פאצ' 0.75- מחר!

Don Nirtin

New member
אפשר את הדפקו אותי?../images/Emo87.gif

F3 ורצוי מישהו כוסון....
ובדיעבד- אני נראה לי הקוסם הכי עני שיש לו רק 80 M וזה לא יספיק לו לעבודה רביעית. והוא לא רוצה לבזבז המווווווווווווווווווווווון כדי שיוכל להתאמן ברציפות כשיגיע הזמן המתאים. וקוסמי קרח באמת נדפקו. מהניסיון שלי. אז תני להתבכיין קצת, טוב?

deisy

New member
תתבכיין!

אתה הכי מסכן... אתה הכי עני... אתה הכי לא רצוי... אתה הכי נדפק מכולם... אתה הכי.... יש לך שתי אופציות: 1. להמשיך את ההתבכינות שהתחלתי עבורך
2. לקחת את עצמך בידיים ולעשות כסף בלי קשר לליצ'ים
הבחירה בידיך

Don Nirtin

New member
אני הכי עלוב../images/Emo7.gif../images/Emo87.gif

ברצינות. את לא מצפה ממני שאשכרה ארד לרמה הזו של לרדת על עצמי. אה רגע, עשיתי את זה.

deisy

New member
אוי רגע

לא רצית להתבכיין??? למה זה כיף להתבכיין??? תהיה החזק, זה שאומר "וואלה אני אעשה כסף על אפם ועל חמם" F3

Don Nirtin

New member
אהיה החזק../images/Emo87.gif

ואפרוש מהמשחק אם הליץ' יחוסל. על זה אני בונה בעבודה 4 כדי לכסות את הנזק הנוראי שצפוי.

Don Nirtin

New member
לשחק בשביל להגיע למצב שבו לא אוכל לשחק../images/Emo87.gif

זה יהיה אסון. לזה קוראים כיסוי מלא של הנזק.

P o o f i

New member
לא שמתי לב שמישהו אמר את זה בשרשור,

אז אני אהיה הראשונה. ניר, אתה מגזים. העובדה שאתה משחק את הקורבן מתחילה לעצבן אותי. כמובן שנקסון לא הולכים להתנצל על זה, אז אני אתנצל בשמם. סליחה באמת שהם לא עושים את החיים שלך הרבה יותר קלים. סליחה שהם לא מוכנים שהמסוס ינזלו לך לכיס כמו מים מהברז. סליחה שהם רוצים שתתאמץ קצת יותר.

Don Nirtin

New member
אני לא מגזים בכלל ובכלל../images/Emo87.gif

הייתי עם איציק בליץ' כלשהו שהוא עשה 4 שועת למישהי אחרת. בכל ה4 השעות האלה ראיתי הרבה בליזיארד, הרבה ביזבוז כסף, והרבה פחות מדי פיצוי. הכסף של הציפורים האלה לא מכסים על הנזק הכספי שיוצא כתוצאה מכך.

icy woman

New member
ניר! הגזמת!

תפסיק להתבכיין (יש לי אסוציאציות לא נעימות מהתבכיינות..) לא רוצה- אל תשחק וזהו! אתה מזכיר לי
- מ*יין ומיילל

P o o f i

New member
ברמה שלך אני זוכרת שאף פעם לא עברתי את ה20M.

תפסיק לגרום לזה להיות רק סביב קוסמי הקרח, כי זה ישפיע על כל העבודות ואני בטוחה שהרבה מאוד אנשים לא יהיו מרוצים מזה. אבל תאכלס, מצטערת להגיד שזאת בעיה שלהם. הם אלה שהחליטו לבנות את חווית המשחק שלהם סביב קנייה ומכירה של ליצ'ים.

Don Nirtin

New member
ואיך את רוצה שקוסמים יתפרנסו בעבודה 4?../images/Emo87.gif

חיסול סניילים ולקיטת 3 מסוס בכל פעם? אה?

Hasselblad

New member
ואיך אני אתפרנס?

לא באמת ברצינות גמורה, אם לא הייתי ככה בפרי מרקט? ולא אני לא יכולה למכור ביגפוט ליצ' כמו שרותם אמרה אני בכלל לא יכולה להרוג אותו... אז בטח שלא למכור ליץ' הסקיל המגן שלי הMG שלך אצלי הוא לוקח כסף כל פעם שמפלצת פוגעת בי, אני צורכת שיקוי HP בכמות מאוד מאוד גדולה כי לא רק שיש לי HP נמוך כי אני גנבת אני גם תוקפת מקרוב.... הסקיל שלי שהורג הכי הרבה מפלצות הורג גג 6 וגם זה בנזק מאוד מאוד נמוך... אני נחשבת לאחת העבודות הכי חלשות.... ומאז שהגבילו את הנזק של המסוס אקספוזין אני גם בכלל לא כזה רצויה בבוסים... ניר, יש מלא דרכים להסתכל על המשחק... לדעתי אתה רואה את זה הכי לא נכון שיש, אתה מרים ידיים מראש על הרבה דרכים שמעולם לא ניסית.

icy woman

New member
אני לא רוצה לעצבן אותך יותר, אבל....

מה שהם עשו, בעצם זה רק הוגן. ואסביר למה: הבישופים נעשו בעבודה רביעית הכי חזקים (נכון, הם היו הכי חלשים עד אז, אבל גם הכי פופולרים, כך שהם לא עלו רמות לאט בסך הכל). הפיצוי הזה, אינו הוגן כלפי שאר העבודות ובמיוחד קוסמי אש וקרח שהם הכי פחות רצויים בבוסים והפיצוי להם הוא האלמנט. גם ככה הבישופים הכי רצויים- בוסים, ליצים ופארטי. אבל אני ממילא יודעת שזה לא ירגיע אותך

deisy

New member
ברור שלא ירגיע אותי!

אבל את יודעת על מה העצבים שלי? אין לי שום בעיה אם מראש הם היו עושים שרביטים מיוחדים לקוסמי קרח ואש והיו מראש אומרים שאם בישופ נוגע בהם הדמג' שלו יהיה נמוך יותר, אין לי שום בעיה עם זה...הייתי קונה שרביט שמתאימה לי ... אבל להחליט על זה עכשיו? אחרי ששילמתי ביל על שרביט? הוצאתי כסף על סקרולים ובהפתעה גמורה הם מורידים לי את הדמג'?
סליחה, זה לא פייר!! עכשיו להשיג את הדברים להכנת השרביט החדשה יקח לי שנה כי נהיה לי קשה יותר להלחם.. הנזק שלי ירד משמעותית....

P o o f i

New member
גלית, אני חושבת שיש לי שרביט נקי לרמה 64,

אפשר להעביר אותו דרך הMTS.

למעלה