פורים 2009? D:

S.Riddle

New member
*נחנקת* ס-סליירס???

זה הקאסט השני שאני ממש רוצה לעשות! *מתבכיינת* אבל אני בספק אם אני אמצא קאסט שלם אז אני מנסה לא להיות אופטימית ;____; הייתי מתה להיות לינה לשם שינוי, אבל אני גם רוצה לחדש את הקוספליי הישן של זאלוס שעשיתי בצורה טובה הפעם XD;;

2Chiba

New member
הממ...

הייתי עושה את זלגאדיס, אבל בחיי שכל הקטע של להיות כחול במשך יום שלם (במיוחד עם כל שאר העיתורים של עור הגולם), החרב וכל השאר... המ... לא בלתי אפשרי (בשבילי) אבל טיפה מסובך. יש מצב שאם לא אמצא משהו טוב יותר אלך על זה. XD; למרות שגם זאלוס אחלה רעיון, ואפילו גאורי. ומה, עשית זאלוס? ס_ס מישהו עשה סליירס? ;;

S.Riddle

New member
*מתרגשת*

ראיתי טטוריאל מדהים של מישהו שעשה את זה, אבל זה נראה כל כך מסובך ולא נוח שהנחתי שאף אחד בארץ אפילו לא *יחשוב* על האופציה..! עשיתי זאלוס לפני איזה 7832483 שנה. זה נראה מזעזע כי אז לא ידעתי לתפור בכלל, אבל אני כל כך אוהבת אותו שהייתי חייבת. :] אורה, Lady_Voldemort, עשתה את נאגה. D: לא היה קאסט (לצערי!) וזה למה שאני כל כך רוצה לארגן אחד איכותי - סליירס זו האנימה האהובה עלי בעולם כבר מלא שנים וכל כך הייתי רוצה קאסט..! אם אתה שוקל לעשות משם משהו, זרוק לי שורה? אין משהו שאני רוצה לעשות יותר מזה בעולם. *_*

2Chiba

New member
הממ.

ראיתי הרבה קוספלייז מצויינים של זלגאדיס, אני באמת שלא חושב שאני ברמה של לעשות דבר כזה כרגע... אבל אם אוציא את זה לפועל, אדאג להודיע לך, אל דאגה. ^_^

S.Riddle

New member
זל או כל דמות אחרת - I'm in. :)

כבר התחלתי לחפש גוורי בכל מקרה וללקט ככה בקטנה עוד קאסט. מבחינתי אם אני אצטרך אני אתפור לאנשים את התחפושת כל עוד הם יסכימו לעשות את זה אני בפנים. זה עד כמה זה חשוב לי. ^^

2Chiba

New member
כמו שראית,

יש לי עוד כמה דברים שאני רוצה לעשות. אבל היי, אם יש ביקוש לזלגאדיס, עכשיו על זה אפילו יותר. העניין הוא, שאני לא אוהב להחליט על דברים כ"כ מראש. עד פורים אלוהים יודע כמה מנגה\אנימה אתחיל ואסיים, ואילו דמויות חדשות אוהב וארצה לקספליי. אבל בנתיים, כמו שאמרתי, אני חושב על זה. ^^

2Chiba

New member
דמות נוספת נאספה. ס:

או יותר נכון, פשוט שכחתי ממנה קודם- Ryougi Shiki- Kara No Kyoukai למרות ש... אני לא מת על קוספלייז עם קימונו. ו... מעולם לא עשיתי קוספליי לנקבה (אפילו שהיא רק חצי, ושלא אכפת לי). http://cdn.myanimelist.net/images/characters/3/26922.jpg

Lightning9

New member
אומאגאדד!!!!!!!!!!!~!%#^#$&*$^*(

*מתה* כנס יומיים *_____________* אני אוהבת! זה יהיה כל כך נהדר!~ וכרגע יש לי קוספליי אחד בטוח, שהוא טרה מKingdom Hearts: Birth by Sleep [הסקסי הימני בתמונה] ואיתו יש גם את שני [Waytodawn] שתהיה אקווה ואת נעמה שתהיה הוון שלנו ^_________^ השני בעיקרון היה מתוכנן לחנוכה, אבל... לא יודעת אם יהיה כנס בחנוכה. אז אם בסוף נדחה את הקאסט הזה לפורים זה יהיה אקסל סטייל פורט רויאל ^__^ ויש עוד כמה אנשים שאמורים להשתתף בקאסט הזה, אבל אני לא אחראית עליו אז.. אין לי מושג מה נסגר איתו X: אבל במידה והקאסט פורט רויאל לא יתגשם, אני רוב הסיכויים אצטרף לקאסט קוד גיאס [כי תודה לאל ראיתי סוף סוף את הפרק הראשון] ואהיה איזו שהיא דמות... לא סגורה על זה [הקאסט גיאס ששני מארגנת X:] ושמתם לב שבערך חצי מהפורום מתכנן על תיאו בקאסט שלהם? XD

Lightning9

New member
בהחלט בעיה ><

אבל מה שכן, בסופו של דבר מכל האלה שרוצים אותו איתם, הוא לא נמצא עם אפחד >>"

chibi ritsuka

New member
נמנמ.

בסופו של דבר אני כבר לא יודע מה לעשות זה ממש מבלבל אותי @_@. אני עוד לא החלטתי על קוספליי רק לפני יומיים סיימתי עם הקוספליי של אאנג. אני רוצה לעשות עם כולם קוספליי אני לא יודע מה לעשות.. בוגי בוגי.

Matereya

New member
בדיוק דיברתי על זה עם ניצן! D:

קוספליי זה תחביב יקר מאוד, אבל פורים זה משהו אחר ^^ בתכנון שלי כרגע: Tira מ Soul Calibur III בגרסה הרגילה http://images.wikia.com/soulcalibur/images/5/57/Tira-soul3art.jpg או Oni Link מ Zelda: Majora's Mask http://www.thelostwoods.net/image/MSM_OniLink.jpg אני ממש רוצה טירה, אבל האבא השמרן שלי בטח יזרוק אותי מהבית אם הוא יראה אותי ככה =_= ומצד שני אני גם מאודדד רוצה אוני לינק, כי אז אני גם רוצה לסנג'ר את אחותי לעשות Kafei ואת אח שלי לעשות את Skull Kid עם המסיכה, ואז נהיה מיני קאסט כזה חמוד ^-^ קיצר, לא יודעת...אני צריכה להחליט מהר כדי שיהיה לי זמן להתחיל לעבוד על זה (חצי שנה לפני, בדיוק כמו הקוספליי האחרון, כי אחרת אני פשוט -לא- אספיק)

Serf SaN

New member
אוני לינק???

אדירררר. ^_____^ אני רוצה לעשות מתישהו את לינק בתלבושת הכפר שלו מטוויליט פרינסס. >: ממש אהבתי את התלבושת הזאת 3:

Matereya

New member
D:

Ordon Village Link? זה יכול להיות ממש יפה ^^ עדיין לא שיחקתי בTP, אבל אני יודעת שיש גם תלבושות אחרות כמו ה Zora Armorוהשניה עם הטוניקה האדומה שאין לי מושג איך קוראים לה, אבל שתיהן נראות פצצה וכנראה אתגר שהייתי רוצה לנסות מתישהו בעתיד~

Matereya

New member
פאק זה כ"כ מושלם *A*

ועכשיו צריך לשבור את הראש כדי להבין ולבדוק עם איזה חומרים בדיוק עשו את הכל...במיוחד את המגן והקסדה לראש *מתעלפת* למה בישראל אין יותר משאבים וחומרים?? למה??!!! T_T אני בעצמי לא יודעת עדיין איך אני אעשה את השריון לאוני לינק אם אני אתחפש אליו...הכל כ"כ לא ברור עדיין...אני בטח גם אצטרך תקציב עתיר בשביל הקוספליים האלה =X

למעלה