פורשת מהמשחק !!!!!!!!!!!!!!

אבישי ר

New member
דרך אגב

הטריפל EXP זה דבר מדהים
תוך ממש 10 דקות עליתי 20% ב MDT+ השתמשתי בשיקוי לעליית רמה מ 112 -> 114
והספקתי לעשות 20% או יותר

איך הספקת בדיוק אם המשחק שוב נפל?

לצערי אין לי אומץ ללכת לTOT שוב כי אני די בטוחה שהמשחק יפול

למזלי מחר אני בחופש...

אז אנסה לשחק טיפה עם הראשית ולעלות אותה רמה ורק אז להיכנס לטירוף הטבעות שוב

גם אני וקרס לי פעמיים

והיה מעין מיני רל באק שחזר לי אחורה... כי הייתי בTOT ובפעם השניה שהתחברתי הספקתי לחזור לליפרי ואז קרס שוב שחזרתי הייתי שוב בTOT.....

איזו דמות אתה משחק?

הממ היה איוון, הרו, דימון סלייר, מרסדס, באטל מג' על מי אתה עובד עכשיו?

אבישי ר

New member
בדמון סלייר שלי

חשבתי על לפתוח איוון בגלל שהם הולכים להיות מעולים ב UNION, אבל הגעתי למסקנה שהם פשוט דמות שלא תתקבל לפארטי מהר וזאת דמות שבשביל שתיהיה חזקה יהיה צורך לעבוד קשה ואין לי את הכוח ואת הזמן במיוחד בחודשים האלו של הבית ספר... אני אשאר עם הדמון סלייר שלי לבנתיים, נהנה ממנו מאוד ויש לו נתונים בהרבה יותר טובים מאיוון או כל דמות אחרת לבנתיים

מ י ל ר

New member
דמות שלא תתקבל בפארטי?

מוזר אותי לרוב רוצים לפארטי.. פעם ראשונה שאני שומע שיש דמויות שלא רוצים לפארטי שהם לא בישופ (במידה שיש בישופ אחד בפארטי לעולם לא יוסיפו עוד אחד)

אבישי ר

New member
בוא נגיד ככה

אם אני ואיזשהו דמון סלייר נגיע לצ'אנל ביחד ונחפש פארטי יש 5 מקומות ומחפשים בדיוק עוד אחד הדמון סלייר רמה 121 ואני רמה 126 את מי יקחו? את הדמון סלייר 100% ולמה יקחו דווקא את הדמון סלייר, אני בטוח שאתה יודע לענות את התשובה
חוץ מזה שכבר התרגלתי לכנפיים של הדמון סלייר (למרות שהדרקון של האיוון יוכל לעוף גם)

מ י ל ר

New member
טוב להתאמן בטירה זה לא מדד

ודימון סלייר בלי ציוד לא שווה כלום כמו שאר הדמויות ללא ציוד בהתחלה זה כיך ומגניב ואז מגיע השלב שאם אין לך ציוד אתה לא שווה. כמו כול דמות כמובן. בכול מקרה זה לא משנה כי בעתיד אתה תפתח עוד דמות..

אבישי ר

New member
אם אני אגיע לרמה 150+ עם הדמון סלייר

אני אצחק לך בפנים
אני שומר את ההודעה שלך

מ י ל ר

New member
זה בסדר, שתגיע לרמה 150 אני איהיה כבר 200

כאילו, אם נקסון יתקנו יום אחד את הבעיה ויהיה משחק, רק אז כול זה יקרה

btekx

New member
איבדתי את הארנק מPVP!!

והחזרו לי את ה83 אמבלס, אז אני חייב לחזור שוב לPVP... אווווף ירדו לי רמה של צארם כאילו הוריד לי 700 fame... ארררר זה ממש האכזרי... עד שקיבלתי ממש שווה כמו עוד סלוטים ובקבוק מעלה רמה! ועוד 10 לDEX...

צ ל י ל 8

New member
מצטערת לשמוע סמדר

אני רק יכולה להודות שאני מאוד שמחה על מה שקרה. שווה לי השיקוי של עליית הרמה, שווה לי ה-10 AP הנוספים. לא הפסדתי כלום חוץ מ-3% מסכנים. ממילא לא עשיתי שום דבר מיוחד ב-4 הימים האחרונים, אפילו לא PVP. לי זה בא יופי

לפחות מישהו מבסוט.... באמת שלא אכפת לי לעשות שוב 11 טבעות מחדש 4 ימים נוספים. באמת שלא משנה לי שהפרס ממש מגוחך. וממש לא משנה לי שעל התכונות שלי ירדו מלא ירד לי הצא'רם ב 2 רמות..... כל מה שהפיך - לא אכפת לי עליו בכלל. נעבוד מחדש. אבל אין לי שום דרך לשחזר את מה היה לי בטרייד. שום דרך בעולם ! אני הפסדתי מאות $$$ מאות ! וכמובן הפסדתי מלא מזוס.

למעלה