פורים 2009? D:

Matereya

New member
אני חושבת שזוגות לקוספליי לא חסרים

רק צריך לבחור מה מביניהם לעשותXD ושזו תהיה הדאגה האחרונה שלכם. בכל מקרה, אין לי ספק שתיראו מהממים בכל קוספליי זוגי שתחליטו להכין~ ^^

innocence

New member
אז זהו.. שזה קשה לקלוע לטעם של שנינו..

אני אל רוצה שזה יהיה משהו פשוט מדי שלא ייראה כמו קוספליי באמת, אבל גם צריך לקחת בחשבון ששנינו לחלוטין נובים בכל הקשור לתפירה וכאלו... וגם צריך לקלוע לטעם של שנינו. אייל לובש רק דברים קשוחים P:

BomberBY

New member
כן, ממש נובים

ראינו איך הוצאתם לכולם את העיניים בלאסט אקסייל שלכם.

innocence

New member
אבל לא הכנו את זה לבד..

את זה הכינה תופרת. ומה הוצאנו את העיניים? זיהו אותנו 3 אנשים, ואחד מהם היה איתנו בקאסט @_#

BomberBY

New member
אני יכול להגיע בוודעות שיותר מ3 אנשים זיהו

כי אני פשוט עברתי בכנס ולכל מי שאני מכיר אמרתי "תראו! תראו! קוספליי לאסט אקסייל!" ואם כבר בזה, גם הקאסט של שנה לפני היה מצוין, עם הרין והארצ'ר.

innocence

New member
אז למה לא אמרו לנו כלום? ;_;

הרגשנו כל כך מקופחים כי אף אחד לא הכיר אותנו:( אבל אנחנו מתכוונים למחזר אותו שוב כשלאייל יהיה שיער שוב, השיער שלו מושלם לאלכס *_* וטוב נו.. רין וארצ'ר היו בגדים מוכנים שהיו לנו (לי לפחות) ואצלו הכל היה מוכן מלבד המעילון הקטן הזה שמעל והציורים על החולצה. ואת הקווים על הרגליים, אבל את כל זה גם ככה אמא שלו הכינה @_@

BomberBY

New member
אני בדרך כלל לא מרגיש נעים

עם להחמיא לקוספליירים ברמה ממש גבוה, אני לא מרגיש שזה במעמד שלי. אני לא ברמה קרובה להבין כמה זה קשה לעשות קוספליי מדהים, אז אני פשוט יושב בצד, ובוהה עם לסת שמוטה.

innocence

New member
אבל זה כל הכיף!

שאנשים מזהים אותך ואוהבים את הקוספליי שלך! והמון תודות:) אתה מפזר לי כאן מחמאות על ימין ועל שמאל ובכלל לא יצא לי להגיב על זה. אז תודה שוב, אם כי אני לא מסכימה לחלוטין עם הרבה מהקביעות שלך.

לולירון XD

תאמת שעדיין לא בדיוק חשבתי על זה..... אבל אמג, יומיים?? אני לא אדע מה לעשות עם עצמי XDDD בדיעבד Aqua מ kingdom hearts: birth by sleep הייתה לי כקוספליי הכי חשוב להכין אבל אין מצב שאני מכינה קוספליי לפני ששיחקתי במשחק... וגם יש לנו קאסט מתוכנן P= עכשיו, כמובן שיש את כללל קוספליי סקוואניקס האהובים שלי שאני חושבת עליהם כזה בצד אבל אין לי מושג מה מי ומו אני רוצה לפורים אם בכלל... פשוט זה ברשימה שלי כזה.. P= Lady Manah - Drakengard 2 Urick - Drakengard 2 Serge - Chrono Cross Edward - FF4 (DS) Yuki - Grandia III Cissnei - Crisis Core: FF7 Marche - FFTA Luso - FFT a2 אז או שאני אבחר אחד מאלה XP או שאם פתאום יצא משו חדש שיבוא לי עליו או לא יודעת... באמת שאין לי מושג XD יש עוד הרבה זמן עד אז... O:

S.Riddle

New member
וואי, מאנה XDDDD

בא לי למות כשאני רואה אותה כשהיא קטנה, אין. O___O היא אולי הדבר הכי מפחיד שאי פעם יצא מגיימינג! ;.;

Matereya

New member
אני כבר יכולה לדמיין את זה עלייך~~

זה ייראה מדהים *3* לכי על זה, אני אומרת!~ DD:<

S.Riddle

New member
באמת? ;;

זה ממש נחמד לשמוע ;__; אני מפחדת כי זה הולך להיות הרבה יותר קשה מכל מה שעשיתי עד עכשיו. :< מצד שני אני כל כך רוצה להוכיח לעצמי שאני יכולה >w<

WayToDawn

New member
$^(&@($%^@%^#@(%&#(%(@$&!

יומיים?! זומייפריקינגגאד! טוב... אז פשוט ניקח את התכנון שהיה לחנוכה ואת התכנון שהיה לפורים ונתקע את שניהם שם D: 1. לולוש לאמפרוג' מקוד גיאס [אנשים שסיפרתי להם על התוכנית הזאת (טוב.. בנות בעיקר) כבר הודיעו לי שאני אהיה מחוייבת לחשוש לחיי ._."] ------>[תמונה] כי עקרונית כבר יש לנו מספיק אנשים טובים לאחלה קאסט ^_^ 2. אקווה מקינגדום הארטס בירת' ביי סליפ [תמונה בקישור] שכרגע יש ממש *קצת* תמונות של התלבושת המהממת שלה, ואני מאוד מקווה שיהיו יותר. http://img47.imageshack.us/img47/5637/kh09jp5.jpg [הבחורה הכי ימנית עם השער הכחול] מקווה שאני אשכרה אצליח לדבוק בזה עד פורים >.<

S.Riddle

New member
ללוש~! *-*

גם שקלתי לעשות אותו מתישהו אבל אם כבר קלאמפ, עדיף משהו שראיתי XD מי יש לכם בקאסט כבר? D: אקווה! איזה מצחיק, גם ניצן רוצה לעשות אותה מתישהו XD יש לנו קאסט בנזונה, אבל אני ממש בספק אם זה אי פעם יצא לפועל XDD אני חייבת לציין שלא ראיתי את התלבושת הזאתי. oO מאיפה זה?

WayToDawn

New member
ללוש 3>

טוב, אז יש לנו ללוש, קאלן, שירלי, יופמיה, קורנליה, שניצל ומילי. סוזאקו בפוטנציה וחיפושים אחרי עוד אנשים *אהמשיטסואהמ* ו..התמונה הזאת היא בעיקרון ארט שהובא מאיזה כנס שחשפו בו כמה דמויות וחידושים של סקוור אניקס, נפלתי עלייה בטעות כשחיפשתי מידע על המשחקים האלו 0:

למעלה