פורום רדוד

dean4

New member
בהודעות שלך אכן קשה לטפל..

הם רבות מידי כדי לצרפם כך-סתם ללינקים בהודעה אחת, או אפילו שניים.

dean4

New member
"בלה בלה בלה"? באמת טוחן מילים..

איטלגנציה הגעתי למסקנה כי מיום שהכרתיך ועד עכשיו אתה רק טוחן מילים.. זה לא יעיל במיוחד.. ("בלה בלה בלה" מושג שטבע איטלגנציה בעודו כאן בפורום ברגעיו האחרונים לחזרתו השניה. הוא השתמש בזה כדי לא לענות, פשוט כי ערערו את אמונתו והוא חשב שעל-ידי תקיעת צמר באוזניים, וקריאת בלה בלה על כול הודעה דברי הכפירה יצאו לו מראשו).

תגידו יש עמותה שיכולה לקבל אותו?

מצבו של האיש הזה ממש עגום שמישהו ישלח אותו לבית מחסה שם הוא יוכל להיסתובב עם בני מינו

אתה צודק, בתוך המבול הזה קשה מאוד

למצוא את הפנינים. אבל יש פנינים! למשל: "זה צומח בחזרה..." (בנושא הברית מילה). או (במילים שלי): מה שכתוב בתורה אמת. לא כל מה שכתוב בתורה מתיימר להיות אמת. גיל כדור הארץ כארבעה וחצי מיליארד שנה (דבריו של אותו אדם אחד, שגם טוען שהרמה שלו יותר גבוהה מאשר של אחרים, שהם כמובן בּוּרים).

תגיד לי יא מתמטיקאי שכמוך

האם ידעת כמה זה שתים ועוד שתים לפני ידעת מזה מספרים?? מה אתה רוצה ממני טעיתי אני לא מבין גדול בברית מילה ותיקנתי את עצמי אחרי זה מה אתה רוצה לתלות אותי? האם החטא שלי כל כך גדול?<

יא חביבי, החטא שלך לגמרי לא גדול!

ובכלל לא הייתי קורא לזה 'חטא'. ובאשר למספרים - גם היום אינני יודע בדיוק מה זה...

בעניין המספרים אתה דווקא טועה.

נתחיל מהמספרים הטבעיים: 1, 2, 3, וכו'. מכיתה א', או מהגן, אנו מתחילים ללמוד לבצע פעולות פשוטות עם מספרים אלו, אח"כ פעולות יותר מסובכות, וכו'. אבל תנסה להגדיר מה זה 'מספר'? כנ"ל, כאשר עוברים למספרים שלמים, רציונליים, ממשיים, מרוכבים. תמיד אנו לומדים להשתמש בהם, לבצע בעזרתם פעולות שונות, אבל ההגדרה שלהם היא תמיד החלק היותר קשה. ר' למשל את חידת התותח והמטמון שהיצגתי ממש כאן בפורום, ותסכים אתי שהפתרון עצמו הרבה יותר פשוט מההסבר, שגם אותו היצגתי בפורום, למושג 'מספרים מרוכבים'. וגם ההסבר שהיצגתי עדיין אינו מהווה הגדרה אמיתית. אפילו את ההגדרה "הפשוטה" לכאורה של המספרים הטבעיים בלבד, לומדים רק במתמטיקה גבוהה, כמערכת אקסיומות. אני מקווה שההערה מובנת. וגם הפעם, אני מציין, לא מדובר ב"חטא".

dean4

New member
אמר האדם שמפיו יצאו שטויות והבל

במסה הכי גדולה עד כה בתוך הפורום.. איטלגנציה, אנא פנה את הפנה לדיונים רצינים במקום עליבותך המרתיעה אנשים.. (במיוחד שהבהרת לנו, שאבולוציה, אתה לא יודע בכול מקרה..)
(סמיילי קורץ, פשוטו כמשמעותו).

afon

New member
מבדר ביותר!../images/Emo151.gif

אינטיליגנציה אתה כזה אפס!

אוקי אם אני אפס אז אתה מתחת ל-0

אתה מפגר נורא והדרך שבה בחרת משקפת את ההגיון הסתום שיש בך רק אידיוטים בוחרים באמונה הדפוקה הזאת שנקראת אבולוציה ותגיד לי האם האבולוציה שלך יכולה ליצור בשבילי כיסא. אני מזמין אותו לעוד 500 מליון שנה האם זה אפשרי שאני יקבל עיפרון? לא ביקשתי בן אדם.ביקשתי רק עיפרון פשוט האם זה אפשרי?

למעלה