פגישה עם בחור מחב"ד

taro

New member
כבר הסברתי, לא קוסם על

הרבי מלובביטש הכריז על עצמו כמשיח, ולפי אמונת חב"ד, זה מה שהוא.

artbear

New member
אני מצטער, אי אפשר

לכל תפקיד או תואר צריך איזשהו פוטנציאל מינימלי, וכפי שאני רואה כרגע - אתה בקושי מגרד את התחתית.

israelberger

New member
יש פה דבר שקר

אני שמעתי את הסיפור על "הוא רע הוא רע" ובמקור זה לא היה הרבי שאמר את זה בגלל ש: 1.הרבי דיבר אנגלית שוטפת ולא היה טיפש. 2.חסיד חב"ד לא היה מספר לך שהרבי צעק משהו סתם 3.חבדניק גם לא היה מספר לך שהרבי לא הבין משהו

artbear

New member
אינני משקר, הדבר באמת קרה

כל מה שכתבתי - נכתב כחצי שעה לאחר שחזרתי מן הפגישה בדיזנגוף סנטר עם הבחור הצעיר והכסיל. אתה מוזמן להרים טלפון לכפר חב"ד (הבחור היה משם), לשאול מי אחראי על ארגון הפקות התפילין בימי שישי בדיזנגוף סנטר, והבחור הצעיר יאשר את השיחה שקיימנו בינינו במשך יותר משעה. ושוב - הכל היה אמת. אבל כאשר האמת מכאיבה - טוענים שמדובר בשקר. לצערי הרב, אותו חבדניק צעיר סיפר לי את סיפור ה´הורע´ על הרבי מלובביטש, הוא ולא אחר. וגם הסיפור על הנישואים (שאותו לא הזכרת, ידידי רב-הדמגוגיה!) גם הוא יוחס לאותו רבי מנוח וכסיל.

israelberger

New member
מי אתה שתקרא לרבי זצ"ל כסיל

אפשר להגיד על הרבי זצ"ל הרבה דברים אבל אי אפשר להגיד שהוא היה טיפש. קודם כל היו לו 11 תארים אוניברסיטאיים (תארים שהוא למד בשבילם לא תארי כבוד). ושנית כל הוא נתן שיחות ומאמרים מאד חכמים משכילים ועמוקים על יהדות (שגם עליהם אתה יכול להגיד שכל הדיברי תורה הם בעצם שטויות אבל הדברים עצמם הם מאוד עמוקים) אז ליפני שאתה פותח את הפה שלך על מישהו כדאי שתחשוב פעמיים.

artbear

New member
11 תארים? אז מה?

היהדות מבוססת על אמונה באלוהים. אמונה זו הופרכה חד-משמעית על ידי ההשכלה ועל ידי המדע. אם רב (שהשלים 11 תארים) ממשיך להאמין באלוהים שאיננו קיים, אזי הוא כסיל כמו כל כסיל אחר. בדיוק כפי שאריאל שרון הוא כסיל, כך גם הרבי הוא כסיל. שניהם שווים לפני הביקורת.

למעלה