פופינה, נווה צדק

• פותח הנושא Gרר
  • פורסם בתאריך

מיתר44

New member
לעומתך, אפילתו למטבחה של אמי ז"ל

לו הייתי יכול לשוב - הייתי יודע בדיוק מה לבקש וממה להימנע.
נכון שהיו פעמים בודדות של חווית ארוחת פינוק שהיא בעצם התמסרות מלאה לטעמיו של השף - כמו זו שחויתי לפני שנים הרבה אצל אידי
שהשתכן עדיין בצריף, או ארוחות סושי המיוחדות, אבל כעיקרון אני מתגעגע למנה שקראתי (וריירתי) עליה.
כאמור, אני מסיר את הכובע לכבודו של בעל הפוסט על הגישה המחקרית ויישומה. הלוואי עלי.

bruno01

New member
תודה על הדיווח.

בהחלט סיפור מוזר כל עניין השירות המוזר שקיבלתם. נשמע שהמלצר לא היה ממש "שם" אם אפשר לקרוא לזה ככה.

לגבי הטעימה מהקינוח השני, מרגיש שלי קצת בעייתי שהזכרת את זה. נכון שסייגת את זה יותר מפעם אחת בכך שזה בסדר גמור שהם לא הוציאו אותו על חשבונם, אבל עדיין ניתן להבין שכן ציפיתם לקבל משהו, כי זה קרה לכם לפעמים במסעדות אחרות. זו הבעייה עם מחוות קטנות, בסופו של דבר הן הופכות למשהו שמצפים לקבל
וזה לא רק אתם, זה טבע האדם...

בעסה שהאוכל גם לא עמד בציפיות (אני דווקא אהבתי את הטרטר, אבל גם על הוולינגטון וגם על הספרינג רול המלצרית אז אמרה לנו שהן לא ממש מעניינות).

נהנתי לקרוא ונקווה שהחוויות הבאות יהיו מוצלחות יותר

Gרר

New member
מסכים עם הניתוח הפסיכולוגי

כיוון שבאמת התלבטנו לא מעט לגבי הקינוח וכיוון שהצוות היה יכול כבר להרגיש בשלב הזה שאנחנו לא ממש מרוצים מכמה דברים שקרו שם חשבתי שההתלבטות הזאת נותנת להם את ההזדמנות לשפר במשהו את המאזן עם איזו מחווה קטנה.

יחד עם זאת לחלוטין לא הרגשתי שהם "חייבים לי משהו" או שזה מחובתם לנסות לפצות במשהו. זה לחלוטין לא היה הכיוון.

לקראת סוף הערב מנהל המסעדה הציע לנו לטועם יין לבן שהוא פתח. אם זה היה ניסיון לצ'פר או סתם בגלל שישבנו ממש "עליו" אני לא יודע אבל נזכרתי בזה פתאום וחשבתי שאם כבר נכנסנו לדיון הזה אז צריך לתת את התמונה במלואה.

מיתר44

New member
חייב לציין

גרר, אתה אחד הכותבים שמעלים את הפורום לרמה איכותית ביותר ועל כך תודתי.
לאחרונה, אני מתנחם מפוסטים כתובים לעילא הרבה יותר מאשר מתוכנם המעלה את חולייה
של המסעדנות הישראלית.
שירשור התגובות מוכיח שוב כי התקבצו לכאן סועדים דעתנים שיודעים בדיוק רב
מה נדרש מהמסעדות כדי לרצותם לשוב ולסעוד אצלם. כל שנדרש מהמשקיעים
הוא לקרוא וליישם. הלוואי שכך יהיה.
עד שזה יקרה, (גם) אני אסעד אצל הסינית מרחוב נווה שאנן, דרום תל אביב.

bob68

New member
אפרופו הסיני בנווה שאנן

לפני יומיים לקחנו משם הביתה מרק וון טון.
מזמן לא נתקלתי בכיסונים כל כך עדינים, מדויקים וטעימים כמו אלו שהיו בכמות ענקית במרק.

לצערי, הבאו אזלו כשהגעתי.

מיתר44

New member
מתנצל

הבאו הקפואים שקניתי, וכנראה שרוקנתי את המלאי, פשוט הם נהדרים אחרי הפשרה
וחימום באידוי.

bob68

New member
זה בסדר גמור
בזכותך הכרנו

את מרק הוון טון .

Gרר

New member
אם אפשר רק בקשה קטנה

אני מאד לא אוהב להסמיק...

Gargeran

New member
מסכים עם כל מילה ומילה

בכל מקרה, הביקורת עצמה כתובה באופן שוטף וכייף לקריאה.
תודה Gרר.

אני בפופינה עדיין לא הייתי, שמעתי בתחילת הדרך של המסעדה ביקורת ממש טובות וכמו במקרה של סולה, נשמע שמאז דווקא יש ירידה בהתלהבות... (תחילתה של מגמה?)
אני בכל מקרה מחכה לנסות אותה. כבר סימנתי לעצמי את הפיצה המעניינת ואת אחת ממנות כבד האווז

Gרר

New member
תודה ובהצלחה!

מנות הכבד אווז מומלצות. לפחזניות צריך ראש "גדול" - זו מנה לא שגרתית אבל בשבילי היא "עשתה" את כל הביקור שם.
על הפיצה היו דיעות לכאן ולכאן - נשמח לשמוע את ההתרשמות שלך.
בקינוחים - מהסופלה הייתי ממליץ להמנע. ביותר מדי מקרים הוא לא יוצא מוצלח וכנראה יש מקומות אחרים לאכול סופלה.
תהנה!

החתולית

New member
סוף סוף קראתי את הדיווח

אני לא חושבת שהייתי מגיעה עם פתק למסעדה. איכשהו זה מתוכנן מדי, ואני פחות מתוכננת כשאני בוחרת מנות מתפריט.

לגבי הוולינגטון - בעיני זו מנה משעממת, שצריך להכין בדייקנות מרובה כדי שהבשר לא יתייבש והבצק יהיה פריך במידה הנכונה, ועוד ועוד. הוא מתאים לחתונות, למאסטר שף ולנסיונות כייפים להכין אותו בבית.

השירות הוא העניין הכי בעייתי בחוויה שתיארת. נראה לי שפשוט היה לכם מלצר לא מוצלח, שמישהו שכח לספר לו מה התפקיד שלו ואיך להתייחס ללקוחות. הוא זקוק לקורס רענון קצר בתורת השירות, והסבר על איך משאירים את ההתנשאות בבית, כשיוצאים לעבודה.

Gרר

New member
תודה חתולית

לגבי הפתק - כתבתי הסבר לינשופית שמתאים גם כאן.

לגבי המלצר - דווקא בסופלה חלקו של המנהל היה הרבה יותר דומיננטי מאשר חלקו של המלצר, אז אם המנהל הוא זה שאחראי לצקת במלצרים את הגישה הנכונה... המצב לא מעודד.

שירלי6

New member
טוב שכתבת, כבר חשבתי שמשהו אצלנו לא בסדר.

אנחנו הגענו חמושים בהמלצה חמה של שני זוגות חברים שאנחנו מאד סומכים על טעמים.
ישבנו על הבר. אז נראה היה שלברמן אין מושג. .. לא בשרות ולא במנות אותן הגיש.
הטרטר סתמי ותפל
הספרינג רול אווז.... שום דבר לספר עליו חוץ מזה שנותר אחד בצלחת והברמן לקח אותו...מבלי לשאול האם סיימנו
הפיצה - מוזרה ותפלה (איך אפשר להשוות בכלל לפיצה הלבנה של טוטו)
דג מוסר - מנה תפלה, שוב
הקינוחים - ממש לא.
בקיצור - אחת המאכזבות. אני פחות סלחנית ממך, לא אשוב כי יש בעיר הרבה יותר טובות ממנה... התפריט אולי מתיימר להיות מיוחד ושונה, הביצוע הרבה פחות.

Gרר

New member
ווי ווי נשמע אפילו פחות מוצלח...

ואני מבין למה הספרינג רול נשאר בצלחת. עד עכשיו לא הבנתי מה הוא אמור להיות.

שירלי6

New member
לא נעים, אך לא נורא

בהחלט הגענו עם ציפיות ומצב רוח להנות
ואכן נהננו מחברתנו אנו :)) אבל לצערי לא היתה מנה אחת שעשתה לנו את זה...
ראוי לציין שבעל המסעדה נחמד ומסביר פנים.
בגדול, אני לא רואה שום סיבה לשוב כשיש מסביב אופציות הרבה יותר טובות.

למעלה