פורשת מהמשחק !!!!!!!!!!!!!!

הכל בסדר.

לכל אחד מגיע רגע שהו הוא צריך לפרוש מהמשחק הזה. במידה וחוזר המשחק והחפצים שלי לא בטרייד אבין שהגיע הרגע שלי. לא קרה כלום. לא יקרה שום אסון.

Don Nirtin

New member
זו הגישה

מתישהו צריך להיגמל ממשחקי רשת...........

הצרה היא

שאם אתחיל לרבוץ מול הפייסבוק או הטלויזיה במקום זה לא תחליף ממש עדיף. טלויזיה מרדימה אותי תוך 10 דקות.... ושמעתי על אנשים שהתמכרו במקום למשחק רשת לפייסבוק ודומיו. אבל מייפל סטורי זה לא המשחק רשת היחידי. הזמינה אותי כבר חברה למשחק אחר.... שחקנית מייפל לשעבר שטוענת שמייפל חולה והיא משחקת משחק הרבה יותר שווה

Don Nirtin

New member
שיחקתי בכל המשחקים האפשריים

המשחקים היחידים ששרדתי עד היום הם DRAGON NEST ומייפלסטורי.

אבישי ר

New member
סמדר

אני כבר משחק 6 שנים בערך במייפל, כמה חודשים מאז שהוא נפתח שיחקתי בהמון משחקי רשת, דרגוניקה שדי דומה למייפל רק בגרפיקת 3D, משחקי יריות (קומבט ארמס, גאנז), Flyff ובשום משחק לא נהנתי כמו שאני נהנה ממייפל ולא רק אני ככה, רוב האנשים שאני מכיר ששיחקו במייפל הם ככה (כמו למשל ירדן הבן של שרון, את לא יכולה לתאר כמה משחקים ניסינו, בסוף חזרנו למייפל
) ומה שאני מנסה להגיד לך בזה, שאני מאמין שגם אם תנסי עוד הרבה הרבה משחקים, לא תהני מהם כמו במייפל
אני לא מאמין שתפרשי מהמשחק... לפחות לא כרגע שיש לך את הדמון סליירית המעולה שלך

חברים במשחק ובפורומים מחו"ל

שאני משתתפת בהם כותבים לי.... שכל עוד לא איבדתי את הציוד הגודלי שלי שאשאר במשחק.... אבל נקסון גמבו לי את כל המזוס והאן אקס שלי ! אין לי אייך להתחיל מחדש. באמת ! אין לי מושג אייך אחסוך את כל האן אקס שתכננתי כשמחקו לי כל הדברים. היו לי שם כבר דברים בשביל פאנטומים. גודלי ! אני לא מכירה מכל המשחק עוד עגילים חוקיים ! עם 10 אטק ו 3 סלוטים ! אין כאילו נוספים. רק שלי היו מיוחדים. כשעשיתי איתם סמגות האקרים עשו סמגות חזרה וכתבו Nice earrings ..... עכשיו נקסון מחקו לי אותם. ככה סתם בלחיצת כפתור !

מ י ל ר

New member
גם אני איבדתי דברים ב-MTS

יש לי שם הפסד קטן.. (לא כזה קטן אבל קטן לעומת מה שאת הפסדת) יש עכשיו שוב SC, בואי נקווה שנקסון יחזירו את הדברים.

killer97

New member
עוד בערך 3.5 שעות

עד שיש סופ"ש כדי לשחק אי אפשר לשחק
בשבוע האחרון המשחק היה יותר OFFLINE מאשר ONLINE

סמדר

סקניה זכתה לכבוד המפוקפק להיות פתוח כבר...... הקטע הוא שעדיין לא שחררו את הכפתור

SpecialPapi

New member
נראה לי הפסדתי המון כסף

מכרתי את הHTP שלי שיש לה 21% ALL STATS ב15B קניתי עם הכסף הזה חפצים טובים מקווה שלפחות השרשרת חזרה אליי..............

מ י ל ר

New member
אה ראיתי שעשית סמגה

אז בסוף מכרת, אחלה שרשרת. היה RB אז בטוח יש לך את השרשרת.. (למרות ש"בטוח" ו-"מייפל" לא כאלה מתאימים באותו המשפט)

אופס ! קרס שוב !!!! משחק חולה

וכמובן לא קיבלתי את החפצים שלי חזרה. נעלמה עבודה של חודשים !!!

למעלה