פורשת מהמשחק !!!!!!!!!!!!!!

פורשת מהמשחק !!!!!!!!!!!!!!

איבדתי את כלללל החפצים שהיו לי בטרייד !!!!!!!!!!!! 7 מסכות ראקון מסורקלות !!!!!!!!!!!!! עגילים עם 10 אטק 3 סלוטים. בגדים ללוחמים מסורקלים בצורה גודלי

נקסון מחקו לי חפצים בשווי 500 קי אן אקס....

שווה להיות חוקי במשחק?????????? לא !!!!!! לא שווה !!!!!!!!!!!!!!! ובגלל זה אין מצב שאני חוזרת לשחק.... משחק הרוס !!!

JackyE

New member
וואוו

אני מצטער לשמוע
אבל אולי את תחליטי על זה עכשיו? קחי לך כמה ימים להירגע ולשכוח ממייפל קצת ואז תחליטי.

Don Nirtin

New member
היית צריכה לדעת ש....

כאשר יש בעיות במשחק- לא נוגעים בדמות. לא מזיזים אותם. לא כלום. בגלל זה לא התאמנתי ולא עשיתי שום דבר משמעותי. אני מאמין שבשבוע הבא יהיה אפשר לשחק.

מ י ל ר

New member
מאיפה היא צריכה לדעת שיהיה רוק בק של 4 ימים?!

ומאיפה היא צריכה לדעת שחפצים יעלמו מהטרייד סיסטם?<!?!!? אתה לגמרי טועה.

Don Nirtin

New member
המשחק עוד לא יציב לגמרי

אל תשכח שיש דיווחים של דיופרים וכל מיני. המשחק עוד לא לגמרי יציב. וזה רולבאק של 3 ימים, לדעתי.

Don Nirtin

New member
לא הורגש אצלי

טוב, לא בדיוק טרחתי להתאמן
. בקיצור, יהיה בסדר, אני מאמין.

מ י ל ר

New member
אתה לא עושה כלום במשחק, אז איך תרגיש?

לעמוד לגאגא זה לא בדיוק מדד. כמו שאמרתי, היה אתמול לאגים, אבל זה לא משנה כי היה גם RB.

Don Nirtin

New member
אסף, בבקשה- תפסיק לחשוב כך.

זה לא נעים לי שאתה מחשיב אותי כ"לא עושה כלום". לא כל אחד חייב להיות אקטיבי ופעיל ולא כל אחד משחק בדרך כזו או אחרת. לאחרונה חוויתי בעיות באינטרנט שקשורים למודם, ואח"כ גם למסכים כחולים שבעקבותיהם פירמטתי את המחשב. עכשיו אני אמור להיות יותר פעיל במשחק. אתה לא יודע למה אני לא פעיל, אני מסביר לך המון אבל אתה לא מקשיב. חבל לי.

אבישי ר

New member
עזוב אותך ניר אל תיקח את מה שהוא אומר קשה

כנראה רב עם מישהו ובא לפה להוציא עלי ועלייך עצבים

Don Nirtin

New member
כשהוא אומר את זה כמה פעמים בפורום

בתוך כוונה להאשים ב"חוסר עשייה במשחק"........ זה כבר מעליב.

מ י ל ר

New member
חח אני לא תוקף אותך

זה לא הייתה הכוונה שלי פשוט שאתה אומר שאין לך לאגים אבל לא עושה כלום במשחק, זה לא בדיקה, בזמן שאחרים אומרים שיש להם לאגים. בכול מקרה, אני מקווה שתצליח לסדר את הבעיות שיש לך במשחק / אינטרנט

סליחה !~ אבל אני מכירה את כללי הזהירות !

לא נגעתי בדמות ולא הזזתי אותה ! מחקו לי את כל החפצים שלי !!!!!!!!!!!!! בשווי של מאות אן אקס מהטרייד סתם ככה !!!!! להטיף לי מוסר עכשיו לא ממש עוזר.

Don Nirtin

New member
סמדר, לא הטפתי לך שום דבר

רק אמרתי שלא נוגעים בשום דבר. ולמה מלכתחילה איחסנת בטרייד את הדברים האלה...... זה כבר עניין שלך. אני רק אמרתי בצורה נעימה ביותר את דעתי בלבד בלי להיכנס לפרטים. אבקש אותך לעשות אותו הדבר גם אם את נסערת ומזועזעת ומאיימת בפרישות וכל מיני דברים. צריך לקחת הכל בפרופרציות.

למה איחסנתי??? אני מוכרת שם דברים לא מאחסנת

מאיפה אתה חושב שיש לי אן אקס לקוביות ???? ולכל מני שטויות אחרות? אני עובדת קשה וחוסכת אן אקס ע"י מכירה בטרייד !!! ועכשיו נקסון מחקו לי עבודה קשה של חודשים ששווה מלללאאא כסף. לא רק זה ! את כל המזוס שלי אני משקיעה בדברים שאםשר למכור בטרייד. ככה שלא נראה לי לא מזו ולא אן אקס.... ולמה??? עשיתי משהו לא טוב במשחק? או שנקסון לחצו על כפתור ומחקו לי הכל כי לא אכפת להם !

Don Nirtin

New member
סמדר- הנה חדשות שאולי לא יפתיעו אותך

אבל לנקסון לא אכפת מאף אחד. רק מאלה שמביאים להם $$$$$$$.... אני יכול להבין את הגישה שאת כל כך כועסת עליהם, אבל ת'כלס, מה עוד הם יכולים לעשות? בדיוק, כלום. רק להחזיר אותנו אחורה לאיפה שהיינו. ועוד משהו, לא זילזלתי בכלל בדרכים שאת משיגה את המסוס והNX שלך, אבל מפה ועד להכריז אסון עולמי וגלובלי זה כבר......... יותר מדי.

אז יש לי 2 חדשות בשבילך

1. לא הכרזתי על אסון לאומי גלובלי. אם נקססון לא מחזירים את החפצים שלי לטרייד. אני אתחבר לעוד 4 ימים לעשות את הטבעות שלי , אנעל את כל החפצים שלי במנעולים לשנה ואפרוש סופית מהמשחק. זה לא יהיה אסון לאף אחד תאמין לי. 2. המכירות שלי בטרייד סיסטם מביאות לנקסון מלא $$$$ כי על כל מכירה שאני עושה יש המון מס שזורם לכיסם.

Don Nirtin

New member
הבנתי אותך

ובכל זאת, סמדר- הגישה שלך (אני פורשת!!!!!!!!!) היא גישה של אסון גלובלי..... אולי קצת הפסקה מהמשחק יהיה לך טוב להתאוורר ולהירגע.

למעלה