פוקימון - עונה חדשה

nimix

New member
נכון ! הזכרת לי ...

מפרפר נחמד... נוסטלגיה... על זה אנחנו גדלנו אה?

mikeys barking

New member
"אנחנו"?

אני בת 15 וגדלתי על פרפר נחמד. אתם כבר לא מיוחדים ../images/Emo3.gif

sיגי

New member
כן "אנחנו"

שראינו גם את עופרה חזה (קנו פרחים קנו....) ועוזי חיטמן מגישים מלבד עופרה וינגרטן, דודו זר ואפי בן ישראל. עוזה, נולי, בץ ושבי המדבבים המופלאים. נוסטלגיה צרופה-איזה אושר. אני עוד מחפשת את התוכניות ה"תמימות" האלו (מי ראה שלוש ארבע חמש וחצי, שישאר בינינו, התכנית של דליק וטוליפ?) בין מפלי הדי'גי, פוקי, שאולין, וכו' , אי אפש לתאר את המצב שהיה בימי שני בחמש וחצי שכל הילדים וגם ההורים היו בבתים צופים בבית קטן בערבה (עם חבילות ניר טואלט לפרצי הדמע).הרחובות היו ריקים. זהו פרץ הנוסטלגיה להיום, ניפגש אחרי ה- פ-ר-סו-מו-ת

ווא הזכרת לי עכשי משהו

בסוף התוכנית "בחדר של חני" היא תמיד הייתה אומרת- "ועכשיו, סרטים". בגלל זה אנחנו היינו קוראים לתוכניות בחינוכית "סרטים".

porky169

New member
יש ביום שבת שישאר בינינו../images/Emo134.gif

אם את מעוניינת לצפות מחזירים את התוכנית בשעה 9:30 בערוץ 1 ודרך אגב החל מ1 ביולי יתחילו לשים את כל תוכניות הנוסטלגיה של החינוכית בVOD (שישאר בינינו ו345 וחצי ד"א לא יהיו שם הם לא של החינוכית, אלא של ערוץ 1)

sיגי

New member
תודה ניר!

וכולם לשיר ביחד :"שישאר בינינו הטלויזיה הישראלית רוממה ירושלים מיקוד 91903????"""""" זה השיר למשלוח מכתבים בסוף התכנית, לא סגורה על המיקוד

porky169

New member
כן זה המיקוד../images/Emo134.gif

אבל בטח לצעירים שבינינו(מה אני מקשקש אני מהצעירים!XD) בטח המיקוד לא יגיד כלום אלא המיקוד היותר מאוחר מלפני 11 שנה 91071

ellapr41

New member
מה קרה פה??

5 שעות לא נכנסתי לפורום וכבר הוא הפך ל"לפורום נוסטלגיה... אה, וגם קריינות ודיבוב"?!?! חחח XD

porky169

New member
אהה אוקיי../images/Emo134.gif

וזה שהוא הפך כבר ממזמן לפורום פוקימון זה בסדר? ../images/Emo3.gif

הדיבורים על פוקימון מקושרים באופן ישיר לדיבוב

בגלל כל עניין הדיבוב של העונה התשיעית של הסדרה, ואפילו יותר מזה - נכנסה אפי, הבימאית החדשה של הסדרה, לפורום וביקשה עזרה בנוגע לשמות ולמושגים שקשורים ישירות לדיבוב. אז זה לא כזה נורא בקיצור XD אבל חבר'ס, אל תרגישו לא נוח אם מדברים פה על סדרות נוסטלגיה מצוירות או סדרות אנימה מצוירות, כי עניין האנימציה ללא ספק קשור ברוב הפעמים לדיבוב. אז זה בסדר ../images/Emo6.gif

ellapr41

New member
זה היה בצחוק../images/Emo3.gif

ברור שזה בסדר שיש נוסטלגיה וגם פוקימון כי אם היינו מדברים רק על דיבוב הפורום היה מת יותר מגים מוריסון../images/Emo8.gif

Takuto

New member
ובנוסף למה שרמי כתב- כן זה בסדר!! זה מצוין!!!

מוהאהאהא XD

mikeys barking

New member
אתם עדיין לא מיוחדים ../images/Emo3.gif

אני גם לא מבינה מה ההבדל בין התוכיות הישנות לבין אלו. התמימות לא נמצאת שם, היא נמצאת אצל הילדים. וגם היום ילדים הם תמימים, התוכיות האלו לא מקלקלות את התמימות הזאת. ואם את תראי פרק של תוכנית ילדים של היום נניח וילד קטן יראה אותה איתך- הדברים שיבלטו לך לעין (אלימות, קללות לפעמים) לא יהיו דברים שיענינו אותו בכלל והסיכוי שהוא ייחס אליהם חשיבות כמו שאת מייחסת אליהם חשיבות הוא מאוד קטן. כשאני רואה היום תוכניות טלוויזיה (מערוץ 1 אגב) שגדלתי עליהם, הרבה פעמים עובר לי בראש "מה זאת האלימות הזאת?".. אני לא אומרת שזה מוצדק או שצריך להוריד את התוכיות האלו, אבל זה כמעט ולא משפיע על ילדים. ועוד משהו- כל הילדים האלו שקוראים עליהם בעיתונים שראו משהו בטלוויזיה וחיקו את זה על האחים/חברים/בע"ח חיים שלהם. זאת סתם האשמה בוטה על כל תוכיות הטלוויזיה. כי אם הורים יחנכו את הילדים שלהם נכון אין סיבה שדברים כאלו יקרו. וגם אם התוכיות כן משפיעות על הילד לרעה, ההורה צריך לשים לב לכאלו דברים מראש ולטפל בזה. מאוד פשוט להאשים תוכית טלוויזיה. אבל כבר גלשתי לנושאים לא קשורים ../images/Emo122.gif. *סוףחפירה*

sיגי

New member
שחר,את צודקת! ושלא ישתמע שאני מאשימה טלויזיה

במשהו....אבל העולם עצמו השתנה, פעם היה ערוץ אחד (ועוד בשחור לבן) והטלויזיה לא היתה מקום כל כך מיוחד ומרכזי בחיי ילדים וגם הוריהם כמו שהיא היום, אני חושבת שילדים היו יותר ביחד, בחוץ מאשר בבית. ואני מתכוונת ילדים עם ילדים והורים עם ילדים. אני מגדלת ילדים ועובדת עם ילדים ואת צודקת שהתמימות עדין שם ויש ילדים מקסימים עם ערכים ורצון טוב והמון אהבה ונתינה, אבל כמו שהמבוגרים צמודים לטלויזיה ולתוכניות ריאלטי וג'אנק ככה גם הילדים, ואני לא צדקנית גדולה - גם אני מחוברת לטלויזיה ולמחשב. אבל בכל זאת אני חושבת שילדים היום יותר חשופים לדברים שלא היו חשופים אליהם בעבר וזה לא רק דברים רעים כמו סקס בכל פרסומת או אלימות, כולנו חשופים עכשיו להמון דברים, המון מידע ורק צריך לקוות שיש מישהו שמכוון את הילדים לכיוונים חיוביים, כמו חשיבה עצמאית ידיעה לסנן בין טוב לרע וכאלה. זהו. סוף חפירה כמעט והגעתי למאגר נפט.

mikeys barking

New member
וממתי סקס זה דבר רע? ../images/Emo3.gif

סתם נו. הבנתי ת'כוונה. את באמת צודקת. ואני עדיין חושבת שלהורים יש הרבה מה לעשות בעניין. אמא שלי כבר לא ממש שולטת עליי [../images/Emo6.gif], אבל על שני האחים הקטנים שלי [8 וחצי ו-12] היא כן. כשהם נמצאים יותר מדי מול המחשב/טלוויזיה/גיימבוי היא מזכירה להם והם מפסיקים והולכים לצייר/לקרוא/לשחק ביחד או משהו כזה. חוץ מזה ביש בקרת הורים ואפשר לחסום ערוצים שלא מיועדים לילדים. חוץ מזה שעם כמה שבאמת פעם הילדים היו יותר משחקים בחוץ והיום הם יותר סגורים בבית, יש היום גם בטלוויזיה דברים מאוד חינוכיים כמו ערוץ לוגי למשל, משלבים של ידע כללי והיסטוריה בתוך תוכניות שיענינו ילדים, וזה באמת ערוץ נפלא :]

Takuto

New member
גיימבוי זה טוב! זה חינוכי! זה הכיייי חינוכי!

במיוחד אם המשחק הוא משחק של פוקימון! מוהאהאהא XD

nimix

New member
יש להוסיף ש

כשאנחנו היינו קטנים אז היה רק ערוץ 1 !! כן כן לא היה דבר שנקרא כבלים , רק בשנת 91 התחברנו אז לכבלים, הייתי אולי בכיתה ו' אני חושב.. משהו כזה ובאמת שהיה כיף ... אבל ככה זה - דברים משתנים

למעלה