פין נימול זה פין יפה

Ludwig

New member
כן, ילדיה מתעניינים בנושא...

לפחות חלקם ואתה אפילו פוגש אותם כאן. ויש לי דווקא הברקה - למה שלא תפנה מדי פעם לחדרי צ´טים העוסקים בוידויים אישיים? שמעתי שיש כאלה שמאוד נהנים מזה... מקווה שנחזור כבר לעניין המילה.

Ludwig

New member
לא נורא...

הדיון כאן הוא פומבי, כך שלמרות שסבא מסרב ללמוד יכול לפחות מישהו מהצד שקורא בפורום ללמוד מהדיון. (ולא נראה לי שנוכל ללמוד משהו חדש ממשפחתו של "סבא")

Ludwig

New member
וכדי שתראה למה ...

וכדי שתראה למה בזיקפה הפין השלם והפין הנימול נראים דומים אתה יכול לצפות בהדגמה (תודה ליובלל על הלינק):

ועדיין יש הבדל

החלק התחתון מתחת לעטרה עבה יותר (לפין שאינו נימול) גם בשעת זיקפה או גם על זה אתה מערער

לאה2707

New member
בשביל לשמור על נקיון השיניים, ../images/Emo31.gif

צריך לעקור אותם ואז תיפתק בעיית הנקיון, לא?

Ludwig

New member
נו טוב, כנראה שתצטרך הדגמה...

ונראה בכמה מקרים תצליח לזהות מיד בהבדל... תאמין לי שההבדל בזמן הזיקפה קשה מאוד להבחנה, אבל בזמן הפעילות ההבדל ברור יותר. ואם אתה לא מאמין באמת אפשר למצוא הדגמה עבורך (לא, זה לא הצעה מגונה, אפשר להסתפק אפילו בסרטים מתאימים...).

דיאנה1

New member
טוענים שגם שיער בלונדיני זה יפה,

ויש השואלים באכזבה על בר: מה, הוא לא בלונדיני כמו אחותו הגדולה? אז מה אתה אומר, להתחיל מעכשיו לצבוע לו את השיער?

דיאנה את האמת

ראית בתמונה כמה מכוער הוא הפין הערל לא לחינם בכל פסל מופיע פין נימול

Ludwig

New member
לא נכון !!!

לדעתי האישית אין שום דבר מכוער בפין השלם ואני מכיר עוד שחושבים כך. ולגבי פסלים, מאיפה לקחת את הרעיון הזה? אני מכיר הרבה פסלים ויצירות אומנות אחרות בהן דווקא רואים בבירור את העורלה...

Ludwig

New member
סבא, יש לי חשד...

שכבר הרבה זמן לא יצא לך לראות איברי-מין שלמים במציאות. אולי זה הפחד ממה שאינו מוכר? כמו שאמרתי, זה כנראה עניין של הרגל (או של רמת הפתיחות/שמרנות של הצופה). ושוב, נראה לי שזה לא באמת שיקול רציני אצל רוב האנשים...

לודוויג, החשד מבוסס ונכון

היות ואני הטרוסקסואל אני מעדיף לראות אברי מין נשיים (ללא שמץ של שובינסטיות) אבל בהחלט ראיתי אבר מין "שלם" כפי הגדרתך והוא....לא אסטטי במיוחד

למעלה