פורום רדוד

dean4

New member
אתה באמת לא מבין באבולוציה.. ../images/Emo31.gif

אפילו לצפות ממך לפתוח ספר על-כך, כבר קשה לבקש.. אנא, אל תדבר עם מי מאתנו על אבולוציה, אם אינך יודע את הנושא.. אחרת פשוט, כול אדם לעצמו יראה אם בכלל שווה לענות לך.. נשמע כי אתה מנסה בכוח לשכנע אותנו בדבר שכבר הופרך כמספר הכוכבים בשמים, אך זה לא מזיז לך.. אתה מחב"ת עיקש ובעל אגו ענק.. למה לך לפתוח ספר? זה לא מדבר עליך בן כה-וכה..

למה לי לבזבז זמן על קריאת שטויות?

עדיף לקרוא ספר שעוסק בקבלה או לעיין בזוהר

afon

New member
את פשוט אידיוט!

בן אדם משכיל ומבין זה בן אדם שמכיר את שני הצדדים! בן אדם שיודע את שתי האפשריות! אני קראתי עד היום 4 ספרים מהצד שלך ועוד מספר לא קטן של ספרים מדעיים בכל התחומים ורק אז בחרתי את דרכי! גם אם דרכך נכנוה הכר את הצד השני ואתה מתיממר להכיר את הצד השני אבל אתה לא אתה לא יודע כלום על אבולוציה ואתה מזיין תשכל עליה בלי סוף! אתה אומר שטויות ומציג את האבולוציה בצורה הכי פחות נכונה שרק אפשר. ת-ק-ר-א ס-פ-ר

אני אומר רק את מה שהוכח מדעית

והוכחה אומרת שלא יכול להיות מצב כזה שדומם יוכל להפוך לחי ואני לא מסתמך רק על זה ההגיון שלי גם לא נותן לי להאמין בתאוריה הזאת ואה כן וגם הביולוגיה מונעת ממני להאמין שהכל נוצר בטעות והאם אתה יוכל לענות כל השאלה שלי האם הדבולוציה שלך יכולה ליצור עיפרון? לא ביקשתי בן אדם זה הכל עיפרון מה הביג דיל ?

afon

New member
פה בדיוק הטעות!!!

זה לא שדומם הפך חיי סתם ככה!! אתה צריך שאתה רואה את זה בצורה אחת אבל הצורה שאתה רואה את זה לא נכונה בכלל ואם תגדיל תידע שלך אולי תוכל להבין את זה יותר ואז אולי לנסות באמת להפריך את תאוריית האבולוציה! לאף אחד לא אכפת מה ההיגיון שלך אומר הוא יכול לטעות והוא יכול להיות נכון אבל אתה חייב לאמת אותו! בן אדם שלא מחפש את האמת יחיה בשקר כל חיו תקרא תבין את שני הצדדים ואז כל דרך שתבחר תאמין לי שכול חברים הפורום יקבלו ויתווכחו אותיך בצורה מכובדת

תענה לי כבר

האם אחרי מליוני שנות אבולוציה אפשר לקבל עיפרון שפיצים 0.7 עם חותמת חברה האם דבר זה אפשרי תענה ואל תיתחמק

ehudt

New member
האבולוציה

הוא תהליך שקשור לבעלי חיים, ולא לדוממים. לפיכך, עיפרון (כמו שאנחנו מכירים אותו) לא יווצר באבולוציה לעולם.

תודה

עכשיו בוא נראה אם הבנתי נכון עיפרון לא יוכל לעולם להיווצר אבל תא יווצר בקלי קלות כנראה שהאבולוציה שכחה לתת לך הגיון ואמרת:"האבולוציה הוא תהליך שקשור לבעלי חיים, ולא לדוממים" אם כך דומם לא יוכל לעולם להפוך לחי כי הוא לא קשור בכלל לאבולוציה ובכך נגמר הסיפור האבולוציה היא שקר וכזב

neko

New member
אני אתרגם את מה שאתה אומר לשפה

שונה רק במעט: התורה קשורה לבני-אדם ולא לכלבים, אם כך כלב לא יכול להפוך לבן-אדם כי הוא לא קשור בכלל לתורה ובכך נגמר סיפור התורה היא שקר וכזב. בסדר? הבנת את חוסר הקשר? האבולוציה עוסקת בחיים. אם אתה רוצה להפריך את יצירת החיים, עליך להוכיח כי לא יתכן שחיים יווצרו, גם בהנתן מיליארדי שנים ומיליארדי פלנטות.

afon

New member
יוא אתה קשה!!!

אבולוציה לא מדברת על יצירת חיים היא מדברת על השתנות החיים אתה מערב פה בין שני דברים שונים! אבולוציה לא קשורה לזה שלא יהיה לך עפרון עוד מאה מיליון שנים!

ehudt

New member
ואם עדיין לא הבנת

אבולוציה לא עוסקת בהיווצרות החיים, אלא בהתפתחותם. הענף שעוסק בהיווצרות החי הראשון הוא, אם אני לא טועה, "אבולוציה מולקולרית" או משהו כזה. ודרך אגב, תא לא נוצר בקלי קלות, אלא במיליארדי שנים. והוא גם לא "נוצר" פתאום, אלא מתפתח מצורות חיים קודמות.

אז רגע דומם לא יוכל להפוך לחי

כי האבולוציה(מולקולרית) מדברת בכלל על יצורים חיים ולא על דוממים תא יוכל להיווצר בקלי קלות כעבור כמה מליוני שנים ועיפרון לא יוכל להיווצר לעולם כל הכבוד לכם שיכנעתם אותי שהאבולוציה נכונה זה ממש אבל ממש דבילי להאמין בשטות כזאת אז או שאתם דבילים או שעשו לכם איזה שטיפת מוח או משהו כזה

ehudt

New member
התבלבלת

תורת האבולוציה היא זאת שעוסקת ביצורים חיים. האבולוציה המולקולרית הוא התחום שעוסק במעבר מדומם לחי.

dean4

New member
מה שמחזק את הטענה

כי איטלגנציה שלעולם לא יגיע ל-150 אי-קיו, מעולם לא קרא ספר שמכבד את עצמו על אבולוציה.. אז שיפסיק לדון עליה אם אינו רוצה במהרה להפוך לצחוקיה בפעם הנוספת..

dean4

New member
תשב ותקרא ספר באבולוציה. ../images/Emo50.gif

וספר שמדבר על האבולוציה באופן מדעי טהור, ולא על אחד שמשווה אותה לתאוריה בריאתנית. עד אז, אעיר לך על-כך כול פעם שתפתח ו/או תשתתף בדיון שקשור לאבולוציה. (ומקווה שמשתתפים אחרים יסייעו בידי)..

L7

New member
אין סתירה גדולה בין דת ואבולוציה.

כמו שאמר דקארט בפורום- בתורה משלים. אלא אם כן אתה משוכנע שעפר הפך לאדם. בפתאומיות . ללא אבולוציה.

למעלה