פעולה מכאיבה פי כמה והרי כולכם נגד פעולות מכאיבות לכן תנו לתינוק את זכותו על גופו מבלי להכניס אותו לדילמות מכאיבות רק בגלל שדעתכם הייתה שונה מהכלל בתואנות שעדיין אינן מבוססות
בגיל מבוגר? בגלל שהתינוק לא יודע לדבר לא כואב לו?! מחקרים שבדקו מדדים אובייקטיביים לכאב, כמו האצת דופק ונשימה ומדדים נוספים, גילו שכואב להם הרבה הרבה יותר ממה שהיה מקובל לחשוב. למעשה הטענה היא שקשרים עצביים שתפקידם לשכך את תחושת הכאב עדיין לא התפתחו בגיל זה ולכן הכאב מגיע במלוא עוצמתו ישירות למוח.
ובכלל, ממתי אדם זוכה לפופולריות בחברה לפי צורת אבר-המין שלו? אם ההורים לא מתכננים לו קריירה בסרטי פורנו יש להניח שזה יהיה רלוונטי רק בין בני-זוג, ואז אני מניח שיש הרבה שיקולים נפשיים חשובים עוד הרבה לפני שיקולי שלם/נימול (ומעבר לכך אני מניח שההתנסות הפיזית ביתרונות הפין השלם תגבר על כל שיקול זניח כמו זה שסבא אליעזר העלה).
אני מניח שכך מדבר אולי מי שחי בחברת נודיסטים (נטוריסטים, אם כי גם שם זה נראה לי התייחסות מוגזמת) או מי שעוסק בתעשית סרטי הפורנו. אולם אין לי חשד שאתה נמנה עליהם, שכן התרשמתי שאתה לא מכיר היטב את ההבדלים בין פין שלם לפין נימול...