פורים 2009? D:

HeineW

New member
אני החלטתי!!

חנוכה - גידג'ט מאאוריקה 7 פורים - אמסי ונקו קיץ - מקסי

Mana Sama

New member
לגבי מקסי-עוד יקום הקאסט סול קאליבר שלנו~!

אני מבטיחה,אני לא מוותרת על להתחפש לאייבי בכזאת קלות! >< אבל זה אומר שצריך לעשות קאסט של SC3 כי ב-4 עשו ממנה וואחד מלכת סאדו,איכסי פיכסי >: אבל נו,טל רוצה להיות טירה,קנג'י רוצה להיות קיליק [נראה לי שהוא עדיין בעניין '.'] ודרור הוא פשוט מיטסורוגי @_@ הו וול,אני לא יודעת..מקסי הוא אחת הדמויות השנואות עליי מסול קאליבר X__X ועוד לא יצא לי לשחק בthe world ends with you,אני באמת צריכה להוריד את זה,נראה די מגניב

Didsy

New member
וואו.

עד פורים אלוהים גדול @_# אני בטח אחליט איזה חודשיים לפני. XD

akane

New member
הכל תלוי בתקציב ובזמן

ובהתחשב בזה שאני אלמד שנה ראשונה באוניברסיטה, אז לא יהיה לי בכלל משניהם :< אבל מה שהייתי רוצה לעשות זה את אסתר בגרסת המלכה מטריניטי בלאד, ואת קיוטי האני עם החליפת וניל ליום השני :}}}}

akane

New member
X3

יש מצב, רק אין לי מושג למתיי. צריך לראות אם פורים באמת יהיה כנס של שני ימים

Matereya

New member
אם זה באמת יהיה כנס של יומיים

זה עלול לפתור את בעיית פיצול הקוספליי שלנו XDD אבל אני חוששת שמבחינת תקציב זה יהיה מאוד לא חסכוני...נחייה ונראה גם אני צריכה לחסוך ללימודים האלה =_= עינב, אני מציעה שתראי כמה תקציב יהיה לך ביד ואיך זה יסתדר לך עם הלימודים ולפי זה תחליטי (ואני יותר מבטוחה שאת כבר יודעת את זה ואני לא צריכה להגיד לך <_> ). מה שבטוח זה שמה שלא תעשי ייצא פיגוז כמו תמיד 3> יהיה ממש משעשע לראות אותך בתור קיוטי האני [:<<

Hyde Snow

New member
הולי שמולי יומיים של קון!! *.*

שאמות כאן חזיז ורעם~ זה יהיה מוות. זה יהיה סיפור מהתחת. זה היה נהדר. עכשיו שסיימתי להתלהב מזה שכל התוכניות והפתרונות לבעיות הגיעו בדיוק בזמן ובמקום הנכון , אחשוף את שני הקוספליים שלי, על אף הסיכון שבדבר. הראשון, כפי ששני כבר חשפה, יטהיה הקאסט של קוד גיאס. אני אהיה שם בתפקיד קארן [קרין... קארן... לולז.]. הקוספליי השני, שהוא בעצם הקוספליי העיקרי שלי ואני עובדת עליו כבר מסוף פורים האחרון הוא יואה, מסאקורה קארד קאפטור. כבר קניתי פיאה והתחלתי לעשות סקיצות לבגדים ולכנפיים. יווו זה יהיה כזה קון טו-אוב. הייתי שמה קישורים, אבל המחשב הנוכחי שלי כל כך איטי שזה פשוט ידםוק הכל, פעם שלישית היום. המחשב שלי נפל עקב וירוס מרושע [בסך הכל ניסיתי להוריד את הפסקול של קאובוי ביבופ!! במה חטאתי?!] אז אני משתמשת במיני לאפטופ של חבר. והוא איטי ברמות. אז שיהיה לכולנו בהצלחה עם הקון הקרב ובא~

cRitiCaL KitTy

New member
כבר משנה שעברה^_^;

אני מתכננת על אוהנו מגנשיקן בקוספליי שלה לוייס פרזידנט מקוג'יאון בתלבושת קרב. אני מאריכה בשביל זה שיער כבר שנה ומשהו, נראה לי. יהיה לי עצוב לצבוע אותו לשחור שוב, אבל נו, מה לעשות._.; לפורים של בית ספר חשבתי להתחפש לדריה, אז אם יהיה יומיים, אולי אני פשוט אלבש את זה. או זה, או קאטסורה מגינטאמה, מאחר וחברה שלי מתכננת להתחפש לגינטוקי ולשכנע אחת אחרת להתחפש לאממ אליזבת(?). אבל כל זה רק אם אמא שלי לא תחליט בסוף שבאמת לא כדאי שאני אלך גם לטניס, גם ליפנית וגם לתפירה...(+ עבודה, אם אני אשיג אחת. אה, ושיעורי נהיגה.)

D N ANGEL GRIL

New member
אם

אם באמת היא תהייה גינטוקי ואת קאטסורה, אז אולי אני אצטרך כקאגורה D=

coral chan

New member
../images/Emo210.gif צ'וקולדה משוגר שוגר רון ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

לצערי המכונה שלי לא תופרת ויניל ואין לי מושג איך אני אכין את התחפושת הזאת, אבל... היא כזאת מתוקה. ואם מישהי רוצה להיות הוינילה שלי... ^-^

למעלה