פין נימול זה פין יפה

Ludwig

New member
אבל אפילו אם כך...

אבל אפילו הטרוסקסואל "זוכה" לראות אברי-מין זכריים במקלחות משותפות וכד´ (לפעמים יותר מנשיים), כך שיש לך הזדמנות לשפר קצת ידע. בכל מקרה אפשר גם פשוט לדבר על הנושא עם אנשים אחרים (בחברה שלי זה בסדר לדבר גם על נושאים כאלו. לא הביישן למד...).

אורית ג.

New member
אין סודות בחברה ../images/Emo8.gif

אבל אם יהיה לכן משהו חשוב - שימו גם בפורום

אורית ג.

New member
מחר בבוקר מתאים לך?

כי הסורק שלי לא מחובר אז אם את רוצה לראות ילדה באמת יפה וילד עם עורלה יפה... תצטרכי לחכות. או להתאמץ.

אורית ג.

New member
מה יעשה אב לתינוק בעל אף מכוער?

1. ניתוח פלסטי לתינוק ביום השמיני להוולדו. 2. ניתוח פלסטי כשהילד יגדל והאף יהיה ניכר בכיעורו יחסית לזה של חבריו. 3. יניח לבנו לגדול (אבל יזכיר לו כל הזמן את האף המכוער) עד שהבן יהיה בוגר ויחליט בעצמו. 4. ברית מילה. שלפחות הפין יהיה יפה . או בקיצור - מה הקשר בין העורלה ליופי. לי יש בבית עורלה קטנה ויפה - ולדעתי זה ממש יפה. אה, אבל גם אם זה היה ממש מכוער לא הייתי חותכת את זה לתינוק שלי.

אורית,כל טיעונים אלו מחזקים את דעתי

ניתוח פלסטי באף נועד בראש בראשונה כדי שלא יהיה שונה וכמובן שיהיה יפה השלכי את מסקנה זו על ברית המילה

לאה2707

New member
מה זאת אומר, בודאי לעשות לו ניתוח ../images/Emo8.gif

פלסטי, וכבר בגיל 8 ימים, כן? אחרת הוא ירגיש שונה. באמת.....(´; מה? את חושבת שהוא יוכל להחליט כשיגדל אם לעשות ניתוח פלסטי? (´;

לאה2707

New member
גם ברברה סטרייסנד ועוד מפורסמים

רבים, לא עשו ניתוח פלסטי לאפם "המכוער". האם זה הפריע לה להצליח בחיים? מי יודע, אילו הוריה היו מנתחים אותה בגיל צעיר מאד, מבלי שתהיה לה הזכות להחליט, אולי זה היה פוגם לה בקול, והיא לא היתה זוכה להצליח כל כך?

אתרוג

New member
אורית, מסכים איתך

וזה מה שאמרתי לסבא´לה לפני כמה ימים. אין מה לעשות, האיש לכוד בהשקפתו שכולם צריכים להיות דומים, מי שלא דומה, לא שווה. הטעון שלו לעניין היופי מעורר אצלי אסוציאציה לא נעימה. לא מזמן עבר התקבל בכנסת חוק האוסר קיצוץ אוזני וזנבות כלבים למתרת יופי. אז סבא´לה, תמצא משהו יותר מוצלח. ובלינק השאלות ששאלתי את סבא´לה, שמוכיחות את גזענותו.

גזען?

אתרוג....אתה בסדר? מה שייך קיצוץ אוזניים הדיוטי לכלבים לזה שאני גזען? תנסה משהו אחר (פעם הבאה)

frenchi

New member
סבא אתה כה צודק

אכן אכן יש יותר יפה מפין נימול סימן שאלה לא אין stay by your idea-its dood.

_יובלל_

New member
מה עניין פוסט מודרניזם להר סיני?

פּוֹסְט-מוֹדֶרְנִיזְם - שם ז´ ‏===================== מכלול המגמות והזרמים בתרבות המערבית (בספרות, באומנות, בארכיטקטורה וכד´) בסוף המאה העשרים, המהווים תגובת נגד למודרניזם ולשאיפתו להעניק משמעות כוללת למציאות, והדוגלים ברלטיביזם, בפלורליזם תרבותי ובהשתחררות מן ההיררכיה בין תרבות עילית לתרבות המונים.
שמת לב למילה פלורליזם סבא? רשימת IN/OUT מקומה בשבועונים הפחות מוצלחים, לא כמתכון לחיים, ובטח לא תחת הכותרת הפומפוזית "פוסט מודרניזם"

הכוונה לפוסט בהודעתי היא...

מאחר ופוסט מודרניזם זה המילה האחרונה בתרבותנו המתפתחת בדיוק כמו הטרנד העכשוי של פוסט ציונות הכנסתי את המילה IN כתגובה להגררות החברתית אחרי תרבות ה"פוסט" גם לנסוע בקבריולה זה לא "פוסט מודרניזם" מקווה שהבנת את כוונתי בהכנסת ניגודים אלו למושג "פוסט" ממני סבא "פוסט ברית"

_יובלל_

New member
תמונות ופסלי אומנות

עוד טעות לסבא אליעזר... 1. אולי יצירת האומנות הידועה ביותר בעולם - על כיפת הקאפלה הסיסטינית - מיקלאנג´לו - אדם מושיט את ידו - נוגע לא נוגע בידו של אלוהים... וראו זה נס - הוא לא נימול.. ואלוהים לא מחזיק בידו מספריים!!! 2. ושוב מיקלאנג´לו - הפסל המפורסם של דוד - וגם הוא לא נימול! 3. השרטוט המפורסם של לאונרדו דה-וינצ´י "Vitruvian man" - לא נימול. 4. חוצות פומפיי - בתים מאותרים בציורים אירוטיים ומלאי יצר - ובכולם אברים שלמים מתנוססים לגאוה. 5. ובאומנות הקלאסית העתיקה - שפע של כדים, פסלוני ברונזה, כולם מאותרים באלים, חצאי אלים, ובני אדם שלמים כביום היוולדם. ולמי שמעוניין לשטוף קצת את העיניים - מצורפים לינקים.

בתקופה זו מלחמת התרבות היתה בשיאה

מלחמת התרבות בין הכנסייה או התרבות הרומאית ובין היהדות היתה בשיאה במישור הדתי או התרבותי חסר להם שהיו מלים את פיסלהם...(לאומן היו מלים את ראשו) אני מדבר על תקופות מאוחרות ,אשר חלק גדול מהיצירות נימולות בכל מקרה יובלל תודה על הלינק ... הכנסתי אותו לפייבוריט שלי

יובלל אכן אומן

כפי הגדרתך בכרטיס האישי הינך אומן ונראה על פניו שהינך שולט בחומר אשמח אם תביא גם לינקים של תמונות נימולים למען האיזון בתודה מראש ..סבא אליעזר

למעלה