פאצ' 0.75- מחר!

Hasselblad

New member
המממ את מכירה מישהו בברה

שמוכר ביגפוט ליצ'? אני פשוט רוצה לראות את זה.... סוס כן אני יכולה להרוג... אבל אפילו עם הציוד שלי זה לא כל כך משלם לא לי ולא לקונה...

P o o f i

New member
ברור, המניע העיקרי שלהם הוא בעצם

העובדה שהוא בגד עם אשתו לשעבר של האחיין של ההוא מהמכולת. הם מתכננים לחנוק את הליץ' למוות, לגלגל אותו בתוך שטיח שמצויירים עליו כלבים דלמטיים ולזרוק אותו לאוקיינוס, ואחר כך להסתיר את כל הראיות!
לא, ברצינות ניר. הפכת את זה לאיזשהו פשע.
חוץ מזה שזה עוד לא בטוח, אני בהחלט מסכימה שצריך לוותר על זה. אני זוכרת את הימים שלפני עבודה רביעית, עד כמה אנשים התאמצו כ"כ קשה. היום זה נהיה יותר מידי קל להרוויח כסף ולהעלות רמות. ברצינות, לאן נעלם המאמץ?

Don Nirtin

New member
המאמץ שלי השתלם../images/Emo87.gif

לקחתי את הזמן. לא מיהרתי לשום מקום. מצד שני, עבודה רביעית זה חתיכת מאמץ רציני. צריך לתת להם דרך כלשהיא לפצות על הכסף שהם מבזבזים בזכות הסקילים שלהם.

P o o f i

New member
לפצות? אוי באמת.

קודם כל, אתה צריך להודות שיש לך סקיל שהוא כ"כ חזק. אתה לא יכול לבוא ולדרוש פיצוי. אני שמחה שיש לי סקיל שיכול להרוג את כל המפלצות במפה. חוץ מזה, אף אחד לא תקע לך אקדח בעורף והכריח אותך להשתמש בסקיל הזה, יש לך גם סקילים אחרים.

Don Nirtin

New member
סקיל חזק שלוקח את כל המאנה ומחסל כסף../images/Emo87.gif

תודה נקסון
לזה רציתי להגיע- להיות עם 5 מיל בקושי ברמה 120+. נהדר

P o o f i

New member
אתה יודע מה? אל תשיג אותו. ../images/Emo13.gif

למה אתה תמיד מתלונן על מה שאתה מקבל?

Don Nirtin

New member
לא מתלונן../images/Emo87.gif

אני רק מסביר את העובדות היבשות בשטח- קוסמים נדפקים. ובראשם קוסם הקרח שסופג נזקים כבדים במיוחד.

Don Nirtin

New member
למה, קוסמי אש יותר טובים?../images/Emo87.gif

גם להם יש אותם בעיות בדיוק כמו קוסמי קרח.

P o o f i

New member
נכון, אבל בתור קוסמת אש אני לא הולכת ומתלוננת

ומתנהגת כמו היחידה שנפגעת מזה. ואגב ניר, אתה עוד לא הגעת לעבודה רביעית. אנשים עם ניסיון והכל אומרים לך שאפשר להסתדר גם בלי זה. אז מה הטעם בלהתווכח?

Don Nirtin

New member
../images/Emo87.gif יאללה, נכנעתי.

נותר לי אלא להכריז על הפסד בדיון הזה.

Don Nirtin

New member
את מודעת לעובדה../images/Emo87.gif

שזה לא היה הדבר הכי חכם מצידך לומר?

P o o f i

New member
חכם, כן. נחמד, לא. למה ציפית?

לא ניסיתי להיות מגעילה אלא להעביר נקודה.

Don Nirtin

New member
הנקודה שלך היא שאני דפוק מתבכיין וכ'ו?../images/Emo87.gif

אז כן. העברת אותו מצויין.

P o o f i

New member
בבקשה ממך, אל תכניס לי מילים לפה. את זה אתה

אמרת. הנקודה שלי הייתה שאתה צריך להפסיק להתווכח עם אנשים בעלי ניסיון יותר ממך, או להפסיק לגרום לזה להראות כאילו נקסון מנסים להוציא אותך קורבן.

Don Nirtin

New member
../images/Emo87.gif../images/Emo13.gif

אני קורבן! אני שור מוקרב לשחיטה! אני עז המוקרב לטעמי מנהגים ואלילים! אני הכל! הוכחת הרגע את דעתי על עצמי. תודה לך.

Hasselblad

New member
ומה יגידו כל הדמויות שלמכתחילה לא יכלו למכור

נוו באמת דייי דיי לחשוב איך דפקו דווקא את העבודה שלך... לי בתאוריה היה אמור להיות הרבה יותר קשה לעשות כסף מהרבה קוסמים.... וכמו שאתה יודע זה לא ממש הפריע לי. אכלו לי, שתו לי, לקחו לי, דפקו אותי.... כמו הבוס שלי

למעלה