פורום רדוד

KarlMarx

New member
פורום רדוד

הפורום הזה איכזב אותי מאוד.הדבר היחיד שמעורר את הפורום הוא אינטיליגנציה בהערותיו השטוטיות וויכוחים מלפני חודשיים הם בדיוק אלה של עכשיו,אלה שרק באלה יש קישורים לישנים. תתבגרו

ehudt

New member
לא נאה לך?

אף אחד לא מכריח אותך להשאר. אבל תן לנו להנות.

KarlMarx

New member
הבעיה היא

שאני רוצה להשתתף בפורום שעוסק בדת... לאן ללכת?לפורום תיאולוגיה? הפורום הזה לא ממלא את התפקיד שלו,צריך לקרוא לו פורום אינטליגנציה 150

KarlMarx

New member
בוא נדבר עליך

הסקר נמצא פה יותר משנה,אתה לא שומר על סדר פה והפורום נעשה עלוב! למה?!כי אתה לא רוצה להראות את דעותייך הקיצוניות?! לפחות תמלא את תפקידך כמנהל!

גאיוס

New member
קרלמרקס היקר, אתה ראוי לתשומת לב

אין לי כוונה לשמור על סדר אלא רק למנוע חריגות קשות. אין בכוונתי להביע דעות קיצוניות. למנהל אסור שתהיינה דעות קיצוניות. אלו שירותי ניהול ברצונך לקבל ממני?

בקשות לשירותי ניהול

נו, אם כבר זרקת כפפה, להלן הדירשות הצנועות ממנהל הפורום: 1. קריאה לסדר של חריגים קשים (משני הצדדים) - כולל ניבולי שפה. 2. שבירה של שירשורים ארוכים מדי שכבר לא ניתן לעקוב אחריהם (אולי צריכים לדרוש כלי עריכה מתפוז) 3. (וזה הקשה מכל) - תמצות וסיכום הדיונים הנערכים כאן ברמה שבועית. 4. קביעת כללים לדיון כגון: * איסור שימוש ב"cut&paste" או "גזור והדבק" * איסור הפניות ללינקים בלא תימצות קצר של תוכן הלינק בקיצור - הדיון בפורום הוא די חוזר על עצמו (אבולוציה ודגים). אם יהיה סיכום מדי פעם של הנאמר אפשר יהיה להתקדם לנושאים אחרים. אני עצמי מוכן לנסות לסכם את אחד הוויכוחים.

גאיוס

New member
הפורום הוא במה חופשית ככל האפשר

חריגים קשים מאוד נימחקו בעבר. בקשות של משתתפי הפורום בפומבי או בהודעה- למחיקה - מולאו בחלקן. השרשורים הארוכים הם יתרון לפורום - לדעתי. מעטים עוברים לדף קודם. תוכנת תפוז מאפשרת הודעות רבות על דף אחד - בתנאי שמדובר בשירשור. הצץ בפורומים בהם לשרשורים 3-4 חוליות.....נראה משמים. נושא הלינקים - אני מקווה שרושמיהם מודעים לכך שמשתתפים רבים אינם טורחים להציץ בלינק , ופשוט עוברים הלאה. הפורום חוזר על עצמו- זה נכון במידה מסויימת כמו ויכוחים פוליטיים או ארוחות בוקר.גורלם של עניינים חשובים להיות נדונים שוב ושוב. כל תרומה - כגון סיכומים או קישורים מעניינים תתקבל בברכה.

Lu Tze

New member
גאיוס,

לי אישית לא מפריעה צורת הניהול שלך, אבל אני חושב שאתה יכול לשפר אותה במידה מסויימת (החלפת הסקר מדי פעם, סיכומים כלשהם, הודעות ממולצות וכו'). כשאתה מבקש מהמשתתפים סיכומים ולינקים אתה, במידה מסויימת, מבקש מהם לעשות את העבודה שלך. זה נכון שכל אדם יכול לתרום לפורום, אבל אתה, בתור מנהל, צריך לתרום לפורום יותר בצורת סיכומים, סקרים חדשים ושאר הדברים הרגילים. אני מניח שכשהתחלת לנהל את הפורום הנהלת תפוז נתנה לך הגדרת תפקיד כלשהי, אשמח אם תפרסם את ההגדרה הזאת כדי לדעת בדיוק מה תפקידך (כי רוב מנהלי הפורומים בתפוז מתערבים בפורום יותר ממך, לא שאני מאשים אותך, גם להתערבות מינימלית יש יתרונות משלה).

neko

New member
בתור מנהל, אני יכול להגיד לך שני

דברים. 1. מטרת מנהל הפורום הראשית היא שמירה על הסדר, המטרה המשנית היא נושא התכנים (ארגון קישורים, מאמרים וכד'). כל מיני נושאים כמו שרשור הודעות, מחיקת הודעות (למשל פרסומות, ברור שבמקרים של העלבות או פעילות לא חוקית הודעות צריכות להמחק) או כתיבת סיכומים למיניהם לא מוגדרים בתפקיד. 2. זה לא קל לנהל פורום. מחיקות הגבלות ושרשורים, כמו גם ארגון מאמרים וקישורים, דורשים הרבה התעסקות עם תוכנת הניהול, והרבה זמן. לא לכולם יש את הזמן לתת לנושא, ולכן רוב המנהלים שומרים את ההתערבות למינימום. נ.ב: אני מאמין בהתערבות מינימלית. אף אחד לא נהנה לסוע בכביש כשבכל פינה הוא רואה שוטרים מחלקים דוחות.

Lu Tze

New member
אני לא מדבר על הוספת מאמרים

על ימין ועל שמאל. אני רוצה דברים בסיסיים. למשל שינוי המשפט "הכל חדש בפורום" שנמצאת שם מאז ימיו הראשונים של הפורום או שינוי הסקר ולעדכן אותם נניח, פעם בחודש. אני לא חושב שזו בקשה מוגזמת.

שבוע טוב גאיוס

אני דוקא מבסוט מאופן ניהולך את הפורום וחוסר התערבותך הניהולית. הייתי רוצה לראותך יותר בתור משתתף אבל זו בחירתך כמובן. בקשה אחת יש לי - חסימת מתחזים. כגון הנבל שמתחזה אלי בהוספת ניקוד בחולם. אתה יכול בקלות לחסמו ולדעתי ראוי שכך תעשה. והיה ויתברר לך מה ip שלו שזהו גוברנור, או שתסיק זאת מתוכן הודעותיו, יש לחסמו גם בכל שאר כינוייו. טכניקה זו של התחזות אינה ראוייה, אינה שייכת לדמוקרטיות הויכוח, פוגעת ברמת הפורום וביכלתו של הפורום לאכלס אנשים רציניים.

dean4

New member
כן, שמתי לב לחיקוי שלך..

כינוי בשם: "פגiש בדוב שכול" כאשר במקום האות ו' במילה פגוש יש I באנגלית.. אכן ראוי כי ייחסם אותו מתחזה במהרה.

בבקשה

הנה כאן וגם כאן ובעוד מקומות. וברור גם מי המתחזה - גוברנור. והיות וזה ברור, והיות וממילא הוא אינו תורם דבר לדיון ומחבל בכל דיון רציני, היה מן הראוי לדעתי לחסמו כליל.

גאיוס

New member
המתחזה נחסם , אם כי נראה שההתחזות

כאן היתה הומוריסטית ולא מתוחכמת\זדונית. לגבי גברנר- כתיבתו בפורום לגיטימית.

Dark Muse

New member
אני לא רוצה לעליב אותך

אבל אתה מנהל שלא מנהל כמו שנאמר: הסקר לא מעודכן אין בכלל מאמרים אין בכלל מידע כלשהו זה רק מקום שאפשר להתדיין בו כמו איזה צ'ט הרי פורום הזה הנושא שלו הוא אתאיזים אז איפה קישורים בנושא? איפה מאמרים? איפה סקרים לעשות דעת בין חברי הפורום? איפה הסדר? איפה הזהרות על תרבות דיון ומחיקת הודעות פוגעות?? תסתכל קצת בפורומים אחרים ותראה איך צריך לנהל ואם אתה לא יכול לנהל אז תתן למישהו אחר... (אתה רק עומד מן הצד) שבן אדם אומר "הדת היא חרא" זה בסדר גמור לפורום הזה שבן אדם אומר לבן אדם אחר שהוא חרא ואז נפתחת מריבה עם כל הקללות (והיו פה מקרים) אז צריך מנהל שימחוק את השירשור... (לא צריך אפילו לשאול)

Dark Muse

New member
מה לעשות

זה נושא טעון וצריך מפקח חוץ מזה בקשר למאמרים וקישורים וסקרים?? משהו בסיסי מאוד ש"פורום" שמתיימר להציג משהו חייב שיהיה בו לפי דעתי... (בפורומים של builtin board בד"כ יש אתר נלווה, פה לא צריך, זה קיים במערכת, חבל לא לנצל זאת.)

Governor

New member
`הפורום חוזר על עצמו- זה נכון במידה

מסויימת כמו ויכוחים פוליטיים או ארוחות בוקר. גורלם של עניינים חשובים להיות נדונים שוב ושוב` עניני-דיומא - אולי. אולם יש לדעתי לאכוף אסור על הצגת נושאים כמפורט לקמן, יותר מפעם ברבעון: (1) הכרת חז"ל את כל הדגים ביקום - ראיה לתורה משמים (2) הכרת חז"ל את כל הדבורים ביקום - ראיה לתורה משמים (3)הכרת חז"ל את כל הכוכבים ביקום - ראיה לתורה משמים וכיו"ב... 0284392000

למעלה