כשאילן כתב "קטלוג של כל הרעות החולות"...
לי, אישית, זה מרגיש קצת הגזמה.
כשאני ביקרתי שם (ואני אמנם חוטא בהשתפכות לפעמים, אבל אף פעם לא מוזמן) לא הרגשתי שמדובר במקום כל כך נוראי כלל וכלל. אני הרגשתי שכן יש שם רצון לתת חוויה טובה, ומיוחדת. נכון, ובעיקר בדיווח של Gרר, שיש בעיות (גם בדיווח שלי כתבתי על כמה), והן לא אמורות להיות, אבל יש לי הרגשה שבעקבות הדיון שלכם בדיווח שלך על פרסקו אתם קצת שופטים לחומרה.
גם אני מת על מקומות בעלי DNA דומה לזה של מעיין הבירה ופרסקו, אבל אני חושב שיש גם מקום למקומות כמו פופינה, שמנסים לעשות דברים קצת אחרת, ואפילו קצת יומרניים. זה מותר.
כמובן שצריך לעמוד משהו מאחורי ההבטחות והיומרנות, ולא אמורים לקרות דברים שקרו לGררים בארוחה שלהם, אבל גם פה צריך לקחת דברים בפרופורציה.
אין בעיה עם העובדה שאחרי הדיווח הזה לא ממש בא לך ללכת לשם. הגיוני.
גם לא אמרתי בשום מקום, גם בדיווח שלי ש"חייבים לנסות או ללכת".
רק לקחת הכל בצורה קצת יותר מאוזנת.
כמו שהתחלתי לכתוב למעלה, יש לי הרגשה שאחרי הדיון המאוד מעניין ומאוד נכון שלכם בעניין פרסקו ושכמותה, מצאתם איזשהי אפשרות בדיווח על פופינה שפשוט עמד קרוב, כדי להוכיח את הנקודה.
מההכרות המועטה (מחוץ לאינטרנט) שיש לי עם אילן ומההכרות (האינטרנטית בלבד) איתך, יש לי הרגשה שכן יש סיכוי שתהנו שם, כי בכל זאת יש גם צדדים חיוביים.
וזה בעצם מה שרציתי להגיד, שיש לי פשוט הרגשה ששפטתם קצת בחומרה, לא בגלל ש-Gרר הגזים, אלא אולי בגלל שהוא מפרט כל כך טוב ובגלל הנסיבות הסביבתיות, נקרא לזה ככה.