פורים 2009? D:

Serf SaN

New member
יש חומרים,

רק קשה יותר להשיג אותם. XDXD ואולי תנסי לעשות את השריון כמו שסער שמר עשה את השריון אוואטר שלו? O:

Matereya

New member
האמת שלא הכי עקבתי אחרי הקוספליי שלו ^^;

למרות שראיתי ויצא לו פצצות כמובן! השיטה היחידה שאני למדתי מעינב ומהצוות של המחזמר לעבודה על שריונות וכאלה *שיעולשריוןאלשיעול* זה סול+מפל... וניסיתי ליישם אותה בכמה אפליקציות על הקוספליי שלי וזה פשוט נפל ונהרס בשלב מסויים =/ ושוב, אני ממש לא בטוחה בקשר לקוספליי, גם הקוספליי של טירה וגם של אוני לינק הם משהו שאני ממש רוצה לעשות

Serf SaN

New member
אוי..

לא פלא שזה נהרס בשלב מסוים. :X לא הבנת את השריון נכון.. הם השתמשו בחומר שמרבית הקוספליירים בחו"ל משתמשים. זה נראה כמו סול, רק עבה הרבה יותר ובעצם חומר אחר לגמרי, שמצליח להתקשות אחרי חימום. אני חושב שזה WonderFlex, אבל אני לא בטוח.. וחוץ מזה, הם קנו את זה באיזה מפעל בפ"ת [קרוב פה אלי], וזה עלה להם הוןןןןןןןןן. X_X מה שסער עשה היה עם ספוג..אם יש לך כוח לחפש תרדי קצת בשרשורים, לשרשורי התקדמות של לפני הכנס, ואולי תמצאי..^^; [אני פשוט עצלן, סורי. XD; ]

Matereya

New member
רק לידיעתך

*אני* הייתי זו שנסעה פיזית לפ"ת כדי להביא את החומר עד לחולון כדי שנוכל לעבוד עליו XDD;;; כן, לא אמרתי את זה בקטע של התגאות או שחצנות חלילה, פשוט לציין עובדה ^^; וזה היה ממש לא פשוט להביא את זה כי זה היה כבד וכשנסעתי בחזרה לת"א התחיל גם לרדת מבול =X עבדנו ביחד על השריון וזה היה לא פשוט להרכיב הכל, והחומר עצמו בכלל לא היה זול. אני לא בטוחה שאני אוכל להרשות לעצמי לשלם כמה מאות שקלים רק על החומר, צריך למצוא פתרונות זולים אבל שיחזיקו. נחייה ונראה, אם זה ישתלם לי, קרוב לוודאי שאני אקנה את החומר הזה כי הוא מאוד טוב ונוח לעבוד איתו. לגבי וונדרפלקס - בפעם האחרונה שבדקתי זה חומר מאוד מאודדדד יקר וצריך לייבא אותו מחו"ל, נדמה לי שגם אחד הבחורים פה שהתחפש לדיג'ימון ייבא אותו במיוחד אם אני זוכרת נכון. אני לא בטוחה שאני יכולה להוציא סכום עתק על הדבר הזה, שמיש וטוב ככל שיהיה. כמו שאמרתי - אני צריכה להדק את החגורה ולחסוך בעלויות עד כמה שאפשר =S בכל מקרה, הדברים שהתפרקו לי מסול ומפל היו כמה אפליקציות בשריון של היד וטבעות שהכנתי, כך שהנזק לא עד כדי כך גרוע. סתם ביאס אותי שזה התחיל להתפרק, וכשעליתי לבמה גם נפלו לי דברים =__= -חפרתי- *קוברת את עצמה*

akane

New member
זה לא וונדרפלקס - אלא סול עבה

צאנו מפעל שמייצר גומי, ומייצר גם סול וסוגים שונים של גומי דחוס בעוביים שונים. אם זה היה וונדרפלקס אז התוצאות היו פי מיליון יותר טובות ;(

S.Riddle

New member
ווההה, טירה! *__*

זה יהיה לך כל כך יפה!! אני מניחה שתהיי טיפה יותר מכוסה ממנה..? XDD בתכלס את יכולה להתלבש בכנס בלי שאבא שלך יראה. P:

Matereya

New member
תאכלס כן

אבא שלי בטח לא ייראה אותי ביום של הכנס, אבל הוא יראה אח"כ או לפחות יבקש תמונות *מבט מודאג* לא משנה, זה העניין הכי פחות קריטי, אני תמיד יכולה לחבר איזושהי חתיכת בד שיהיה אפשר להוציא אחרי זה...הבעיה העיקרית היא שזה קצת מפדח ללכת ככה עם ציצי כמעט בחוץ, וגם ככה אין לי נתונים מספיק טובים בשביל החזה שלה XD; OTL||| אני ממש לא יודעת מה להחליט, שני הקוספליים נראים לי אטרקטיביים מאוד =S

S.Riddle

New member
אז תעשי כמה תמונות פיקטיביות! D:

שבהן את חסודה ומכוסה והכל יהיה בסדר. ^^ הנטייה שלי היא לכיוון טירה אבל גם על אוני-לינק אני חולה בטירוף אז אני מבינה כמה שזאת בחירה קשה. :|:|

Matereya

New member
לול כן XD

פוטושופ שולט בדברים האלה ^^ באמת בחירה קשה, אני ממש לא יכולה להחליט. אוף... .__. אני חושבת שאני אעשה קצת מחקר על החומרים שאני רוצה לעבוד איתם לפני שאני אחליט..ואז נראה כמה פחות זה יפגע בכיס שלי. למרות שאני לא אוהבת לחסוך יותר מדי אם אני רוצה להפציץ עם קוספליי מורכב...אני יותר מדי פרפקציוניסטית מכדי להתפשר על פרטים =__=

HeineW

New member
יש לי דילמות לגבי הקוספליי השני שלי

אם הכנס באמת יהיה יומיים. מצד אחד Neku מהמשחק The world ends with you\It's a wonderfull world מצד שני מקסי מסול קליבור 4 מה לעשות? @_@

S.Riddle

New member
חמוד חמוד חמווווווווווד! X3X3

את חייבת לעשות את זה!! אומג, חמוד!! *ממשיכה להתפנגרל לעד*

HeineW

New member
כולם מתלהבים ממנו יותר ממקסי

((לא כולם בפורום אבל כל החברים שלי במסן מעדיפים לראות אותי עם חולצה >>;)) מי מזמין לי פיאה? ם:

WayToDawn

New member
נקו נקו נקו!!!

אני כבר מתה לראות קוספליי שלו שלייב ולא רק בתמונות! אם תעשי את זה- זה יהיה פשוט גאוני!

HeineW

New member
אני בהחלט אנסה ^^

זה לא נראה יותר מידי מסובך למתחילה בתפירה :p

The Dead Archer

New member
אמג איזה שולט,אני כ"כ הולכת לאנוס ם_ם

(או לחלופין-להחתים אותך על הדיאבולו שלי כמו שאני עושה לכל דמות אהובה P=)

Matereya

New member
אם תעשי מקסי אפשר לפתוח מיניקאסט! DD:

אבל גם נקו יכולה להיות תחפושת שווה לגמרי~ שתיהן בחירות טובות, אבל באופן אישי, אם יהיה עוד איזה כנס או משהו לחנוכה, אני הייתי עושה את נקו, ואז בפורים את מקסי, שזו תחפושת קצת יותר מורכבת ואפשר להתפרע איתה בפורים ^^

למעלה