פורים 2009? D:

pokegirl

New member
לכן הם טוענים שזה כנס מדלג

ויהיה גם בצפון, ולשנה הבאה בירושלים הבנויה.

Sezuke

New member
אף פעם

לא מוקדם מדי לתכנן קוספליי. בכל אופן, העדיפות הראשונה שלי היתה קיין מפיינל פנטזי 4 *_* תכננתי את זה ביחד עם גאיה, איקיס, עינב, בוריס ועוד. אבל יש קצת בעייה עם זה כי זאת תחפושת עם שריון מלא ואני צריך את העזרה של עינב עם זה ועינב תהיה קצת בבצלאל ולא יהיה לה זמן לעבוד איתי על שריון מזורגג אז אני לא יודע מה לעשות בקשר לזה =\ התחפושת השניה שאני ממש רוצה לעשות זה איסאק מטריניטי בלאד ביחד עם קאסט טריניטי בלאד שתכננו לפני איזה שנה. ככה שזה כבר יותר אפשרי, זו לא תחפושת קלה, אבל לפחות זה לא שריון. לגבי תחפושת שניה ליום השני של פורים, אין לי עדיין מושג. אני לא יודע מה קורה עם קאסט פפ4 אבל נראה מה קורה עם זה. את זאק אני כנראה עושה בקיץ הבא בעוד שנה ביחד עם מאיה שכנראה תהיה קלאוד, ומי שעוד ירצה להצתרף לקאסט קרייסיס קור. אם אני זאק זה אוטמטית הופך את עינב לאריס, אז לקחת את העובדה הזאת בחשבון D: אני ממש רוצה להתחפש מתישהו גם לטרה מ-KH: Birth By Sleep, תכננתי את זה מתי שרק היו ההכרזות הראשוניות על המשחק (והסיום הסודי של KH2), אבל מלחתחילה לא תכננתי אותו לפורים הקרוב מהסיבה שאני לא מתחפש לדמויות ממשחקים שעוד לא שיחקתי בהם וכמובן שלא לדמויות ממשחקים שעוד לא יצאו ואני בספק שזה ייצא עד מרץ. אולי ביפנית אבל זה לא ממש עוזר לי XD. ככה שזה יוצא אחלה לקאסט BBS הנוכחי =) בהצלחה שני, קרן וכולם! אני בטוח שייצא לכם מדהים ^_^ בכל אופן, צירפתי תמונה של איסאק מטריניטי בלאד, שאותו אני כנראה עושה בטוח לאחד מהימים, הוא השמאלי עם השיער השחור הארוך.

Sezuke

New member
אה וכמובן,

בחנוכה אני עם קאסט E7, אני אהיה דיואי. =)

S.Riddle

New member
...לא קבענו שאנחנו עושים קרייסיס קור ביחד?

לפני איזה שנה או משהו...? ואני הייתי אמורה להיות קלאוד. הממ. :\

Sezuke

New member
תראי, כרגע אין לך מה לדאוג.

יש עוד מלא זמן עד אז, יתכן ויהיו שינויי. לא בטוח מה יהיה בסוף, אז קודם נעבור את חנוכה ופורים ואז נראה מה קורה. מעכשיו לעוד שנה, ייתכן והקאסט יהיה בכלל במועד אחר. נראה כבר מה נעשה.

Sezuke

New member
מה הלחץ אבל :]?

במידה והקאסט כן יתבצע בעוד שנה, את תהיי קלאוד. אני מדבר עם מאיה על דמויות אחרות ואפשריות. אין צורך להילחץ או משהו, הכל בר פתרון.

Lightning9

New member
זה נורא נחמד שאתם לא תעשו BBS

בפורים, כי אז אנחנו נהיה הראשונות בארץ D:~ [ז"א, אנחנו מקוות להיות] ותודה, אנחנו בהחלט מקוות שיצא לנו מדהים סג ובהצלחה עם הקאלה שלך, אין לי מושג מי אלו הדמויות בכלל XD ואני רוצה לראות אותך בתור זאק! זה יהיה יפה כזה

XD

אני לא יכולה לחכות עד שיצא כבר BBS!!! *O* טוב, את סיסני אני עושה מתי שיצא לנו לעשות את קאסט קרייסיס קור ^^" (תאמת שרציתי לעשות אותה בכלל בכנס קיץ שהיה אבל אני לא אעשה אותה בלי קאסט XD") ומתי שתעשו טרינטי בלאד אני כנראה אעשה את הוגו ^^

innocence

New member
פפ4, הא?

אין לי מושג ירוק אפילו איך להתחיל *לחשוב* על להכין את הקוספליי הזה...

Nightborn

New member
אני מחפשת מישהו שיעזור לי לתפור...

דיווה מ-BLOOD+ רציתי לעשות קוספליי שלה לגאא-קון, אבל הדברים לא הסתדרו. ורציתי עוד להשקיע עוד קצת זמן בפיתוח קול.

Nightborn

New member
אה, כן. ואני מחפשת קאסט.

כי הבנתי שניצן עושה משהו אחר, ובהתחשב בכל הדחיות האינסופיות של זה...

למעלה