נעמה הציעה לי את קורנליה נדמה לי... סוררי, אין מצב X_ס אני בחיים לא אלבש דבר כזה + היא מרגיזה
A akane New member 23/8/08 #50 נעמה הציעה לי את קורנליה נדמה לי... סוררי, אין מצב X_ס אני בחיים לא אלבש דבר כזה + היא מרגיזה
A Aya chan New member 23/8/08 #51 טעות ^0^ הצעתי לך אותה בשמלה 3: ועל מה את מדברת :00 היא סבבה לגמרי :000
A Aya chan New member 23/8/08 #54 בשיר סיום של העונה השנייה, זו תמונה יפהפייה כזו של יופמיה וקורנליה :0
S Serf SaN New member 23/8/08 #56 אויייייי כן. ;_; אבל בתכלס הכי שווה להתחפש לתלבושת שהיא לובשת רוב הסדרה...ככה גם יותר אנשים מזהים ו..את יודעת P:
אויייייי כן. ;_; אבל בתכלס הכי שווה להתחפש לתלבושת שהיא לובשת רוב הסדרה...ככה גם יותר אנשים מזהים ו..את יודעת P:
W WayToDawn New member 23/8/08 #65 מה, הבגד הזה דווקא מגניב XD *סוג של ספויילר!* והבגד בעונה השנייה... גרר~
A akane New member 25/8/08 #151 איזו שמלה? ;; לא מצאתי אף תמונה שלה בשמלה ולא יודעת, היא נורא כוחנית מידי בצורת אנימה מוגזמת שכזאת. אבל כשראיתי אותה ואת יופי ביחד, אז אני חושבת שזה לגמרי מתאים מבחינת אישיות לי ולך XD שאני אצבוט אותך בבטן ושתסמיקי :}}}}
איזו שמלה? ;; לא מצאתי אף תמונה שלה בשמלה ולא יודעת, היא נורא כוחנית מידי בצורת אנימה מוגזמת שכזאת. אבל כשראיתי אותה ואת יופי ביחד, אז אני חושבת שזה לגמרי מתאים מבחינת אישיות לי ולך XD שאני אצבוט אותך בבטן ושתסמיקי :}}}}
A Aya chan New member 25/8/08 #157 ו-ו-ו-ו-ו וגם-- אצחקק >W<>W<>W< תצבטי אותי בבטן סתם בשביל הרקורד בפעם הבאה שניפגש D:
W WayToDawn New member 25/8/08 #158 הנה לך~ http://i240.photobucket.com/albums/ff292/White_Yoshi/CorneliaandEuphemia.png קורנליה בשמלה. היא דווקא האנטגוניסטית האהובה עליי בסדרה הזו.
הנה לך~ http://i240.photobucket.com/albums/ff292/White_Yoshi/CorneliaandEuphemia.png קורנליה בשמלה. היא דווקא האנטגוניסטית האהובה עליי בסדרה הזו.
A akane New member 26/8/08 #188 XD קוד גיאס זאת כזאת סדרת פאנ-סרוויס בין כל המלחמה, השואה והקונפליקטים שיש בה. מישהו בטוח ישב וספר כמה פעמים מראים את הבנות כמעט עירומות לחלוטין X3
XD קוד גיאס זאת כזאת סדרת פאנ-סרוויס בין כל המלחמה, השואה והקונפליקטים שיש בה. מישהו בטוח ישב וספר כמה פעמים מראים את הבנות כמעט עירומות לחלוטין X3
S Serf SaN New member 27/8/08 #204 לא בדיוק.. רק העיצוב דמויות שלהן, לא יותר מזה. העלילה, כל השאר - סאנרייז. ומאי, זה שהן סה"כ עיצבו את הדמויות לא אומר שזאת סדרה שלהן~
לא בדיוק.. רק העיצוב דמויות שלהן, לא יותר מזה. העלילה, כל השאר - סאנרייז. ומאי, זה שהן סה"כ עיצבו את הדמויות לא אומר שזאת סדרה שלהן~