פוקימון - עונה חדשה

efiadi

New member
פוקימון - עונה חדשה

שלום חמודים שלי. מייקי סיפרה לי שאתם תוהים מה יקרה בעונה החדשה של פוקימון. אז ככה: פוקימון לא ידובב יותר בנלס. הסדרה עברה לאולפני דאבי דאב, שם אני מביימת. קוראים לי אפי בן ישראל, ואני מאד צריכה את העזרה שלכם. אני אשמח לקבל מכם שמות של השחקנים שדיבבו בעונה הקודמת, כי יש לי קצת בעיה להשיג אותם דרך האולפן, ולא הייתי רוצה להחליף את השחקנים. אני חייבת להגיד לכם שזו סגירת מעגל בשבילי, כי הבת שלי - עדי בן ישראל - הייתה מיסטי הראשונה, עד שהחליפו אותה בנעמה אוזן. אז אני מחכה לתגובות מכם. תודה, אפי

Bar391

New member
היי אפי זאת בר :)

מה נישמע??! ובטח תומר עוד מעט יקפוץ וייתן לך בשמחה את כל הרשימות..! XD

efiadi

New member
פוקימון

אני אשמח לקבל כל מידע שיש. ממש לא רוצה להחליף את השחקנים המקוריים! זה חשוב לי. ותודה על הסמיילי, בר

Bar391

New member
:) :) :) <<קחי כמה שבאלך לך

סתם משעמם לי אז ההודעות שלי ניראות ככה..חח ואני לא יודעת על פוקימון....סתם היגבתי להגיד שלום.. ואמממ ראית ראית ראית מיקס מאסטר התחיל היום !!! איי ואם תומר לא עונה אז תשלחי לו מסר או משהו זה הוא >Takuto זה השם משתמש כל מה שאת רוצה לדעת על פוקימון..זה האיש!

Hawkgirl

New member
אפי! ברוכה הבאה!

באמת תחכי לתומר(Takuto) הוא ישמח לעזור! אני בטוחה שיש לו רשימה מאוד מאוד ארוכה של המדבבים. בכל אופן אני ארשום את מה שאני יודעת פחות או יותר. הנודניק(אני לא קוראת לו בשמו הפרטי)-דניאל מגון מיסטי-טליה ברקאי ברוק-גיא רושניאק מקס-אייל כהן/עידו(לא זוכרת שם משפחה) מיי-דון לני גבאי ג'סי- מאיה בר שלום(אני לא מרשה להחליף אותה! XD ) ג'יימס- ???? אני יודעת שזה המדבב של קישו מ"טוקיו מיו מיו" אני לא יודעת מה השם שלו X: למרות שבפוקימון קרוניקלס, המדבב היה לירון לב - רוצים את לירון! ^_^ (רק שיפסיק לחקות את המדבב האמריקקי שעשה אותו.. אממ.. אתם יודעים X: ) מיאו - אין לי מושג X: פרופסור אוק-יהויכין פרינדלר הארלי- יהונתן מגון דיליה (אמא של הנודניק)- טליה ברקאי דרך אגב, בעונה החדשה הדמויות הראשיות מתחלפות(מיי ומקס עוזבים), ודמות חדשה נכנסת בשם דאוון(Dawn): 1. אל תקראו לה שחר! XD 2. רוצים את טליה שתדבב אותה! ^___^

efiadi

New member
תודה

שמחה על הברכה, ותודה גם על המידע.... מיד רושמת את השחקנים.

Takuto

New member
רותם!$#% קוראים לה דוֹן!! כמו דון לני-גבאי!

כותבים Dawn אבל אומרים Don ומאיפה הרעיון הזה שלך שיתרגמו את השם שלה?! לא קראו לאש אפר או למיסטי מעורפל XD לא מתרגמים שמות של דמויות/פוקימונים אף פעם =X ומאיה אמרה שהמתרגמת נשארת דנה הררי ואם יהיה צורך בתגבור היא תתרגם גם אז אני מניח שמבחינת התרגום אנחנו לא נרגיש ממש שינויים (מצד אחד זה טוב אבל מצד שני אשמח לראות כבר תרגום נכון ואחיד לשמות הפוקימונים והמתקפות ושאר המושגים) וכן דון=טליה!!!$#@ אסור לאף אחת אחרת לדובב אותה!%$#

ellapr41

New member
הי אפי! ברוכה הבאה...

כפי שכבר אמרו תומר בטח ישלח לך כל כך הרבה הערות, בקשות, הארות שתלכי לאיבוד.. חחח סתם..תומר אחלה גבר והוא בטוח יעזור לך בכל מה שאת צריכה...../images/Emo13.gif _______________________ ותישארי בפורום.. אחלה חברה, ואולי רמי אפילו יאדים אותך../images/Emo8.gif

efiadi

New member
תודה

אני חדשה בפורום. למה התכוונת ב"שרמי יאדים אותי"? ואני באמת אחכה לתומר. למרות שכבר קיבלתי כמה שמות. אבל תודה על התגובה

Hawkgirl

New member
רמי=Rami Disney

הוא מנהל הפורום כרגע :] אם שמת לב, גם מייקי30 בצבע אדום. האנשים החשובים בפורום זוכים להיות אדומים XD

היי אפי, מה שלומך?

איזה מגניב שהצטרפת לפורום :) אני רמי, ואני מנהל הפורום. גם אני מדבב (בייחוד בנ.ל.ס), ודיבבתי בשתי העונות האחרונות של פוקימון. אני אשמח לנסות ולעזור לך עם שמות השחקנים של הסדרה. בנוסף לזה יש כאן גם משתמש בשם תומר, והוא בטוח ישמח לעזור. אם אני לא טועה הוא אפילו אמר שהוא רוצה לשלוח לדאבי דאב רשימות יעילות עם שמות השחקנים, שמות המושגים ושמות הדמויות בסדרה המיוחדת הזו. אגב, אם כבר מדברים על סיגרות מעגל בפוקימון, אז אני הגעתי לתחום רק בגלל הסדרה המדהימה הזאת. בזכותה רציתי להיות מדבב, ואפילו יותר מזה - זאת הסדרה הראשונה שבה איי פעם דיבבתי. וזה כיף גדול :)

Hawkgirl

New member
הרשמיות... *צוחקת* אח נו כואב! $#&%%#&$

"אני רמי ואני מנהל הפורום" משום מה מצאתי את השורה הזו מצחיקה ביותר XD בניסוח מחודש זה היה יכול להישמע כמו "אני רמי, ואני הסיוט הגדול ביותר שלך" XDDDDDD אח נו קסו, כואב לי הפה מהרופא שיניים הבאקה הזה %$Y&%#& לא אכפת לי כמה שנים עברו - טיפול בשיניים הוא עדיין הליך פרימיטיבי! ^&*%$

למה סיוט? XDDD

וכן, עכשיו כשאני קורא את ההודעה שוב, אני קולט שזה יצא פאקינג רשמי XD אפילו יותר מדי XDD ובתכל'ס, אני מכיר חלק מהמדבבים שדיבבו בעונות האחרונות של הסדרה. היו גם דיי הרבה סשנים שבאתי לדבב ולפניי ואחריי דיבבו כל מיני שחקנים בפוקימון, אז יצא לי לפגוש חלק ולהכיר. בקיצורררר - אני אשמח לזרוק לאוויר כל מיני שמות שיעלו לי לראש, ועוד יותר מזה - לדבב בעונה התשיעית1 (חטפתי שוק כשגיליתי שפוקימון עזבה את נ.ל.ס ../images/Emo2.gif)

Hawkgirl

New member
לא ודעת, זה מה שעלה לי לראש כשקראתי את התגובה

אחרי "אני ______" צתמיד צריך לבוא "ואני הסיוט הגדול ביותר שלך" XD ורמי, לא טעיתי נכון? XD היקארי מגיעה בעונה הבאה נכון? XD

כן, בסוף העונה.

ויותר נכון - בחמשת הפרקים האחרונים P: והמשפט הזה, זה באמת נפוץ XDDD איזה מישהו שיצא מבית משוגעים בדרך כלל אומר את זה בסרטי אימה XDD

Hawkgirl

New member
שושו רמי! מה אתה מגלה לכולם מי אני באמת

*צחוק מרושע*

sיגי

New member
איזה כבוד!!!!!!!!

שלום אפי, אני סיגי-"זקנת הפורום" ואני זוכרת אותך עוד מפרפר נחמד (זה כנראה היה הפוקימון של פעם). וכמובן זוכרת אותך כזמרת (מצוינת, אם יורשה לי בלי שמץ חנפנות) עם השיר ילדה ואישה שמאוד אהבתי.אז אני קצת מתרגשת שאת בפורום שלנו........... גם אני עשיתי קורס דיבוב ודיבבתי קצת. לצערי אני לא יכולה לעזור הרבה בפוקימון (טוב בעצם בכלל לא) אבל אני מתעדכנת פה מהחבר'ה ומהבן שלי במה שקורה. אז ברוכה הבאה!!../images/Emo24.gif

למעלה