פורים 2009? D:

D N ANGEL GRIL

New member
וואווו DD: נשמע מאגניב

אני לא יודעת...אבל פתאום...יש לי חשק עז לקוספליי מגאנדאם....טיאריה.....בחליפת חלל(XDD) XDDD לא יודעת למה...מממ....מעניין...וגם זה יהיה צריך להיות מויניל הולישיט XD" איך אני עושה אתזה...ממ...יהיה חםם...XDD כאילו שאכפת לי~ [פליז מישהו ?D:] קוספליי שני? נחשוב עלזה...כלום לא בטוח XDD

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifבגלל שיש לי המון זמן עד אז

אולי אני אצליח לממש את הקוספליי של ריטה מהפאוור ריינג'רס . וואו יומיים כנס זה נשמע לי מטורף, אני לא חושבת שאני אעשה 2 קוספליים כי ריטה זה מספיק מטורף בשביל כנס אחד .. ויקר גם בטח, אבל בא לי לתפור לעצמי משהו פאנק לוליטי מאגניב כזה אז אולי זה יהיה ביום השני או משהו, כנסים של יומיים.. בדיוק בדקתי דברים מעניינים שיש באוקראינה וגילתי שבדיוק ביום שאני נוחתת שם זה היום השני של כנס אנימה, ממ אוקראינים בכנס אנימה- לול.

The Dead Archer

New member
נכון לעכשיו לדברי הזה-->

אבל אני צריכה עדיין לשקול דברים,כי תכננתי לעשות דיטאת ענקים,להתחפש לרוזטה מקאליידו סטאר ולדפוק הופעה עםן הדיאבולו P=

S.Riddle

New member
יש לי שתי חברות שיתחתנו איתך.

או יעו לך דברים קצת יותר פורנוגרפיים שאני לא יכולה לכתוב פה, אבל המ אני אשאיר את זה להן? *שולחת להן את ההודעה הזאת במייל*

Lihsa

New member
אליייייזבתתתתתתת DDDD:

*נשלחה לפה ע"י המגיבה הקודמת* אני וחברה תכננו להיות אלי-עם-ארבע-רגליים-שעירות ביחד בכנס הקודם, אבל לא הספקנו XD *מחזיקה שלט של 'כל הכבוד על הקוספליי האפי'* עכשיו אנחנו מתחילות לעבוד על היג'יקאטה ואוקיטה... או יותר נכון, היג'יקו וסוגו-צ'אן. אם יהיה שם עוד אנשים בתחפושות גינטאמה נשמח עד מאוד.

The Dead Archer

New member
כן יהיו,האמת.חברות שלי מתכננות קאסט...לא

זוכרת לאיזה דמויות הן הולכות להחפש,כי אני רק מתחילה את הסדרה XD (אני פשוט בקטע של להתחפש לדברים לא אנושיים אז הן הציעו...).אבל היי,תשלחו מסר אם אתן מעוניינות להצתרף/לדבר על זה/משו O:

Winged Serpent

New member
קול קורא לתחפושת מסוימת עבור המסקרייד הבא

אנשים! דרושה, עבור קטע מסקרייד שאנחנו רוצים להעלות לפורים 2009, התחפושת שבתמונה. היא צריכה להיות גדולה (רצוי באזור ה- 180 ס"מ גובה). מי שיבנה אותה יזכה בקרדיט ותהילת עולם, כולל השתתפות במערכון מגניב ומושקע.

Lightning9

New member
אעא! '-' זו לא המפלצת הזאת מFFX

שרודפת אותך בקאלם לנד?! אני לא אוהבת אותה

Sezuke

New member
זה מלבורו

מפלצת שמופיעה בהרבה משחקי FF, לא רק 10. ידוע ביכולת שלו שנקראת BAD BREATH שמפעילה על כולם את כל הסטטוסים במשחק בערך.

WayToDawn

New member
ובCC אתה פשוט רץ מאחוריו והוא לא יכול לפגוע..

בן. זו דרך מאוד משעשעת XP

saarshemer

New member
ירדת מהפסים

לעומת זאת....עכשיו שאמרת את זה רצים לי כל מניי רעיונות בראש אבל עדיין זה לא יהייה קוספליי אלא פשוט בובה ענקית life size "plush" man לדעתי...בלתי אפשרי... אבל מי יודע?.................................

Winged Serpent

New member
מצוין. ראיתי מה אתה יכול לעשות

ואני בטוח שתוכל אם תתחיל כבר עכשיו לחפש רעיונות.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifאומייגוד...

זה מספיק מופרע בשביל לקרוא לי לעשות אותו. אני רוצה אה. חולני לגמריי.

Keitarou

New member
פורים~~! DD=

אממ.. לי אישית אין ממש מאגר תחפושות שאני רוצה להתחפש אליהן.. די קשה לי למצוא תחפושות שאני ארצה לעשות. .במיוחד עכשיו שאני כבר לא מקשיב למוזיקה יפאנית ,לא רואה אנימה ובקושי משחק במשחקים למינהם.. P= אולי אני יעשה רימייק של ארווין מFF8... הדבר היחיד שאני מרוצה ממנו בתחפושת הזאת זה המעיל פרווה. .^^ בא לי לעשות שוב דמות ממשחק מכות.. אבל משהו עם נשק הפעם~! D=

למעלה