פורים 2009? D:

innocence

New member
למה ההודעה שלי לא פורסמה?:(

אמרתי שידעתי שיש בזה קלאמפ כלשהו! אה-הא! ~מנצחת~

oridistor

New member
מסתבר שיש עוד :X

השמועות אומרות שיש גם לויד, אבל זה רק שמועות *שורק* נעמה ביקשה ממני, אז הסכמתי XDDD עכשיו רק לתרגל את הקול :X (ויש מישהי שאמרה שאולי היא תעשה את ססיל, אבל לא נראה לה שהיא תספיק בגלל מכינה ושטויות) וסג, אנחנו רוצים לעשות את הקוספליי קאסט במשך יומיים או רק ליום של התחרות עצמה? (יום שני :X)

WayToDawn

New member
עקרונית לא,

זה כולה ארט ולא תמונה של התלבושת המקורית הסופית. המקורית נראית קצת שונה בכמה קטנות [הלמעלה של הרוולים, הרוכסנים שיש במחוך וכו'] פשוט להביא סכן גדול שלה ולהצביע על הבחורה בפינה מסתבר כלא נוח בעליל [אנשים פעם שאלו אותי אם התכוונתי לשלגייה '-' ]

XD

אני יודעת שזה כולה ארט,רק אמרתי שמי שצייר את הארט אז הוא צייר ציור שהוא לא כזה מדוייק פשוט P:

Serf SaN

New member
מגניב. D: בהצלחה~~ X3

אני רוצה מתישהו לשחזר את התחפושת זירו שלי, או לעשות תלבושת שונה של לולוש בשביל הכיף. שהסדרה תסיים כבר.

HeineW

New member
נכון? D:

רק אחרי שראיתי את זה התחלתי לחשוב על לצבוע את החליפה בכחול ולהתנהג כמו נעל, אבל כמה אנשים בארץ באמת ראו RVB? I like me!

Winged Serpent

New member
מכירים, בטח מכירים~

רק לא מדברים על זה הרבה יותר מדי. Hello, Caboose's best friend. I am agent Washingtum~ אני אישית אהבתי את Tucker מכולם, חבל שהוא לא חזר לסיפור הנוכחי. גאד, השריון שלהם כזה ענק ;_;

2Chiba

New member
הממ...

בדיוק התחלתי לאסוף דמויות שאני רוצה לקספליי אותם (לא בהכרח שאני יכול). בנתיים נאספו- Shizumasa Togu- Shinshi Doumei Cross (אבל זה כנראה לחנוכה. מישהו רוצה קאסט?) Zelgadis Greywords- Slayers (לא חושב שאעשה) Nero- Devil May Cry 4 (כנ"ל) Kamui Shirō- X/1999 (עם השינקן) Haseo- .hack G.U (ארר... מסובך מדיי עבורי) Setsuna F. Seihei- Gundam 00 (בתלבושת של טייס-גנדאם) בפורים אני בכלל אתזמן בין 2 קוספלייז (אלא אם זה באמת יהיה כנס של יומיים Oם; ) בגלל הקוספליי למחמזר. ~חושב על עוד רעיונות~

2Chiba

New member
לכנס שלשום,

עשיתי את זירו קיריו, מוומפייר נייט (נו, זכיתי בתלבושת בית ספר לבנים). והמ... הסאו ונירו- הייתי רוצה. אבל אני לא ממש ברמה של לעשות אותם כרגע.

למעלה