פאצ' 0.75- מחר!

Don Nirtin

New member
דרכים קשות לעשות כסף, התכוונת../images/Emo87.gif

לא קונה את זה. יש לנקסון מניעים אחרים לרצוח את הליץ'.

Don Nirtin

New member
אל תתפלאי אם אנשים יגידו ../images/Emo87.gif

I'M QUITING GAME. זו תהיה רציחת המשחק באופן מלוא המשמעות שמשתמעת מכך.

deisy

New member
אם בשביל ליצ הם משחקים

שיעזבו! בחיאת, ניר, הרי יש משהוא ממשלא פייר בליצ - רק קוסים יכולים לעשות אותו! למה שפירט ברמה 130 לא יוכל להרויח כסף כמו קוסם??? לא פייר! למה דמויות אחרות צריכות להתאמץ וקוסמים לא? ומהצד השני - וואלה, לעלות בליצים מוציא משהוא מהמשחק, זו דעתי. לא יהיו כל כך הרבה רמות גבוהות, אז לא יהיו.. ומי שיגיע לשם יוכל להתגאות.. וואלה, הוציאו את הסיגנוס, תוך פחות מ 24 שעות כבר היו רמות 120.... לדעתי זה מוציא משהוא מהמשחק העלייה המהירה הזו של הרמות...

Don Nirtin

New member
רמות 120 של האקרים כולם../images/Emo87.gif

זה לא ממש גאווה יו נואו
קוסמים צריכים דרך לממן את הסקילים המאוד יוקרתיים שלהם. להזכירך מכה אחת צורכת שיקוי. לא שלוש או ארבע. מכה אחת. זה מאוד יקר.

P o o f i

New member
אתה כאילו מספר לגלית כמה כסף היא מבזבזת,

ולהזכירך היא בישופ כבר לא מעט זמן.

deisy

New member
../images/Emo6.gif

טוב שיש לי שמספר לי כמה כסף אני מבזבזת
ניר, קוסמים מבזבזים הרבה על שיקויים, נכון, אבל הם לא צריכים "פיצוי" הם בחרו להיות קוסמים..... יכולת לבחור להיות קשת F3 כל דמות מבזבזת כסף, מי פחות ומי יותר...חלק גדול מהמשחק זה להשיג כסף!!! וכמו כל דמות במשחק קוסמים לא אמורים לקבל שום "פריוילגיה" של לעשות כסף קל... סליחה כן, ואני בישופית .... ולא חושבת שזה פייר, לא כלפי דמויות אחרות במשחק ולא כלפי אלה שעולים בליצים.. וואלה ראבק אנשים עובדים שנייייייםםםם כדי להגיע לרמות גבוהות ולהרויח ביושר את הרמה שלהם, בעוד שאחרים עומדים על חבל עם בגדים של רמה 30 ומגיעים תוך יום לרמה 100 עוד לפני שהורידו את הבגדים של הנובים שלהם... מצטערת, לא רואה בזה משהוא פייר!

Don Nirtin

New member
דיברנו על דמויות CYGNUS../images/Emo87.gif

אבל אל תשכחי שליצ'ים מתחילים מרמה 78+. לא לפני זה. אני קוסם קרח. זה ביזבוז אדיר להשקיע בשיקויים כי הם ייגמרו מהר יותר בגלל שוואלה- זה חיסרון של קוסמים. בחרתי להיות קוסם קרח מפני שרציתי איזשהו חיסכון במסוס ובכל זה. וואלה, אין חיסכון. להיפך- זה יהיה מקצוע בזבזן בעוד 9 רמות בדיוק.

deisy

New member
גם נייט לורד הוא מקצוע בזבזן!

ועוד לפני עבודה רביעית... ניר, וואלה, אתה לא מודע לכמה דמויות אחרות מבזבזות!! פשוט לא.... כי כל דמות מבזבזת בדברים אחרים, אתה מודע לכמה עולה אילבי??? אתה יודע כמה עולה קשת טובה??? אתה יודע כמה כסף מוציאה מאיה על שיוקיי HP???? עזוב נו, כל הדמויות מבזבזות כסף!!!

Don Nirtin

New member
כל הקוסמים הם מלכי הביזבוזים.../images/Emo87.gif

במקום השני- כל השאר

Don Nirtin

New member
אמרת לי פעם שאת קונה בכל פעם 3K שיקויים../images/Emo87.gif

זה אומר שבפועל את מוציאה 3-4 מיל בכל פעם. 8 סיבובים של כאלה יכול לחסל את הקריירה שלי בתור קוסם קרח.

deisy

New member
אני קונה ביותר ../images/Emo6.gif

אבל גם מוכרת דברים, ויש חנות ומוצאת דרך לעשות כסף.... ניר, מה היה לפני הליצ? היו עושים כסף בדרכים אחרות! גם זה חלק מהמשחק... ניר, מעולם לא מכרתי ליצים, לא אני ולא איריס! ולשתינו לא חסר כלום! ולא לאיה ולא לסיון - והכל כי סיון יודעת לעשות כסף!!! מה שאומר - שהחלט אפשר לעשות כסף בלי ליצים!!!

Don Nirtin

New member
הבעיה היא כזו../images/Emo87.gif

אני לא יודע לעשות כסף. ואני לא מתבייש להודות בזה. בסדר? גמרנו עם העובדה הזו. עובדה שנייה- אין איך להרוויח כסף במשחק. מפלצות לרמה גבוהות זורקות דברים לעיתים ממש ממש רחוקות. ומה שהן זורקות בכלל לא מפצה. לNPC אפשר למכור ב400K בעוד שהוצאנו 1M. אז זה בעצם יהיה הפסד יותר מרווח. גמרנו עם עובדה שנייה. עובדה שלישית- קשה להרוויח כסף. נקודה. זה לא משנה אם זה 700+ מסוס או 800+ מסוס או אנערף. צריך משהו יוקרתי. ולא, אני לא רוצה לעשות נוב טרייד כי א. זה לא מוסרי. ב. זה לא דרך להתפרנס מדברים. גמרנו עם עובדה שלישית. עובדה רביעית ואחרונה- לא לכולם יש קאש. לא לכולם יש אפשרות לקבל קאש כמוני. לא לכולם יש כסף בשביל זה. זו הבעיה העיקרית שבטענה של החנות שהעלית. זהו.

deisy

New member
או קי

עובדה ראשונה - אפשר תמיד ללמוד אם רוצים. נקודה. עובדה שניה - ממש לא נכון, תשאל את איריס .. היא מתאמנת על רמות גבוהות תמיד ותמיד יש לה מה לתת למכור... להיפך, הדברים שהיא מוצאת הרבה יותר יקרים תמיד... עובדה שלישית - לא אמרתי לעשות נוב טרייד יש דרכים אחרות לעשות כסף. עובדה רביעית - יש מספיק אנשים בחיים בלי קאש ומצליחים למכור ולהרויח חנות, נקסון עשו את ה MTS שזו אחלה דרך לעשות כסף (אפילו אסף עשה בלילה מזנבות של שועלים מעל 1K...) אנה מימנה לעצמה חנות אם שכחת, ושינוי שיער... אם שכחת זה שיש אנשים עצלניים - בעיה שלהם. נקודה.

Don Nirtin

New member
אוווווווווווווווקי../images/Emo87.gif

1. אפשר ללמוד. כן. 2. איריס עם המון סבלנות. אני כל הזמן "נו זרוק משהו כבר חתיכת מטומטם" למפלצת רנדומלית. 3. כמו מה? FM? בחייך. 4. MTS- אף אחד לא יעשה מזה רווח כבר. נקסון דפקו את זה כבר.

xFade

New member
../images/Emo79.gif ליצ'ים מתחילים ב65,

בווינדריידרס. כמובן שיש את החכמים שמשלמים בשביל שיעשו להם ליץ' בזאקום אבל זה כבר סיפור אחר...

xFade

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo45.gif

העניין של הליצ'ים פשוט מוגזם. ידיד שלי הגיע לרמה 200 ב3 וחצי חודשים!
עכשיו הוא גם עשה הרמיט חדש והלך לזאקום שיעשו לו ליץ' בזרועות,ותוך 3 ימים הוא רמה 10X,כשאני תקועה ב105 עם הפריסטית [ואני משחקת בה המווווווווווווווווון זמן.] אני חושבת שזה בכלל לא פייר שחלק מהאנשים צריכים להתאמץ בשביל לעלות רמות,וחלקם פשוט יושבים על חבל עד רמה 150
וכן,ליץ' זה לא הדרך היחידה לעשות כסף.בכלל לא. עשיתי כסף לא רע בכלל מאמוריה PQ,ואפילו מגילד קווסט
נופלים בבונוס סקילים,סקרולים ושקים שחורים ששווים 40מיל לאחד.

D amaged R oses

New member
סליחה אבל כל העבודות יכולות למכור ליץ' ../images/Emo3.gif

סיון יכולה על ביגפוט וסוסים.. אם היא בוחרת שלא זה "בעיה" שלה, אבל לכל עבודה יש אופציה למכור ליץ'.. וליצ'ים זאת דרך מאוד משמעותית להרוויח כסף, כנל אמוריה פיקיו, אבל לא כולם נשואים או בעלי קאש.. אם נקסון יורידו את זה, כולם נדפקים..

למעלה