תומר
קודם כל תודה על כל המידע. זה חשוב לי. אני אשמור את כל מה שכתבת אצלי במחשב, ואתייחס לכל בזמן שאעבוד על הסדרה. ויש לי כמה תשובות בשבילך: 1. לגבי בימוי - יפה הייתה הבמאית מההתחלה. אני רק הייתי אחראית על כל הקלטות השירים של הסדרה, וגם ביימתי את הסרט הראשון של פוקימון. חוץ מזה, הבת שלי - עדי בן ישראל, שיחקה את מיסטי בעונה הראשונה... ואני לא זוכרת אם גם בשנייה. 2. נכון שליפה יש רשימה, אבל היא קיבלה הוראה מהאולפן שלה לא להעביר לנו אותה..... לא יודעת למה.... תחשוב לבד... 3. לגבי התיקונים, כבר כתבתי שאשתדל להתייחס לכל מה שכתבת. 4. האולפן הוחלף בגלל חילוקי דעות בין אולפני נלס לבין נגה תקשורת.... ורק ארמוז שזה לא בגלל נוגה..... 5. המסטרים של הסידרה כבר נמצאים בדאבי דאב אבל בינתיים דנה רק מתחילה עם התרגום... ייקח עוד איזה חודש עד שנתחיל בהקלטות. 6. אני ממש, ממש אשמח לקבל את כל שמות הפוקימונים וגם ציון של זכר ונקבה של כל מה שאתה יודע... ממש תודה... מקווה שעניתי לך על הכל. בכל מקרה, למרות שלא הייתי שותפה לסדרה במשך הרבה שנים, אני ממש מקווה שאעמוד בציפיות של כולכם. חוץ מזה שגם דנה הררי ממשיכה לתרגם, וגם מאיה תעזור לי אם אזדקק לזיהו שמות ודברים דומים. אשמח לקבל כל הערה ואשתדל ליישם אותה... לא רוצה "להרוס" לכם את הסדרה, אלא להיפך ודרך אגב, לגבי השחקנים, נשתדל לא להחליף אבל לא תמיד זה יכול להצליח בגלל אילוצים שלא תלויים בנו. בכל מקרה חשוב לי מאד ששלחת לי את הרשימה של השחקנים כדי שאוכל לפנות אליהם. ושוב, תודה על הכל... אפי