פורים 2009? D:

coral chan

New member
../images/Emo210.gif כי זה מאוד נראה כזה...

יש לך רעיונות לבדים אחרים? אם תוכלי לראות קטע מהסדרה, ויהיה לך רעיון לבד אחר אשמח לשמוע.

אני לא מבינה גדולה בבדים .__.../images/Emo29.gif אבל זה ממש לא נראה לי כמו ויניל O: מצאתי בגוגל שתי קוספלריות שיצא להם ממש חמוד לדעתי, לא יודעת באיזה בד הן השתמשו,אבל זה לא נראה ויניל [הוספתי תמונה של התלבושת לצורך ההשוואהXP] --> [נ.ב: מסקנות מהסרטונים שראיתי ביוטיוב- ונילה ממש נראית כמו בן והבחור הבלונדיני הזה שצ'וקולה מאוהבת בו או לא יודעת מה די שווה *O*]

coral chan

New member
../images/Emo210.gif תודה!

הקוספליי הימני ביותר באמת לא נראה ויניל, השאלה היא האם יש צבע כזה חזק בארץ. אני אצטרך לחפש בנחלה, נראה מה יהיה... ונילה בן? XD היא כזאת עדינת נפש ושקטה ודי נקבתית. פייר גיי. לא סובלת אותו.

happy berry

New member
לא קצת דילגנו על חנוכה?../images/Emo210.gif

או שלא מתוכנן קון לחורף?

Hyde Snow

New member
לא לגמריי ברור

אבל מתכננים משהו, לפי מה שהבנתי,בדרום.

WayToDawn

New member
אז בסוף יש כנס רגיל? '-'

אמרו לי משהו על מיני כנס אזורי בדרום..

Serf SaN

New member
לא בדיוק..

הכנס רגיל, אבל הם החליטו שכנסי חנוכה יהיו "כנסים נודדים". XD ככה שהשנה הוא בב"ש. זה לא יהיה מיני כנס..זה יהיה לכולם, בדיוק כמו הכנס שהיה בעכו.

Serf SaN

New member
רגע, באת בסוף לכנס?

כי כולנו בסבב סוואפ היינו בטוחים שהברזת. ם.ם

happy berry

New member
הגעתי בסוף~../images/Emo210.gif

ב-3 בערך, הייתי בכיתה שהיה בה את הסוואפ,גם אתה היית שם עם שאר קאסט רבולושנרי גירל אוטנה [שמקסים] בדיוק נכנסתי כשגאיה דיברה עלי:/ גם העברתי את הסוואפ שלי~ בסופו של דבר גיליתי שמישהי *אהמ* החליטה לאמץ את החבילה שהוכנה בשבילי מאחר ולא באתי[
]

Serf SaN

New member
הו.

את היית הילדה עם המשקפיים, שיער שחור וחולצה סגולה? :0

happy berry

New member
אכן-.-../images/Emo210.gif

זאת היתה חולצה שחורה,למען האמת. המכנס היה סגול שכזה. אבל אל תשפטו אותי לפי מה שראיתם בכנס, הופיעו לי מליון חצ'קונים בדיוק יום לפני והיה לי חם והזעתי וכל השיער התנפח,ולא היה לי כח לשים עדשות ולא מצאתי את הזוג משקפיים הנורמלי שלי;;; =הייתי נראית זוועה מהרגיל. *תירוצים תירוצים*

מי שם לב לדברים כאלה בכלל...?../images/Emo29.gif את ניראת לגמרי בסדר D= חוץ מזה עדשות זה מרושע, אני תמיד הייתי בעד זכוכיות שנשארות מחוץ לעיינים ולא בתוכן...

innocence

New member
אחרי שאמרת שאת נורא שמנה

ואז ראיתי אותך וגיליתי שאת *ממש ממש* לא שמנה, אני לא מאמינה לשום דבר שאת אומרת על עצמך.

The Dead Archer

New member
אתן דיי מגזימות...באר שבע זה כ"כ לא חור...

קצת רחוק (אבל בדיוק כמו רמת גן ועכו) וממש אין כאן גמלים O:. בתור בת של עובד עירייה מובחר שהולך לכנסים שונים כל ראשון ושלישי אני חייבת להגיד שיש כאן 27459543 מקומות שמצויינים בשביל לעשות כנס טוב.

למעלה