פוקימון - עונה חדשה

porky169

New member
אני עד סוף 95 ראיתי רק ערוץ 1../images/Emo134.gif

ולפעמים גם ערוץ 2 הניסיוני רק בחופש הגדול של 95 התקינו לנו כבלים

אוקיקי

New member
פרפר נחמד...

גם אני ראיתי (המון), וגם האחים הקטנים שלי../images/Emo3.gif

shirpan

New member
חמש דקותאני לא בפורום.. ואפי בן ישראל נכנסה!!

אני מצטרפת לסיגי וגם ממש מתרגשת.. וואו!!!! ממש כבוד גדול! לא ידעתי שהפורום ידוע גם בקרב אפי בן ישראל!! פעם קיבלתי חתימה ממך... :) ועכשיו אני אפסיק להביך את עצמי. ווואו.. אפי בן ישראל...

מאיוש33

New member
אפייי!!!!! ../images/Emo60.gif

יוו איך אני מתרגשת שהצטרפת לפורום!! ממש גדלתי עליך ועל דודו בפרפר נחמד ../images/Emo9.gif [ אם יש לך הוט כדאי שתציצי רגע באלופה לראות איך דודו זר צורח כמו משוגע במשחקי כדורגל ../images/Emo6.gif זה באמת קורע XDD] אממ..אני מאיה בת 14 מראשון לציון חולמת להיות מדבבת ../images/Emo13.gif ובנתיים חוסכת כסף לקורס [ כנראה שנה הבאה ^^ " ] ואם את כבר מביימת בדאבי דאב- הם מעבירים קורסים? ורמי- חסר לך שאתה לא מאדים אותה ../images/Emo123.gif

MorraniChan

New member
יאאא!!! היי אפי!!

D: ברוכה הבאה!!../images/Emo140.gif אני מורן, בת 16, אתמול התקבלתי לקורס בג'פטו [אם ראית את השירשור] ואני ממש ממש מאושרת!! הם אמרו לי שיש לי כישרון משחק אבל בגלל ההתרגשות קצת היה לי קשה להביע אותו וגם בגלל שאני מחכה את הקולות של הדמויות [אפשר לומר טון דיבור] הם אמרו שזה בגלל השמיעה המוסיקלית שלי :S חחח האמת שברגע שיפה אמרה שהתקבלתי כבר נכנסתי לסוג של בועה משלי ובקושי הצלחתי להקשיב לשאר XD חחח זהו^^ יוו איך אני מתרגשת!! את אצלינו בפורום!!! DDDDDD:

Takuto

New member
חלק 1-רשימת המדובבים ועוד (המשך בתגובה הבאה)

קודם כל חשוב לי להגיד שאני תמיד שמח לראות שיש אנשים כמוך וכמו מאיה שבאמת אכפת להם מהתוכניות שהם מביימים ועושים כמה שהם יכולים כדי שיהיה הכי טוב שאפשר! אני ממש מקווה שבאמת לא יחליפו מדובבים לפחות לא לדמויות הראשיות ובטח שלא לאש/מיי/ג'סי ואני מתנצל שההודעה כהרגלי ארוכה מדי אבל אשמח אם בכל זאת תקראי ותגיבי לכל! תודה המדובבים: אש - דניאל מגון מיי - דון לני-גבאי מקס - אייל כהן (אייל הוחלף במישהו אחר בפרקים האחרונים של עונה 8 כי הוא טס לאיפשהו אבל אנחנו ממש רוצים שהוא יחזור לדובב אותו ויודעים שגם הוא רוצה אז בבקשה!!) ברוק - גיא רושיניאק ג'סי - מאיה בר שלום ג'יימס - לירון לב (כמו שרותם כבר אמרה - בבקשה מכם תגידו לו שיעשה את הקול שהוא עשה לג'יימס בעונה 7 ושלא ינסה לחקות את המדובב האמריקאי כי זה יוצא לו ממש גרוע) ואם הוא לא יוכל לדובב או משהו אז המדובב העדכני שהיה לפני שלירון חזר לדובב אותו זה מי שדיבב את קישו בטוקיו מיו מיו (מאיה בטח יודעת מי זה) מיאו - יואב נאמן הקריין - עמי מנדלמן דרו - דור יצחק הארלי - יהונתן מגון האחות ג'וי - אתי קסטרו השוטרת ג'ני - נטע רווה קאסידי - נועה קשפיצקי בוץ' - אלדד פריבס לולה (אמא של ברוק) - מאיה בר שלום פלינט (אבא של ברוק) - גלעד קלטר פורסט (אח של ברוק שרוצה להיות מנהיג המכון) - יותם סחייק קרוליין (אמא של מיי) - איילת קשת דיליה (אמא של אש) - נורית בנאי-קורן טרייסי - דור סרוגו פרופסור אוק - יהויכין פרידלנדר גרי - דניאל זילברשטיין (אבל אם אפשרי להשיג את המדובב הקודם שלו (אביהוד תדהר? לא בטוח) בבקשה תעשו את זה!) דמויות שאני לא יודע מי המדובבים שלהן אבל מופיעות שוב בעונה הזו (כדאי לנסות לקבל מיפה גבאי את רשימת המדובבים וידוע שיש לה רשימה כזו של כל הדמויות שהופיעו במשך כל העונות! אני ממש מקווה שיפה תבין כמה זה חשוב ותסכים ובגלל זה אני גם מציין באיזה עונות כל דמות הייתה כדי שיהיה קל יותר לבדוק ברשימות של יפה אם תקבלו אותן): ג'ובאני (הבוס של צוות רוקט) - בטח מאיה זוכרת מי דיבב אותו כי הוא היה ב"פוקימון דברי הימים" שהיא ביימה סקוט - היה בעונה 8 הפוקידע של אש והפוקידע של מיי (לכל אחד משני הפוקידע יש מדובב אחר) - אלה הפוקידע שאש ומיי השתמשו בהם בפרקים האחרונים של עונה 8 (ורק ממש בעשר פרקים האחרונים בערך כי בשאר העונה היה פוקידע אחר עם קול אחר) ליליאן (הקריינית של תחרויות קאנטו) - הייתה בעונה 8 (בשני הפרקים שלפני הפרק האחרון של העונה) קונטסטה (אחד משופטי התחרויות) - היה בעונות 6-8 סוקיזו (אחד משופטי התחרויות) - היה בעונות 6-8 ויויאן (הקריינית של תחרויות הואן שמופיעה שוב בעונה הזו בפרקי הפסטיבל הגדול) - הייתה בעונות 6-8 אני חושב שאולי עוזי פוקס דיבב את סוקיזו אבל אני ממש לא בטוח בזה ויש לי כמה בקשות/שאלות ואשמח לקבל תשובה עליהן (שוב תסלחי לי על ההודעה הארוכה אבל כנראה שאני חייב לכתוב מגילות כל הזמן XD לא נורא תתרגלו כבר!): 1. את היית הבמאית בפוקימון בעבר? כי מאיה אמרה שהיא חשבה שאת היית ועד כמה שידוע לי יפה הייתה הבמאית מההתחלה 2. ליפה יש רשימות מדובבים של כל הדמויות שהופיעו בתוכנית וזה יהיה ממש טוב אם תוכלו לבקש ממנה את הרשימות שלה (כש"פוקימון דברי הימים" הגיעה לפה ומאיה ביימה במקום יפה היא קיבלה ממנה את הרשימות אז אני חושב שיפה כן תסכים אז כדאי לנסות לבקש ממנה) 3. אני רוצה לספר על כמה מהתלונות העיקריות שהיו לי עם הדיבוב של פוקימון בעברית ואשמח אם תגיבי בקשר לכל אחת מהבעיות האלה ולדעת אם תוכלי להשתדל שלא לחזור על אותן טעויות (וחלק בעצם לא ממש קשורות אלייך כי את לא המתרגמת אבל בכל זאת): - שמות: שמות דמויות/פוקימונים/מתקפות/ערים/חפצים והמון מושגים חשובים הרבה פעמים מחליפים שם כל רגע! המקרים הכי בולטים הם למשל בפרק אחד בעונה 7 שבאותו פרק קראו לפוקימון Bagon בשלוש שמות שונים: בֵּייגוֹן (השם הנכון) בֵּגוֹן ובָּאגוֹן והיה פרק בעונה 8 ששוב באותו פרק קראו למתקפה Silver Wind בכמה שמות שונים: "רוח כסף" "רוח כסופה" "רוח מוכספת" והיה גם עוד שם נראה לי... זה ממש גרוע ומעצבן - פוקימון זו לא סתם תוכנית מצוירת אלא עולם שלם של משחקים (המצליחים ביותר בעולם אחרי מריו!) קלפים תוכנית סרטים ועוד שכולל המוני שמות ומושגים! ביפן ובאמריקה חברות הדיבוב מקבלות עזרה מנינטנדו שנותנים להם את השמות המדויקים הרשמיים שהם קבעו למושגים אבל מכיוון שבארץ אין נציגות של נינטנדו חברות הדיבוב בארץ לא יכולות לקבל תמיכה כזאת בפוקימון וזו כנראה אחת הסיבות לבלגן שקורה עדיין זה לא תירוץ טוב מספיק ולדעתי פשוט חייבים שהתרגום יהיה נכון ואחיד - לכל שם או מושג צריך להיות שם קבוע ולא מיליון שמות שונים שיתחלפו כל רגע שוב את לא המתרגמת אבל אשמח אם תשתדלי בכל זאת לשים לב לדברים האלה ולהשתדל שבאמת לא יקרו עוד מצבים כאלה (ממש כדאי להקשיב איך הם אומרים באנגלית את השמות של הפוקימונים כדי להיות בטוחים) - זכר/נקבה: בדרך כלל אנחנו לא יודעים אם פוקימון מסוים הוא זכר או נקבה אז מתייחסים כזכר - אבל לפעמים זה ברור לגמרי שפוקימון מסוימת היא נקבה ובכל זאת קרה שהתייחסו כזכר! זה גם גרר מצבים בהם פוקימון זכר היה מאוהב בפוקימון זכר... למשל טריקו אחת שבבירור הייתה נקבה (עם פרח בפה וריסים כאלה) בבירור התאהבה בטריקו של אש ורדפה אחריו והם בכל זאת התייחסו אליה כזכר! ומיאו שהוא כמובן זכר התאהב בסקיטי של מיי אבל הם בכל זאת התייחסו אל סקיטי כזכר! הרוזליה של דרו כל רגע מתחלף- כשבא לו הוא זכר וכשבא לו הוא נקבה למרות שזה כמובן לא היה כך באנגלית/יפנית ולמרות שאין שום סיבה לחשוב שהוא בהכרח זכר או נקבה (ועוד משהו חשוב זה שלמרות שלפעמים יש פוקימונים שנראים כמו נקבות זה לא בהכרח אומר שהם באמת נקבות ובבירור יש פוקימונים כמו רוזליה או סקיטי שלרוב נראים כמו נקבות אבל בהחלט קיימים גם כזכרים) אז רציתי לבקש שתהיה קצת יותר ערנות בקשר לנושא הזה ואם ברור שפוקימון מסוימת היא נקבה אז להתייחס כנקבה! לעיתים נדירות קרה גם שהתייחסו לדמויות של אנשים כנקבה למרות שמדובר בזכר ולהפך! אפילו קונטסטה (אחד משופטי התחרויות) נקרא "גברת קונטסטה" בעונה 6 למרות שרואים בבירור שהוא בן XD בעונות 7-8 הם נזכרו לשים לב שמדובר בבן ותיקנו את זה... ולמשל בעונה 6 ג'וי אומרת לאש "הטריקו שֵלָך" ובעונה 8 מישהו אומר למיי "בהצלחה בתחרות הפוקימונים שֵלךָ" (פה כמובן ברור לי שאלה טעויות נדירות ולא שבאמת חשבו שמיי היא זכר XD אבל להיות ערניים! גם זה לדעתי לא אומר לקרות) 4. אפשר לדעת מה הסיבה לזה שהחליפו אולפן? 5. העונה כבר הגיעה לדיבוב? (ואם לא אז מתי היא תגיע?) 6. כש"פוקימון דברי הימים" הגיעה לארץ אני ועוד כמה הכנו רשימה של שמות כל הפוקימונים/מתקפות/מושגים שהיו בכל פרק ואיך להגיד אותם נכון וגם כתבנו כמה הערות לגבי שינויים שהאמריקאים עשו ומה באמת נאמר במקור ביפנית - מאיה התייחסה לרוב מה שכתבנו ואפילו החזירה חלק ממה שנאמר למה שהיה במקור! תסכימי גם לקבל רשימות כאלה? ובכלל יש טעם להתחיל לעשות את זה עכשיו? אני ממש מקווה שלא מאוחר מדי (ובכלל אין לי ולאחרים את הפרקים האלה אז אם תגידי שאפשר לעשות אולי זה לא יהיה לגמרי מדויק כמו הרשימות הקודמות שהכנו כי אאלץ לעשות את זה לפי תקצירים ותמונות) (המשך בתגובה הבאה "חלק 2")

Takuto

New member
חלק 2

7. לפי המשחקים יש כמה פוקימונים שקיימים רק כזכר וכמה שקיימים רק כנקבה - בתוכנית אף פעם לא נאמר בבירור שהפוקימונים האלה קיימים רק כנקבות חוץ מחלק ממש קטן מהן האם לדעתך כדאי להתייחס כנקבה לפוקימונים שלפי המשחקים קיימות רק כנקבה או להתעלם מזה? לדעתי כן כדאי במיוחד עם מקרים כמו מילטאנק שבבירור מבוססת על פרה ואין לי מושג איך נלס חשבו להתייחס לפרה כזכר... אם תחליטי כן ללכת לפי המשחקים אלה הפוקימונים שלפי המשחקים יש רק כנקבה (מודגש=מופיע בעונה הזו): נידורן נקבה, נידורינה, נידוקווין (ועל שלושת אלה אין ויכוח- גם בתוכנית הן רק נקבות ולראשונה אפילו יש את המילה "נקבה" כחלק מהשם!), צ'נסי, בליסי, קנגאסקאן, לטיאס, אילומיזה, מילטאנק, סמוצ'אם, ג'ינקס (מקווה שזכרתי הכל) פוקימונים שיכולים להיות גם זכרים וגם נקבות אבל רואים נקבות שלהם בעונה הזו: קֵרלִיָה (בפרק הראשון של העונה) פלָאפִי (בפרק השלישי או רביעי של העונה נראה לי) מֵגָאניוּם (בפרק שגרובייל מתאהב בה) אֵייפּוֹם של אש (הייתה שורה בפרק אחד שמיי אמרה שהיא נקבה אבל האמריקאים שינו את זה למשהו אחר- יהיה נחמד אם תסכימו להחזיר את השורה למה שהייתה ביפנית וגם להתייחס לאייפום כנקבה במיוחד כי גם מראים שאייפום "מאוהבת" באש ואנחנו לא רוצים לחזור על מקרים של זכר מאוהב בזכר נכון?) 8.הערות לגבי 5 הפרקים האחרונים - התחלה חדשה דמויות חדשות ועוד: 5 הפרקים האחרונים של העונה הזו הם בעצם בגרסת המקור היפנית היו 5 הפרקים הראשונים של תוכנית חדשה לגמרי כי יש שינוי בגיבורים- אש הוא לא הגיבור היחידי (ומיי בניגוד למה שהרוב חשבו לא הייתה סתם דמות ראשית כמו ברוק אלא הגיבורה בדיוק כמו אש! אבל זו הייתה הפעם הראשונה שהיוצרים עשו את זה כך שהם לא היו רגילים עדיין ולפעמים היה נראה שאש יותר חשוב אבל מיי כבר עזבה אז נניח לזה עכשיו) דון (ואומרים את השם דוֹן ככה בדיוק כמו דון לני-גבאי ולא כמו שרותם כתבה) דון היא הגיבורה החדשה של התוכנית ביחד עם אש והיא שווה לו לגמרי בחשיבות שלה! (והם באמת מציגים אותם הפעם כשווים ולא חוזרים על הטעויות שעשו עם מיי) לדעתי כשבוחרים מדובב לגיבורים כמו אש ודון זה אפילו יותר חשוב מהמדובבים של דמויות ראשיות פחות חשובות כמו ברוק ומקס אני ממש מפחד שתבחרו מדובבת לא טובה לדון... בבקשהההה תתנו לטליה ברקאי לדובב אותה!! טליה היא התאמה מושלמת לדון וזה ממש נדיר שיש התאמה מושלמת וחבל לפספס את זה (וגם אני ממש לא היחידי שאומר שהיא ממש מתאימה לה) וכמובן טליה היא גם מדובבת מצוינת ונאמנה לדמות ובטח לא תנטוש אותה כמו שכמה מדובבים עושים וכמו שהסברתי דון ממש חשובה אז ממש אסור להחליף לה מדובבת פתאום! כמובן שהתחלה חדשה כזאת מביאה איתה עוד דמויות חדשות חשובות: פּוֹל - שימו לב! בעונה הזו פול מופיע רק בפרק אחד אבל תבחרו טוב טוב את המדובב שלו כי הוא לא סתם דמות! הוא ימשיך לעונות הבאות ויהיה היריב של אש ויופיע מדי פעם (כמו דרו והארלי שהיו היריבים של מיי בעונה הזו) כדאי גם שתשימו לב לאופי של פול כשאתם בוחרים את המדובב שלו (מאמן שבמקום להתייחס לפוקימונים כחברים מתייחס אליהם כאילו היו כלי לחימה ומשחרר פוקימונים שלדעתו לא חזקים מספיק או יודעים מתקפות לא טובות וגם נוהג לקרוא לאש והפוקימונים שלו "חסרי ערך") נָאנדוֹ - גם הוא בעונה הזאת מופיע רק בפרק אחד אבל גם הוא דמות חשובה! הוא ימשיך לעונות הבאות ויהיה יריב גם לדון וגם לאש ויופיעו מדי פעם כמו שאר היריבים ג'וֹאָנָה (אמא של דון) ופרופסור רוֹוֵון - כמובן שנראה אותם שוב לפעמים אז תזכרו מי המדובבים שלהם! הפוקידע של דון והפוקידע החדש של אש - שימו לב שלשני הפוקידע יש את אותה מדובבת ושזו מדובבת אחרת ולא אותה אחת שעשתה את הפוקידע הקודמים (וכמובן גם את המדובבת של הפוקידע תזכרו לעונות הבאות) 9. השירים: בפתיחה הראשונה שיש בעונה הזו הלוגו הוא "Pokemon Battle Frontier" וצריך לתרגם אותו בדיוק ככה: "פוקימון חזית הקרב" כי זה התרגום שנלס קבעו למושג Battle Frontier וצריך שהתרגום של הלוגו יהיה תואם לתרגום של המושג בפרקים עצמם בפתיחה השנייה שיש בעונה הזו ב- 5 הפרקים האחרונים הלוגו הוא "Pokemon Diamond And Pearl" וצריך לתרגם אותו בדיוק ככה: "פוקימון יהלום ופנינה" וזה חשוב כי אלה שמות המשחקים שעליהם התוכנית מבוססת עכשיו עד עכשיו אף אחד מהלוגוים לא תורגם נכון ואפילו סתם ילדים יודעים לתרגם אותם יותר טוב וזה ממש עצוב שזה ככה (מי קורא לעצמו מתרגם ומפרש Master Quest כ"גביע המאסטר"? או Pokemon Advanced כ"פוקימון למתקדמים"? או Advanced Challange כ"האתגר" או Advanced Battle כ"הקרב הגדול"?! אלה כל הלוגוים שהיו עד עכשיו וכמו שאפשר לראות אף אחד מהם לא תורגם נכון אז אני ממש מקווה שהפעם יתרגמו נכון) ולדעתי כדאי שלירון לב ישיר את הפתיחות וגם את השירים שיש במהלך כמה פרקים 10. בקשה אחרונה סוף סוף... לשים לב שב- 5 הפרקים האחרונים (וגם ימשיך ככה לעונות הבאות) אש כבר לא היחידי שמקריא את שם הפרק! כדי להדגיש את זה שגם דון היא הגיבורה כמוהו החליטו שמעכשיו את חלק משמות הפרקים דון תקריא ואת חלק אש יקריא (בדרך כלל לפי על מי מהם הפרק מתמקד יותר) אז שימו לב בפרקים האלה מי מקריא את שם הפרק! שוב סליחה על המגילה... אבל באמת ממש חשוב לי שתהיה עבודה טובה הפעם עם הדיבוב כי ממש חבל שהורסים ככה

Takuto

New member
^ ../images/Emo58.gif ספוילרים לפוקימון בהודעות שלי!

למה רק 6500 תווים בהודעה?!%$#$%^

efiadi

New member
תומר

קודם כל תודה על כל המידע. זה חשוב לי. אני אשמור את כל מה שכתבת אצלי במחשב, ואתייחס לכל בזמן שאעבוד על הסדרה. ויש לי כמה תשובות בשבילך: 1. לגבי בימוי - יפה הייתה הבמאית מההתחלה. אני רק הייתי אחראית על כל הקלטות השירים של הסדרה, וגם ביימתי את הסרט הראשון של פוקימון. חוץ מזה, הבת שלי - עדי בן ישראל, שיחקה את מיסטי בעונה הראשונה... ואני לא זוכרת אם גם בשנייה. 2. נכון שליפה יש רשימה, אבל היא קיבלה הוראה מהאולפן שלה לא להעביר לנו אותה..... לא יודעת למה.... תחשוב לבד... 3. לגבי התיקונים, כבר כתבתי שאשתדל להתייחס לכל מה שכתבת. 4. האולפן הוחלף בגלל חילוקי דעות בין אולפני נלס לבין נגה תקשורת.... ורק ארמוז שזה לא בגלל נוגה..... 5. המסטרים של הסידרה כבר נמצאים בדאבי דאב אבל בינתיים דנה רק מתחילה עם התרגום... ייקח עוד איזה חודש עד שנתחיל בהקלטות. 6. אני ממש, ממש אשמח לקבל את כל שמות הפוקימונים וגם ציון של זכר ונקבה של כל מה שאתה יודע... ממש תודה... מקווה שעניתי לך על הכל. בכל מקרה, למרות שלא הייתי שותפה לסדרה במשך הרבה שנים, אני ממש מקווה שאעמוד בציפיות של כולכם. חוץ מזה שגם דנה הררי ממשיכה לתרגם, וגם מאיה תעזור לי אם אזדקק לזיהו שמות ודברים דומים. אשמח לקבל כל הערה ואשתדל ליישם אותה... לא רוצה "להרוס" לכם את הסדרה, אלא להיפך ודרך אגב, לגבי השחקנים, נשתדל לא להחליף אבל לא תמיד זה יכול להצליח בגלל אילוצים שלא תלויים בנו. בכל מקרה חשוב לי מאד ששלחת לי את הרשימה של השחקנים כדי שאוכל לפנות אליהם. ושוב, תודה על הכל... אפי

Hawkgirl

New member
קבלי ח"ח אפי! :]

באמת צריך בימאים נוספים שיקשיבו להערות ובקשות קהל הצופים! וגם אם יהיו פאשלות, אפשר לחשוב - אין דבר מושלם, ואני חושבת שאפילו תומר, עם ההערות הרבות שלו לגבי דיבוב ותרגום הסדרה, יבין אם יהיו פאשלות XP אז כל הכבוד על הרצון לעשות את הטוב ביותר!

efiadi

New member
אני לא מושלמת

אבל אנסה כמיטב יכולתי, ותומר סיפק לי המון מידע, אז אני שמחה על זה.... תודה בכל מקרה

Takuto

New member
את כן וגם מאיה כן P= וכמו שרותם אמרה-

עד כמה שאני נודניק ועם כל התלונות שלי אני יודע שעבודה מושלמת לא תהיה אף פעם ועם כמה שקשה לי להגיד את זה גם היפנים לא עושים עבודה מושלמת (אבל בהחלט מדהימה XD) הדבר שהכי משמח אותי בקשר לדיבוב אפילו יותר מאם תיישמי את ההערות שלי או לא זו הכוונה שלך- רואים שאכפת לך ושאת רוצה לעזור כמו מאיה וזה ממש כיף לדעת שלחלק מהאנשים בתחום הזה העבודה שלהם היא יותר מסתם עבודה אלא באמת משהו שאכפת להם ממנו והם רוצים לעשות את הטוב ביותר!

Takuto

New member
אני בטוח שעדי דיבבה את מיסטי גם בעונה השנייה

חוץ משתי פרקים בעונה היא הוחלפה במישהי ממש גרועה 2. ממש חבל... מראה עד כמה לנלס היה "אכפת" מהתוכנית... אם באמת היה אכפת להם כמו שהם דאגו להגיד כל הזמן הם היו מתאמצים לעזור כמה שאפשר גם אם התוכנית כבר לא שלהם 3. תודה רבה שתתייחסי לזה! ^_^ ואני מקווה שלא עצבנתי אותך עם כל כך הרבה תלונות על הדיבוב אבל לדעתי בהחלט אפשר לשפר והרבה... ואני בטוח שתעשי את הטוב ביותר כי רואים שאכפת לך ^_^ 4. בפורום אחר רמי רמז שגם היה קשר לכסף- העונה הזו כנראה הייתה יקרה יותר ובגלל זה נלס ויתרו (כנראה השינוי היה בגלל שהחליפו אולפן דיבוב וערוץ באמריקה) אבל כמובן זה לא בטוח לגמרי... זה מה שהבנתי ממנו 5. אז אני צריך למהר עם רשימות... 6. וואו! תודה רבה!! לא הייתי בטוח אם תסכימי לקבל רשימה כזאת.. אני באמת ממש נרגעתי אחרי ההודעות שלך ואני בטוח עכשיו שלמרות השינוי התוכנית בהחלט בידיים טובות =] אני אשתדל מאוד לעשות רשימות לכל פרקי העונה במהירות האפשרית! מקווה שתמשיכי להכנס לפורום מדי פעם ושאסיים להכין רשימות בזמן... *מתחיל לעבוד על זה כבר עכשיו*

efiadi

New member
אולי נחזיר את עדי למיסטי?

מה דעתכם? וכן, תתחיל לשבת על הרשימות! ושוב תודה על הכל....

Takuto

New member
בבקשה ו..את יודעת שמיסטי כבר לא דמות ראשית?

היא עזבה מזמן (בתחילת העונה השישית) אבל כמובן שהם לא שוכחים דמויות ראשיות שעזבו ועדיין רואים את מיסטי לפעמים (אבל בעונה הזו לא רואים אותה- רק מזכירים אותה ומראים פתיון שהיא שלחה לאש בין עוד כמה דברים שהוא קיבל מחברים לעודד אותו לפני קרב חשוב... וראו אותה גם בכמה פלאשבקים שהיו בסביבות אותו פרק אבל היא לא דיברה בהם) המדובבת העדכנית שלה היא נעמה אוזן... בדרך כלל הייתי אומר שלא כדאי להחליף מדובבים סתם ככה אם אפשר להשאיר... אבל גם עדי הייתה טובה כמו נעמה אז לא יודע =X תעשי מה שנראה לך נכון אבל במילא לא תצטרכי לדאוג למדובבת של מיסטי בעונה הזו (והם החליפו מדובבת כל כך הרבה למיסטי! X_X עדי-מישהי גרועה לשתי פרקים-נעמה-טליה-נעמה שוב) "וכן, תתחיל לשבת על הרשימות!" - מעבידים אותי! XD חח סתם אני כמובן עושה את זה בשמחה =] פוקימון זה החיים שלי ואם אני יכול לעזור לזה בכל דרך אני שמח מאוד לעשות את זה! וכן רותם דיברתי עם גל והוא כנראה יעזור לי... רק נצטרך להתמודד עם זה שאין לנו את הפרקים במחשב ונעשה הכל לפי תקצירים ותמונות (אבל זה בסדר... את העיקר אפשר להוציא מהתקצירים המפורטים ועמודי התמונות שיש באתרים כמו סרבי)

shirpan

New member
בתור מכורה לשעבר של פוקימון

בכל זאת, הייתי בכיתה י' כשזה יצא רק והמיסטי היחידה שאני מכירה היא עדי. תוחזר עדי לאלתר!

THETRUE

New member
עדי שולטת!

תחזירו אותה בבקשה, כל כך אהבתי את הדיבוב שלה והתאכזבתי שהחליפו אותה {ואוו זה היה לפני איזה... 5 , 6 שנים? } גם נעמה אוזן עשתה עבודה מעולה , אבל תמיד העדפתי את הקול של עדי , מיסטי היא דמות תפורה עליה !

Takuto

New member
אבל לא נראה לי ממש שכדאי להחליף

אם נעמה יכולה עדיין לדובב לדעתי היא צריכה להמשיך זה כמו שתגידו עכשיו שהמדובב העדכני של ברוק והמדובב הראשון שלו שניהם מוכנים לעבוד- את מי תקחו? את העדכני כי אמורים להמשיך איתו ויהיה מוזר להחזיר את הראשון במיוחד כשהעדכני יכול להמשיך אז לדעתי נעמה צריכה להמשיך... מספיק החלפות היו למיסטי לא צריך עוד אבל כמו שאמרתי אין ממש מה לדון בזה עכשיו כי מיסטי לא מופיעה בכלל בעונה הזאת

Hawkgirl

New member
אכן, אז תתחיל לזוז יא פדלע! D:

ואל תשאיר את הרשימות לרגע האחרון אפילו שיש לך חודש פחות או יותר X: ואם גל לא חסם אותך XD תשאל אותו אם הוא רוצה לעזור ^_^ כי אני לא מבינה כלום ^_^

למעלה