פין נימול זה פין יפה

פין נימול זה פין יפה

בעידן הפוסט מודרני היופי הוא ערך בפני עצמו יפה זה קיעקוע יפה זה פירסינג יפה זה להיות שמאלני יפה זה להיות צמחוני יפה זה להנשא במסמך משפטי יפה זה להיות IN יפה זה לנהוג בקבריולה יפה זה פין נימול ולראייה רוב תמונות ופסלי האומנות מציגים פין נימול לפניכם קובץ מצורף מה הייתם רוצים שיהיה לבן זוגכם או לילדכם (שיגדל)

אורית ג.

New member
היי סבא רק עכשיו נכנסתי לתמונה ו...

היא ממש נחמדה
אפילו הצלחתי למצוא שם אחד חביב
. ומשיקולי אסתטיקה , דרך אגב, בנות "נימולות" (כרותות חלק מאברי המין החיצוניים שלהן) גם נראות לא רע. באמת.

ועוד משהו קטן

יש לי שאלה מדוע אינך מפרסמת את הפורום הזה בשאר הפורומים? (זה נהוג בתפוז) האם זה בגלל שנוח לך כאן עם בעלי אותה דעה? ממני סבא שתוהה

Ludwig

New member
סבא, הנושא כבר נדון ונזנח...

יש רבים שחושבים שפין נימול יפה יותר ויש רבים שחושבים שפין שלם יפה יותר (אני מכיר אישית רבים לכאן ולכאן). באופן כללי נראה שאנשים חושבים שיפה יותר מה שהם רגילים אליו, כלומר בארץ למשל יש יותר שחושבים שפין נימול יפה יותר ובאירופה למשל יש יותר שחושבים שפין שלם יפה יותר (זה לפחות הרושם הברור שקיבלתי). לדעתי האישית נושא יופי הפין כל-כך שולי ולא חשוב שזה ממש לא שיקול בעיני (ולפי הפורום הישן זה באמת לא מטריד כמעט אף-אחד). וחוץ מזה אינני רואה בנושא זה הצדקה לחתוך איבר-מין של מישהו אחר. אם מישהו בוגר רוצה לעשות שינוי פלאסטי בעצמו (ושינוי באבר-המין שולי לעומת שינוי פלאסטי בפנים, בחזה וכד´) זה כבר בחירה שלו.

מתי נדון? ומדוע נזנח?

ואם מדובר על ויכוח שנערך בפורום הישן אזי מבין אני שמדובר בחבורה מצומצמת שעברה משם לכאן(תפוז) ועסוקה רוב זמנה בדיון על ברית מילה וכפי ששמתי לב רוב המשתתפים תומכים אחד בשני באי מילה כמו כת סגורה ששואבת את כוחה מ"יחודה" המשונה וכולם מבסוטים אחד מהשני צר לי להפריע בהרמוניה המתבדלת

Ludwig

New member
זה בסדר, אתה לא צריך להצטער...

קודם כל אחת מתרומות הפורום היא ליצור קשר בין הורים לבנים שאינם נימולים. וחוץ מזה אנשחנו צריכים מדי פעם שמישהו שבעד המילה יעורר אותנו לדיון כדי ש-"נתחזק"
הנושא נזנח מהר מכיוון שכנראה אף אחד (משני הצדדים) לא ראה בו חשוב מספיק לצורך הדיון...

אורית ג.

New member
סבא מה קרה? מתחשק לך לכנות אותנו כת

סגורה. גם לך ברור שאתה טועה , (שלא לומר שנדמה לי שאתה מנסה סתם להעליב) אנשים שמסכימים זה עם זה בתחום מסויים - הם לא בהכרח כת. ואת שאר ההסבר אני אחסוך לך. שלא לקלקל את הקינטור (אתה בטח נהנה
...)

אורית בוודאי שלא להעליב

צורת כתיבתי נועדה לעיתים, להעלות נושא כדי שתיהיה לו תגובה ..חיובית או שלילית אולי בעצם זו מטרת הפורום,לעלות נושא ולהגיב עליו

לאה2707

New member
אורית, את לא רואה שהסבא דוקא עושה

לנו שירות טוב? זה בסדר, שימשיך... הוא מעורר בכל פעם את הנושא ומרענן אותו ולדעתי זה לטובת הפורום...

נכון לאה ,בגלל זה אני פה

אולי להוציא אותכם מהרצינות התהומית ששקעתם בה עם קצת דעות אישיות וקצת הומור על הנושא

../images/Emo41.gif בהחלט כת לפי הגדרתה ../images/Emo41.gif

כת= =חבורה, סיעה,קבוצה של אנשים שפרשה מרוב הציבור בשל ניגודיה בדיעותיה בענייני דת או חברה (אבן שושן) ועסוקה רוב זמנה בהילול דרכה והאדרתה בעיני אחרים ו,מציאת סימוכין לאמונתה השונה (ראו מיקרה יובל האובססיבי) זה יהיה מוגזם לקרוא לכם כת ..והרי רובכם לא בעינייני דת אבל בהחלט ממה שנראה לעיין קבוצה תומכת ומתבדלת שיש לה גורו (אינטרנט) וכל נטע זר שבא להפריע להרמוניה מייד יש התנפלות על הוירוס מה לעשות ..זו האמת שאתם משקפים בפורום לכל מתבונן זר

טל קר

New member
מפריע לך שיש סימוכין?

יובל לא אובססיבי, יובל פשוט בודק דברים לעומק. ובקשר להתנפלות, זו לא התנפלות אלימה, זה מתוך כוונה טובה לבוא להעמידך על טעותך. בא בחור לא צעיר שהוא לא דתי, אבל מתעקש שאין כמו לחתוך לתינוקות בגיל שמונה ימים את קצה איבר המין. אני לא רוצה לומר לך כמו מה זה נשמע.

באינטרנט יש גם סימוכין להכחשת השואה

באינטרנט יש עשרות אתרים וסימוכין להכחשת השואה או לכל אבסורד אחר ולכן כל אחד יכול להביא סימוכין לכל דעה שיעלה על רוחו עשרות ארגונים עומדים מאחורי "כתבות מדעיות" כאילו נטולות כל חשש להטייה מכוונת בקשר ליובל ..הוא החליט כבר לא למול את בנו (רצונו כבודו) אך האובססיה המסיונרית להפיץ תורתו ברבים קצת תמוהה

דיאנה1

New member
שים לב להודעה הבאה של יובלל

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=202&msgid=787197 שבה תוכל לראות סימוכין שאינם מהאינטרנט (אם כי הם מופיעים גם באינטרנט) ההוכחות קיימות לא רק באינטרנט - האינטרנט רק מקלה על החיפוש עליהם. האינטרנט הוא רק מדיה. לבטל כל דבר שמופיע באינטרנט רק כי הוא באינטרנט זה כמו לבטל מאמר שמודפס על נייר כי יש גם ניירות שמודפסים עליהם שטויות... מי שמחפש את האמת על סיבוכים ונזקים בברית מילה מוצא אותה. מי שמתבצר במוסכמות המקובלות ולא מוכן להשכיל - יבושם לו, וחבל על צאצאיו. העובדות הן מוצקות ואינן ניתנות להפרכה. אפשר רק לעצום עינים בכוח ולהכחיש.

דיאנה בקשר לצאצאים

אני מצטט מתוך תגובתך "מי שמתבצר במוסכמות המקובלות ולא מוכן להשכיל,יבושם לו,וחבל על צאציו" =אני גאה בצאצי במה שהם ותרומת לחברה לא חבל לי על צאצי הם גודלו לערכים ולפתיחות הם בחרו בדרכם העצמאית ברוח שנות האלפיים לגבי סיבוכים ונזקים...בתוך כל חברייך הנימולים כמה אחוז מהם ניזוק? אז במתותא....הצהרות בומבסטיות על חבלה במזיד בצאצי על זה שנמולו מעורר בי שאט נפש (לא מצאתי ביטוי עדין יותר)

דיאנה1

New member
מה קרה, חוש ההומור עזב אותך פתאום?

100% מילדי מכרי שנימולו ניזוקו - לכולם נכרת חלק מגופם. ובנוסף לכך לחלקם נגמו סיבוכים שמשמעם החלמה ארוכה וכואבת, טיפול אנטיביוטי או ניתוח תיקון הנזקים. צוטטת מדברי אך הגבת לדברים שלא אמרתי - לא דיברתי על גרימת נזק במזיד, ואפילו לא תקפתי את ההחלטה לימול - אלא את הסרוב להשכיל וללמוד אלא להחליט מתוך כניעה למוסכמות.

זה שאנני מסכים לדעתך זה לא אומר..

שוב ציטוט "הסרוב להשכיל וללמוד אלא להחליט מתוך כניעה למוסכמות" דיאנה יקרה דעותי נובעות מתוך לימוד והשכלה מתוך מגוון רחב של דעות לכאן או לכאן זה שאנני מסכים לדעתך במקרה ה"מילה" זה לא אומר שאני מסכים לכל המוסכמות נושא המילה רחב ויש לו השלכות לכל תחומי חיינו צר לי אבל הפעם פיספסת

למעלה