אף פעם
לא מוקדם מדי לתכנן קוספליי. בכל אופן, העדיפות הראשונה שלי היתה קיין מפיינל פנטזי 4 *_* תכננתי את זה ביחד עם גאיה, איקיס, עינב, בוריס ועוד. אבל יש קצת בעייה עם זה כי זאת תחפושת עם שריון מלא ואני צריך את העזרה של עינב עם זה ועינב תהיה קצת בבצלאל ולא יהיה לה זמן לעבוד איתי על שריון מזורגג אז אני לא יודע מה לעשות בקשר לזה =\ התחפושת השניה שאני ממש רוצה לעשות זה איסאק מטריניטי בלאד ביחד עם קאסט טריניטי בלאד שתכננו לפני איזה שנה. ככה שזה כבר יותר אפשרי, זו לא תחפושת קלה, אבל לפחות זה לא שריון. לגבי תחפושת שניה ליום השני של פורים, אין לי עדיין מושג. אני לא יודע מה קורה עם קאסט פפ4 אבל נראה מה קורה עם זה. את זאק אני כנראה עושה בקיץ הבא בעוד שנה ביחד עם מאיה שכנראה תהיה קלאוד, ומי שעוד ירצה להצתרף לקאסט קרייסיס קור. אם אני זאק זה אוטמטית הופך את עינב לאריס, אז לקחת את העובדה הזאת בחשבון D: אני ממש רוצה להתחפש מתישהו גם לטרה מ-KH: Birth By Sleep, תכננתי את זה מתי שרק היו ההכרזות הראשוניות על המשחק (והסיום הסודי של KH2), אבל מלחתחילה לא תכננתי אותו לפורים הקרוב מהסיבה שאני לא מתחפש לדמויות ממשחקים שעוד לא שיחקתי בהם וכמובן שלא לדמויות ממשחקים שעוד לא יצאו ואני בספק שזה ייצא עד מרץ. אולי ביפנית אבל זה לא ממש עוזר לי XD. ככה שזה יוצא אחלה לקאסט BBS הנוכחי =) בהצלחה שני, קרן וכולם! אני בטוח שייצא לכם מדהים ^_^ בכל אופן, צירפתי תמונה של איסאק מטריניטי בלאד, שאותו אני כנראה עושה בטוח לאחד מהימים, הוא השמאלי עם השיער השחור הארוך.