פוקימון - עונה חדשה

sיגי

New member
אין לי מילים...אתה אלוף!!!!!!!

לא מאמינה שהצלחתי לקרוא את כל ההודעות ואפילו להתעניין במה שכתוב! ואני לא מבינה כלום בפוקמון. אלוף

Takuto

New member
תודה סיגי! ^__^ נראה לי שזו פעם ראשונה

שמשבחים אותי על המגילות שאני כותב XD יאי! ורציתי להגיד לך את זה כתגובה לאיזה הודעה שאמרת שהילדים שלך אוהבים פוקימון (או רק אחד מהם?) ושכחתי- הם חכמים!! ^__^

sיגי

New member
הבן הבכור שלי (בן 8)

ואני מעדכנת אותו לגבי מה שקורה בעונה הבאה ממה שאני קוראת פה. מחר אני אראה לו את כל השירשור הזה.

והנה אפי הפכה לאדומה ../images/Emo13.gif

אפי, הכוונה ב"להאדים אותך" בעצם מתייחסת לכך שהכינוי שלך הפך לאדום. אחרי הכל, את בימאית דיבוב, את עומדת לביים את פוקימון - ומן הראוי שתהיי אדומה :) רמי P:

Takuto

New member
אפי אולי תבואי למפגש? (ורמי אתה בא!)

שישי 6.7 בעזריאלי (בטח רק בגללי עכשיו היא לא תבוא XD נו במציאות אני לא מדבר כמעט! XD) וגם טליה ומאיה! תבואו!! ורמי אני מקווה ששמת לב שכתבתי "רמי אתה בא!" סימן קריאה! לא שאלה! XD אתה מנהל אתה חייב לבוא!%$#

באיזה יום זה יוצא בשבוע הבא?

סתם לידע כללי, ככה שאם במקרה ייתחשק לי להגיע אני אתפוס בספונטניות רכבת לעזריאלי (מה שלא בטוח שיקרה מחמת עיסוקיי הרבים ../images/Emo132.gif).

Hawkgirl

New member
בואנה יא קקה, אתה בא! XD

זו ההזדמנות האחרונה לראות אותי לפני שאני מתגייסת X: אתה בא ._. אחרת, כמו שאמרתי, כולם בחרם עלייך! זה יוצא יום שישי

Takuto

New member
"שישי 6.7 בעזריאלי" "באיזה יום זה יוצא"

ושוב- אתה מנהל אז אתה חייב לבוא!%$# כמו שאורלי באה כשהיא הייתה מנהלת!$#%$

Hawkgirl

New member
הא כן! אפי, תבואי למפגש!! וגם מאיה!!!! ^__^

'אללה באלגן X:

nimix

New member
אולי אפשר לבוא בקבוצות או משהו

אני בא מהדרום, אולי עוד מישהו בא מהאיזור אז נוכל לדבר

Hawkgirl

New member
לא XD

אני מאמינה שבתור אדם בוגר ועובד, יש לה דברים אחרים שמעסיקים אותה בזמנה הפנוי מלבד הפורום XD

ellapr41

New member
חיים?! עיסוקים?! אדם בוגר?!

כלאה דברים לא היו לנו בפורום אף פעם ../images/Emo6.gif

חחחח ומה איתי? XDD

אני אולי אחד מהאנשים היותר עסוקים בעולם הזה XD כשאני לא בפורום (דבר שקורה דיי הרבה) אני מדבב, וכשאני לא מדבב אני כותב לעיתון "עולמו של דיסני", וכשאני לא כותב... אני הולך לכל מיני מקומות ומראיין מפורסמים וילדים מגניבים, וכשאני לא מראיין אני... איכשהו נמצא באזור המרכז - במשרדים כל שהם או בכל דבר אחר, זה פשוט תמיד קורה XD אני עושה המון דברים אחרים XDD בקיצור, הבנתם ת'רעיון P:

Takuto

New member
ועם כל העיסוקים אתה תמצא זמן לבוא למפגש!

ולסרוק כל מה שהיה על פוקימון בעולמו של דיסני! אני וגל עובדים עכשיו על הרשימות

Tu Lus

New member
אפשר לשמוע עליך קצת

אני לא זוכרת אותך כל כך מהפורום. אפשר פרטים? וסורי אם זה ישיר מידי , אני רוצה להכיר את כולם

Tu Lus

New member
וגם אני!

שאתם ישנים בבית אני בטייסת מחכה שהמסוקים שלי יחזרו מפעולה ומכינה אותם לבאה. שתישנו בשקט ככה בכל שעות היום ../images/Emo13.gif הגאווה

efiadi

New member
ממש לא נבהלתי

פשוט עובדת כל היום באולפן, ורק עכשיו חזרתי הביתה.

Tu Lus

New member
איזה כיף שאת מדבבת את הסדרה

דניאל ויהונתן מגון תמיד בעדיפות אצלי ושחכתי את זה שעשה את ברוק אוק וגרי הראשון. היו מעולים גם מיאו הראשון ראשון.

למעלה