פין נימול זה פין יפה

Ludwig

New member
זה לא מדוייק...

כי מסתבר שאתה לא ממש יודע מה ההבדל החיצוני והתפקודי בין פין שלם לפין נימול, אתה חושב שברור לכולם שפין נימול זה יפה בעוד שיש רבים שחושבים אחרת, אתה מתעלם מהמלצות של ארגוני הבריאות המובילים בטענה של "אינטרנט", אתה מתעלם מעדויות רבות לגבי הסיכון והפגיעה שבמילה... זה לא נקרא לימוד והשכלה. אני מכבד אנשים כמו למשל פרופ´ קיטאי (מהפורום הישן) שבמקום להתעלם אמר במפורש שהוא מל למרות הסיכון ולמרות ההבדל מכיוון שאמונתו הדתית חזקה יותר. אני מכבד אנשים כמו ציפי ששוקלים את הציווי הדתי כנגד שאר הדברים או שהעדפתם בחלק מהדברים (למשל שהחלשת התחושה המינית יש בה לדעתם גם מן החיוב) שונה ולכן מסקנתם שונה. אז במקום להתווכח על עובדות או לנסות להתעלם מהן עדיף שתסביר לנו מדוע לאור כל מה שידוע לנו יש למול. מהן הסיבות שלך להמליץ שפי שאתה ממליץ?

אני לא בתקן ממליץ

אני בתקן משתתף בעל דעה מוצקה שיש לעשות מילה את הסיבות הרפואית לכאן או לכאן אני משאיר לרופאים את הסיבות הדתיות אני משאיר לבעלי האמונה אני מל את ילדי בגלל ה"נורמה" על כל הבטיה הרחבים ושוב אני חוזר לנקודת ההתחלה..לא כל נורמטיבי בתחום אחד הוא קונפורמיסט בכל מהלך חייו ודעותיו ולהזכירך נורמה הוא מושג שנקבע על ידנו כמו ..אי גילוי עריות,נישואים,אל תרצח, ריבוי נשים תרבות דיבור,מאכלים,קניבליזם ...וכדומה אז??? נשבור את הנורמות? וממחר בבוקר תירצח ? או תהפך לקניבל? אני רק רוצה להזכירך שנורמה היא יחודית לכל עם או קבוצה אתנית אם הנך נוצרי ...אין לי בעייה שלא תימול כי זו הנורמה ואינך שונה אם הנך מוסלמי...אין לי בעייה שתישא חמש נשים כי זו הנורמה אני חוזר ומדגיש אני לא נמצא כאן על תקן ממליץ או מסיונר כמו שרבים בפורום הזה מרגישים

Ludwig

New member
אז בסיכומו של דבר...

אתה טוען שיש למול כי "ככה עושים וככה מקובל אצלנו", וזאת למרות הסיכונים והנזקים. זה מעניין, כמעט משכנע...

למרות הכל ..מעולם לא ניסיתי לשכנע

לודוויג ..איש באמונתו יחייה ואם זה מה שקיבלת בכל ההבטים וההסברים למושג נורמה...צר לי אבל אתה לעומת זאת מנסה לשכנע ,להטיף ומתרגז שלא מקבלים את דעתך אני סמוך ובטוח שהמילה תשאר לנצח ומאחל לך חיים ארוכים שתזכה לראות זאת במו עינייך

Ludwig

New member
ומה דעתך לגבי יהודי שחי בחו"ל...

בחברה לא יהודית? האם גם הוא צריך לעשות "כמו כולם" ולהמנע ממילה? (נדמה לי שזו הפעם הרביעית ששאלה זו נשאלת...)

Ludwig

New member
לא הצלחתנו להבין את התשובה...

אז אנסח שאלה מדויקת שהתשובה לה קלה - כן או לא: האם לדעתך יהודי החי בחו"ל בקרב חברה לא יהודית צריך למול את בניו בניגוד למה שכל האחרים בסביבתו עושים? כן או לא?

לא הצלחת לא נורא

גם אני לא מצליח להבין אותך תמיד קרא שוב ושוב את תשובתי עד שתבין גם תחת עינוי סיני ועקירת ציפורניים לא אענה שוב ...זה פשוט משעמם ואני אוהב אקשן מהיר

Ludwig

New member
שוב אתה מתחמק...

טוב, זכותך לא לענות. אני ודאי לא רוצה שיהיו לך "קומפלקסים" אחר-כך... (נו יצא מצחיק מספיק?
)

למדתי ממך ../images/Emo19.gif

"מכל מתלמדי השכלתי" אפרופו התעלמות אין צורך שתענה לי על התשובה "האם אתה נהנה מיחסי מין הטרוסקסואלים למרות שהינך נימול?" הבנתי את התשובה לבד מתפקע מצחוק

Ludwig

New member
תשובה...

למרות שאני מעדיף להשאר בתחום הנדון בפורום, ולמרות שאני משתדל להיות עדין בנושאים מסויימים כי יש כאן עוד אנשים בפורום מרקע שונה, אענה לך על השאלה האישית בקצרה, ולו רק כדי לעזור לך להבין את הרעיון עליו אני מדבר. אם תשובתי אינה מספקת אותך אפשר להמשיך בפורום וידויים... כן, אני נהנה למרות שאני נימול, ומעולם לא טענתי שנימולים ככלל אינם יכולים להנות ממין טוב (לפחות אלו שהמילה לא הסתיימה אצלם באיבוד איבר המין), אלא שאין זה מונע ממני להבין שיכול להיות יותר טוב לבאים אחרי. וחוץ מתשובתך (החסרה?) יש עוד דבר שלא הבנתי - על מה אתה מתפקע מצחוק הפעם?

מתפקע ממך לודוויק ../images/Emo6.gif ../images/Emo22.gif

אתה כה צפוי לודוויג בעשרות הודעות סיפרת על ההרגשות של הערל בתוך הואגינה בעשרות הודעות סיפרת על מיבנה הפין הערל בריגושו לפרטי פרטים בעשרות הודעות סיפרת כמה מהנה מינית להיות ערל ובסוף אתה נימול שנהנה ממין מצוייןואפילו יתכן יותר מערל לודווווווויקקקקקק דיי להיות טרחן בלתי נלאה דרך אגב סיפרו לי שאני טרזן ...תוכיח שלא

Ludwig

New member
קרא שוב את הודעת "הרעל"

ותבין סופסוף שחוסר היכולת להשליך מנסיון של אחרים על עצמך הוא קצת ילדותי. ואתה זה שטען ליתרון השנים... אם לא אתה אז לפחות צד שלישי הקורא בפורום ילמד יותר...

לאה2707

New member
נורמות גם משתנות. והראייה, שדברים

רבים השתנו, בדרך כלל לטוב, בקרב האנושות. למש, ביטול העבדות, זכות בחירה לנשים, אפילו בצבא השתנו הנורמות לגבי שירות נשים בחילות ובתפקידים מסויימים בניגוד ל"נורמה" שהיתה נהוגה מקודם. כן, אז אנחנו רוצים לשנות את ה"נורמה" הפסולה בעינינו.

זו נורמה שלא תשתנה

הנסיון לשנות את נורמת ה"מילה" כמוה לשנות את המושג "אל תירצח" אלו נורמות טבועות ועמוקות אני מאחל לכולנו חיים ארוכים מספיק כדי להווכח בכך. בנתיים כל הילדים שאינם נימולו ישארו חריגים

לאה2707

New member
ככה גם אמרו לא כל כך מזמן לגבי ../images/Emo3.gif

נשואים אזרחיים, ותראה מה קורה היום ?
או שגם מזה נוח לך להתעלם ?

לאה2707

New member
ואל תשכח להסתכל קצת יותר למטה

על תשובתי לגבי "שמחתך" על כך שלודוויג הוא נימול. "שמחת עניים...".

נשואים אזרחיים היו תמיד

בשנות ה30 היו נשואים כאלו למען ה"סרטיפקט" בשנות ה50 חיו זוגות לאחר השואה ללא נשואים בכל דור עד היום היו נשואים מסוג זה או אחר כיום זה כאילו מודרני ...אבל זה רעיון עתיק

לאה2707

New member
במקרים שציינת זה היה רק מכורח

המציאות ויצר ההישרדות. אבל זה לא היה "נורמה" בחיים הרגילים אצל יהודים. נכון היום זה אולי "מודרני", אבל זה גם הפך ל"נורמה" של אחוז גבוה מאד באוכלוסיה.

למעלה