פאצ' 0.75- מחר!

Don Nirtin

New member
עזבי אותך../images/Emo87.gif

המשחק הזה דפוק וזהו

deisy

New member
יקירתי

אני ממש לא עושה תחרות מי יותר חזק ומי יותר חלש
אין לי בעיה עם זה בכלל! אני אוהבת את השחקנית שלי גם אם היא חלשה יותר מאחרים (וברור שהיא כן) יש לה את היתרונות שלה בדיוק כמו שלשדוואר למשל יש את היתרונות שלו.... מה שאותי מעצבן זו הדרך שהם עשו את זה - למה לא מראש??? למה לדפוק את הבישופים אחרי? כאילו מה רע לעשות את מה שהם עשו כרגע לשרביט ברגע שהם הוציאו אותה? או לפחות להודיע מראש שהבישופית יוכלו לתכנן ולקנות אחרת ולא להדפק עם נזק נמוך ככה כי זה מה יש...

Don Nirtin

New member
אז בואי תסבירי ../images/Emo87.gif

למה הם בקושי רצויים ובקושי כאלה פופולריים כמו הבישופים. אה כן. אין להם סקיל של עוד קצת אקספי. אין להם סקיל התקפי מול בוסים. אין להם סקיל שגורם לאנשים לרצות אותם עד לעבודה רביעית. לא סתם אמרו שהקוסמי קרח חלללללללללללללללללללללשים. כי זה מה שהם. עד לעבודה 4.

deisy

New member
סליחה כן,

אבל בישופים לא לוקחים לבוסים בגלל שהם חזקים, אפילו צועקים עליהם אם הם עושים ג'נסיס... בישופים נלקחים כי יש להם סקיל החיאה, ויש להפ דלת, ויש להם HS ויש להם סקילים אחרים שתומכים.. מראש הרי בישופ הוא דמות תומכת ולא דמות לוחמת... מה לעשות, קרח ואש יותר חזקים.. אבל אם יש פרטי של 6 אז יעדדיפו נייט לורד כי הוא חזק יותר, ויעדיפו לוחם כי הוא חזק ויש לו HB וכן, הם בעדיפות אחרונה לא בגלל החוזק שלהם אלה בגלל שלאחרים חיש יותר מה להציע מבחינת הסקילים והחוזק...

Don Nirtin

New member
במילים אחרות../images/Emo87.gif

לבישופים יש המון יתרונות. קוסמי קרח ואש- אין. הם יהיו בהעדפה אחרונה אם בכלל כמו שאמרת כבר. עדיף HB, דלת, הגנה, וכ'ו וכ'ו. הרי אמרו שסקיל המדיטציה נותן לכולם העלאת קסם. כן. רק שרק קוסמים תוקפים. ככה שזה בכלל לא משמעותי והופך את הקוסמי קרח/אש לפחות רצויים בפארטי. הפעם היחידה שממש הרגשתי רצוי ונהניתי מזה שיש לי יתרון מסויים היה בMAGATIA PQ. שם קוסמים הם אחד הדרישות הרצויים ביותר בPQ הזה. ורצוי היה קוסם קרח שהיה לו אפשרות להקפיא מפלצות ולעזור עם הבוס. שם כן היה להם יתרון גדול. בשאר הPQS- זה משחק מחניים. אוקיי, גנב, יש. לוחם, יש. קלריק, יש. כל השאר לא ממש חשוב ונבחרים ברנדומליות ביותר ולפי החשק של הליידר. אז ברור שקוסמי קרח ואש לא רצויים עד לעבודה רביעית.פתאום יש להם כוח שאפשר להתקיף את כל המפה. נו. בסדר.

P o o f i

New member
ושוב,

אתה יודע כמה הזמנות לבוסים אני מקבלת? ואני לא נוגעת במטאור אפילו פעם אחת בזמן הריגת בוסים! אני משתמשת בפראליז, הסקיל הסגול החמדמד. לכם יש Chain Lighting.

Don Nirtin

New member
את ממש מתעלמת מהעובדה הכי חשובה../images/Emo87.gif

את מדברת על עבודה רביעית. לפני זה היית כלום, לא חשובה, לא נראית לעין. עכשיו רוצים אותך כי יש לך סקיל שימושי סופסוף!

P o o f i

New member
דווקא לא.. ../images/Emo12.gif אני חושבת שציינתי למעלה

שבעבודה רביעית זה כמעט אותו הדבר. אני פשוט לא בטוחה לגבי Chain Lighting וParalyze. התייחסתי לעבודות שלפני. ותודה באמת על ה"לפני זה היית כלום, לא חשובה, לא נראית לעין". תתפלא ניר, אנשים התלהבו יותר, ועדיין מתלהבים כי העבודה הזאת פחות נפוצה. אז יכול שבלטתי קצת יותר מידי.+

Don Nirtin

New member
../images/Emo87.gif לא בטוחה, אל תגידי.

קוסמי קרח ואש תמיד יהיו הפראיירים. נקודה. דיברתי יותר בכללי. הניסוח לא היה טוב. הכוונה הייתה שלפני עבודה 4 אני רואה שאנחנו לא חשובים, לא מוערכים, ולא מעניינים את ה*ין של אף אחד.

deisy

New member
גם קשתים

לפני שהיה להם SE היו הרבה פחות פופולרים.. היום רודפים אחריהם... ניר, די, זה באמת לא פייר להעלות רק את החסרונות של הדמות שלך, אתה שוכח שיש עוד דמויות ולכל אחת יש יתרונות וחסרונות.. מי שפותח דמות - אמור לקחת את הדברים באלה בחשבון מראש.

Don Nirtin

New member
אז דווקא צריך להיות../images/Emo87.gif

פתרונות כדי לחפות על החסרונות. הליץ' היה דרך כזו ויכול להיות שרצחו את הדרך הזו כבר.

P o o f i

New member
חסר ניסיון? כנ"ל לגבייך.

די, עכשיו הגזמת. אולי תרשום לנו על המצח "אני קוסם אש ואני פראייר". אתה מתחיל הרגע דיון שהרגע סיימת. מבחינה כללית? ממש לא פראיירים- הסקילים שלנו הכי זולים. מבחינת כוח? ממש אבל ממש לא. ועל זה אפרט כשיהיה לי יותר זמן- מחר. ניר, אם אין לך ניסיון אז תחסוך את זה ממך. למקרה שאתה תוהה, יצא לי לשחק בקוסמי קרח ברמה 150 ו200.

P o o f i

New member
ולשורה האחרונה שלך, מה ציפית?

ללכת לכסח לזאקום את הצורה?

Don Nirtin

New member
ברור שלבד לא.../images/Emo87.gif

אבל בשורה תחתונה- צריך משהו שימושי בשביל בוסים. בוסים הם אתגר. בוסים זה כיף. לצערי, לא אעשה בוסים יותר מדי כי הזריזות שלי דומה לכלב מת נגוע בכלבת. אז בטח אמות על הפעם הראשונה שהבוס רק ישתעל עליי.

Don Nirtin

New member
בשרתים פרטיים, כנראה.../images/Emo87.gif

אם כבר, אני קוסם ואני פראייר של כולם. זה מה שרציתי להגיד, ואת מתעלמת מזה. סקילים זולים? 80 מיל על בליזיארד? זה זול בעינייך?

P o o f i

New member
הייתי בטוחה שאיכשהו תעלה את העניין של השרתים

הפרטיים, ואני יכולה להבטיח לך שבחיים, אבל בחיים לא שיחקתי בשרתים פרטיים. ודיברתי על הסקילים של קוסמי אש-רעל, הוצאת אותנו פראיירים. אני יצאתי, אגיב לך כשאהיה בבית.

Hasselblad

New member
ניר אתה מביא לי את הסעיף!!!

לכל עבודה יש את הסקיל היקר שלה! סקיל שלי עולה 120מיל והוא פי אלף יותר נדיר מהבליזרד שלך! אוף אני תכף מתחברת למסן להגיד לך את כל מה שיש לי!

Don Nirtin

New member
בהתחשב בזה שרק HT זורק את בליז 30../images/Emo87.gif

זה כן נדיר... ואני מחכה במסן לשמוע צעקות

למעלה