פין נימול זה פין יפה

לאה2707

New member
מרוב התלהבות, הכשלת את עצמך. ../images/Emo31.gif

בתקופות שאתה מדבר עליהן, גם הרבה יהודים, לא מלו את ילדיהם, קודם בגלל המעמד והרצון ש"לא להיות שונה", ואחר כך מאימת השואה ("הישרדות")... האם תקרא לזה "נורמה"? הצחקת אותי בדוגמאות שנתת.
בכלל התשובות שלך נעשות יותר ויותר מצחיקות. ממש בדרן הפורום... או איך אמרת? "ליצן החצר..." D-: D-: D-: אתה רואה? ציחצחתי שיניים. גם בבוקר וגם בערב. בלי לעקור אפילו חלק מהן...

עוד תגעגעי אליי

ובכל הדוגמאות שנתת את מחזקת את עמדתי אם לא שמת לב צ´או "מבריקה שלי"

לאה2707

New member
../images/Emo8.gif אני כבר מתגעגעת... ../images/Emo25.gif

אבל, באמת, אתה לא שם לב, שהפכנו את הפורום הזה לצ´אט אישי מדי ? צריך לתת הזדמנות גם לאחרים להתבטא. כנראה נבהלו כולם. מי יודע אם יחזרו. מזל שגם משתתפים מהצד שכנגד נעלמו דום... אולי בכל אופן, תקרא בינתיים בעיון את כל החומר הרב שפורסם כאן. אני בטוחה שתחכים בנושא זה ותשנה את דעתך. (אני בטוחה שבנושאים רבים אתה כבר חכם מאד ובודאי יותר ממני...) גם אני חשבתי פעם כמוך, תאמין לי. אבל ברגע שהתחלתי להתעניין בנושא ברצינות, שיניתי את דעתי. זו לא בושה להודות בטעות, נכון? זה אפילו כבוד ! ואני גאה בזה. להתראות בקרוב. לאה להתראות בקרוב.

Ludwig

New member
האם אתה מפקפק באמיתות הצהרות...

ארגוני הבריאות שהבאנו? האם אתה מפקפק באמיתות העדויות שצברתי מחוץ לאינטרנט?

ומדוע אפקפק

לא כולם רמאים לא כולם ישרים מה שברור שמקרה זה כל המאמרים בעלי נטייה דומה בדיוק כמו נטיית אתר החיזבאלה באינטרנט להוכיך את צידקתו במאמרים ו"בהוכחות" טרוויאלי ..לא?

Ludwig

New member
לא ראוי להאשים בכוונה רעה...

בסופו של דבר אלה כאן המצדדים בהפסקת החיתוך אינם מתכוונים לפרוש מהציבור. מדובר בהבעת דעה לגיטימית תוך הבאת נימוקים וסימוכין. אפילו לא הצלחתי למצוא כאן איזה גורו. הרושם שלי הוא שמדובר באנשים אינטליגנטיים שחשוב להם לבדוק לפני שעושים משהו כל-כך חשוב ולא רק לעשות "כי ככה עושים". תוכל גם לראות שאותם אנשים מתעניינים גם בנושאים אחרים ברצינות, כל אחד לעצמו. ההרמוניה שאתה מדבר אעליה אולי נובעת מאותו קו משותף של ביקורתיות ורצון למצוא את הדרך הנכונה לגבי מה שיקר לכולנו. תוכל למצוא כאן גם כאלה המצדדים במילה וזוכים להערכה של המתנגדים לה בשל רצינותם, אמונתם וכוונותיהם הטובות למרות הגישה השונה. אם יש לעיתים "התנפלות" זה כשמישהו קובע "עובדה" שאיננה עובדה או מצהיר הצהרה מבלי שבדק אותה ברצינות (שלא לדבר על כמה דברי דמגוגיה, האשמות שווא ושיטנא שכבר נתקלנו בהם גם). מעבר לדיון כאן לי אישית (ואני מניח שלעוד כמה) יש בהחלט סיפוק אם הדיון יעורר אנשים נוספים למחשבה רצינית שאולי תמנע פגיעה בתינוקות נוספים חפים מפשע, אך לא במחיר מלחמה חברתית או סילוף האמת.

_יובלל_

New member
תשובת האובססיבי ../images/Emo3.gif

1. אוֹבְּסֶסִיבִי - תואר ‏ כפייתי, (משהו) שנעשה בשל דחף ואינו ניתן לשליטה, או (אדם) שפועל מתוך דחף שאינו ניתן לשליטה. 2. סבא יקר. לכל אחד סגנון משלו ודרך משלו להתייחס לנושא במסגרת של פורום. יש כאלה שמשתפים בסיפורים אישיים, יש כאלה שמפנים לאתרים, יש שמצטטים מאמרים, ויש שמביאים את ההגיון הישר שלהם ויש שמביאים את השיקולים וזוית הראיה הדתית. לעומתם, יש כאלה שנוקטים בשיטות אחרות: א. חזרה על סיסמאות קצרות שוב ושוב, תוך התעלמות מתגובות מפורטות. ב. התעלמות משאלות ישירות ג. סתימת דיון בבדיחות לא רלוונטיות ד. התייחסות לכותב ולא לדעותיו - אני אצלך כבר זכיתי להיות אגואיסט, אובססיבי, חבר כת פנטית, אומן כושל וכו.. אני כמובן לוקח את הכל בחיוך ובקריצה, אבל זה לא בהכרח מגביר את הרלוונטיות לדיון. ה. ניסוחים פרובוקטיביים במכוון על מנת לקבל תגובות. 3. בזמנו, כאשר היינו בעיצומה של ההתלבטות הקשה, לנו מאד עזר קיומו של הפורום, ובמיוחד המאמרים והלינקים שבו. היום, היות ואני בחופשת לידה, ויש לי הרבה זמן פנוי, אני שמח לנצל חלק ממנו להשתתפות פעילה בפורום, ואם זה יעזור למישהו בעתיד - אני אשמח. 4. שאלת את עצמך מה מושך אותך לפורום בכזו דבקות? אובססיה? 5. קוראים לי יובלל!!!! לא יובל!!!!

יובלל, מילים כדורבנות!!! ../images/Emo45.gif

והסבא לא מוסיף לדיון יותר כלום, אלא רק חוזר על דעתו המסולפת והמעוותת את דברי בן שיחו... וכן סבא, אני בטוחה שתהיה לך תגובה מתחכמת גם על הודעתי זו אבל אני ושאר חברי הפורום שלנו גומרים להתרגש ממך. חבל לבזבז עליך את זמננו. היה שלום סבא פאנאט ולך לחפש לך מקום אחר להציק בו! שירלי.

Ludwig

New member
שירלי, אני מצטרף אליך גם...

לאחר דיון ארוך ומייגע הגעתי למסקנות דומות לשל יובלל לגבי אותו "סבא". אני מקווה שאחרים דווקא לומדים משהו מהדיון, אבל גם לי כבר די משעמם "לדבר אל הקיר". נצטרך להמתין למשהו חדש...

שירלי חומד

אני מצטער ש"הצקתי" לך בדברים שלא היה לך מענה עליהם כנראה שזה משפחתי אצלכם (גם סבתא לאה) ברגע שאין מה לענות מתחילים למלמל את הרדידות האופיינית והנה כמה פרפראות למשפחת לאה שירלי "נאד נפוח" "שתלטן" "פאנאט" "אל תתייחס" "חבל על הזמן" כנראה הגנטיקה השכלית בכל זאת עוברת והגניקה במקרה זה פגומה מהיסוד

Ludwig

New member
גם אני מסכים ש...

אתה גס רוח למרות הכל, אמרותיך נשמעות בהחלט כחסרות בסיס הגיוני וחסרות ידע בנושא (מה שמכנים לעיתים כ-"נפוח") ושחבל על הזמן לנסות להביא אותך ללמוד עוד ולפתוח את דעתך (לפחות אחרים יכולים להרוויח מהדיון).

../images/Emo26.gif אני מודה ../images/Emo36.gif

מודה בזה שלעולם לא ניבלתי את הפה מודה בזה שעניתי לעשרות תגובות באורך רוח (190 במיספר) לשני הודעות מודה שכל תגובתיי היו בניגוד לדעתכם מודה שאני עוררתי את הפורום הרדום מודה שלמרות ההתקפות מכל הכיווונים ניסיתי לתת תשובות הוגנות מודה שלא אהבתם לשמוע את האמת שלי מודה שאתה לודוויק הגדלת לעשות בתאורך ה"ניפלא" והטרחני על ערל מצטער שעמדתי על דעתי ואני מודה שאמשיך לעמוד עליה למגינת ליבך כמו שעשיתי לבד מול רבים (כדברי צ´רציל) בהגינות ובאומץ ..רגע (אני מוציא את ממחטת הנייר למחות דימעה למשמע הטרגדיה) אמשיך לעמוד על דעותיי ...נתראה בהמשך

לאה2707

New member
ואני דוקא חושבת שהסבא ה"נחמד" תרם

המון לפורום. הוא המריץ אותנו להביא הוכחות שלא הובאו מקודם ולבסס את דעתנו ולהוכיח אותה. כך שמעז יצא מתוק. בא לקלל ויצא מברך. האובססיה שלו עבדה ב"הפוך על הפוך" ואנחנו לא צריכים להצטער על כך. אני ממש מלאה הערכה לדבקות שלו במטרה, השאלה היא מהי בדיוק המטרה... עדיין לא ברור לי. מה לעשות "קטונתי"... אני חושבת שהוא בעצם מסכים אתנו בלבו, והניסוחים הפרובוקטיביים שלו נועדו רק לחזק את ידינו. כל לחי סבא, הצלחת !
תודה.

../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif יובללל אתה צודק ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif

זה הזמן ללכת אשאיר אותכם לבד ,תוכל עכשיו להנות מחברותא של לאה שירלי לודוויק דיאנה ומנהלת הפורום אורית תוכלו להתרפק אחד על השני ולומר כמה אתם "נאורים" מול הפרמיטיבים כנראה זה בלתי ניסבל שלשאיש חילוני יש דעות אחרות מזווית אחרת חזק ואמץ חבר ותצליח בדרכך באומנות נתראה בנושא הבא ...אם יתחשק לי

_יובלל_

New member
להתראות סבא...

אם אני לא טועה, זאת הודעת הפרידה הרביעית שלך... אשמח לראותך לכשתשוב אלינו, או כשניפגש בפגישת התמיכה של אובססיביים אנונימיים..

_יובלל_

New member
<נאנח אנחת רווחה>

אני מפעיל את המונה... 25/7/01 17:28 נראה כמה זמן תוכל להסתדר בלעדנו. נראה לי שהתמכרת...

למעלה