רק לידיעתך
*אני* הייתי זו שנסעה פיזית לפ"ת כדי להביא את החומר עד לחולון כדי שנוכל לעבוד עליו XDD;;; כן, לא אמרתי את זה בקטע של התגאות או שחצנות חלילה, פשוט לציין עובדה ^^; וזה היה ממש לא פשוט להביא את זה כי זה היה כבד וכשנסעתי בחזרה לת"א התחיל גם לרדת מבול =X עבדנו ביחד על השריון וזה היה לא פשוט להרכיב הכל, והחומר עצמו בכלל לא היה זול. אני לא בטוחה שאני אוכל להרשות לעצמי לשלם כמה מאות שקלים רק על החומר, צריך למצוא פתרונות זולים אבל שיחזיקו. נחייה ונראה, אם זה ישתלם לי, קרוב לוודאי שאני אקנה את החומר הזה כי הוא מאוד טוב ונוח לעבוד איתו. לגבי וונדרפלקס - בפעם האחרונה שבדקתי זה חומר מאוד מאודדדד יקר וצריך לייבא אותו מחו"ל, נדמה לי שגם אחד הבחורים פה שהתחפש לדיג'ימון ייבא אותו במיוחד אם אני זוכרת נכון. אני לא בטוחה שאני יכולה להוציא סכום עתק על הדבר הזה, שמיש וטוב ככל שיהיה. כמו שאמרתי - אני צריכה להדק את החגורה ולחסוך בעלויות עד כמה שאפשר =S בכל מקרה, הדברים שהתפרקו לי מסול ומפל היו כמה אפליקציות בשריון של היד וטבעות שהכנתי, כך שהנזק לא עד כדי כך גרוע. סתם ביאס אותי שזה התחיל להתפרק, וכשעליתי לבמה גם נפלו לי דברים =__= -חפרתי- *קוברת את עצמה*