פאצ' 0.75- מחר!

Don Nirtin

New member
שמועות... שמועות...../images/Emo87.gif

עדיין אין שום דבר קונקרטי. תירגעי רותם.

Hasselblad

New member
אין לי מושג לגבי זה

אבל יש הרבה אנשים שעושים כסף בלי למכור ליצ'ים.... אפשר לדעת מאיפה שמעת על זה?

D amaged R oses

New member
ממ, לא שמועות

הלכתי לעשות אמוריה פיקיו ומישהי מהפארטי שלי אמרה ש-סופסוף- מוציאים את הפורמולה החדשה של הEXP, והיא שמחה מאוד שסופסוף אנשים לא ימכרו/יקבלו ליצ'ים יותר.

Hasselblad

New member
מישהו ומישהי זה לא נקסון...

אני לא מאמינה כל כך מהר עד שאני לא רואה הודעה של נקסון... בכל אופן "הפורמולה" שדיברו עליה בזמנו (וכבר דיברו על זה כל כך הרבה פעמים) לא לגמרי מונעת את האופציה לליץ' אבל כן מורידה את הערך שלו. הפורמולה הזאת אגב קיימת רק בגירסא אחת מתוך כל הגירסאות שיש...

Hasselblad

New member
אההה ודרך אגב

למרות ששירשרת את זה אלי... אני לא אמרתי שמועות... רק שאלתי מאיפה שמעת על זה...

D amaged R oses

New member
שרשרתי אלייך

כי היו כמה תגובות ואת האחרונה שהגבת בנושא. והיא אמרה שהיא רשום באתר של נקסון, נראה לי מוזר שפתאום יעלו את זה דווקא על הפאטץ' הזה. למרות שאני מקווה שזה לא נכון T-T ואני לא חושבת שאנשים ימכרו/יקנו ליץ' עם ערך הרבה יותר נמוך, לא שווה כבר.

Don Nirtin

New member
מה שגם רותם../images/Emo87.gif

זו פגיעה חזקה בכלכלה של קוסמי קרח- הרי רק על זה פאקינג מתבסס הכלכלה שלהם בעבודה רביעית.

Hasselblad

New member
דייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

תקשיב! אם יש דמויות שעושות כסף בלי ליצ זה אומר הכל! גם קוסם קרח כמו כולם יכול להרוויח כסף בלי ליצ'ים!!! לכל דמות יש את היתרונות והחסרונות! זה שעד עכשיו הכלכלה העיקרית שלהם היתה מליצ' מבחינתי היה בונוס.

Don Nirtin

New member
אמרתי משהו על זה?../images/Emo4.gif../images/Emo87.gif

רק אמרתי שזו תהיה פגיעה לכל הקוסמים [ קרח גם] באם לא יהיו ליץ'.

D amaged R oses

New member
אני לא מתבססת על ליצ'ים..

אפעם לא התבססתי.. גם שהגעתי לעבודה רביעית מכרתי ליץ' לראשונה לפני שבוע כן, הרווחתי המווווווווווווווווון כסף על כמעט כלום, באמת.. אבל זה יהיה ממש מעאפן אם אני לא אוכל למכור ליצ'ים, כי בעבודה רביעית כבר אין קווסטים לסקרולים וכו'.. אז כן, יותר קשה להרוויח כסף.. לא בכמויות גדולות בכ"א כמו מליצ'ים..

P o o f i

New member
שמעתי הרבה אנשים שדיברו על הPG.

אז אני די בטוחה שהם הולכים לתקן את זה.

Hasselblad

New member
אוקי לגבי מקור השמועות

כמה דברים, נכון לכרגע נקסון לא הודיעו שום דבר שקשור לנושא... הסיבה שהשמועות התחילו היא שבגירסא KMS בפאצ' שבו יצא ה CPQ2 יצאה גם הרפורמה החדשה שבעצם מפחיתה את נקודות האקספי שמקבלים מהפרטי. בהרבה מן המקרים נקסון מעתיקים את הקבצים מ KMS אבל לא תמיד... לכן לא בטוח שזה יקרה. נשאר רק לחכות ולראות. ואגב אם חשבת שב KMS לא עושים ליצ'ים מאז השינוי אתם טועים... עדיין מוכרים וקונים של לייצ'ים... הם כן קצת פחות משתלמים מפעם אבל עצלנים תמיד יהיו... עכשיו רק צריך שיהיה להם כסף לשלם על הליץ'

deisy

New member
ברור שיהיו עצלנים...

תמיד יש ותמיד יהיו... וניר, ליצ' זו לא הבסיס לכלכלה של עבודה רביעית לקוסמים, מצטערת.... אתה חייב להנכיס לראש שזה צ'ופר ולא בסיס.... נכון שאם זה יהיה , השינוי בפרטי יהיה משמעותי ומעניין איך זה יעבוד... אבל יש גם יתרונות אם זה יקרה - הבן שלי ילך לשחק לבד ולא יטחן לי את המוח על ליצ
אני בכל מקרה עצבנית על נקסון והשטויות שלהם עם ה E WOND ותודה רותם שהסבת את תשומת ליבי

Don Nirtin

New member
הממממ?../images/Emo87.gif

זה כן. מלא קוסמים עושים ליצ'ים רק' בשביל הכסף. עכשיו זה כבר לא יהיה ואז לא יהיה להם סיבה להיכנס לשחק כי הם בקויש עולים אחוזים ברמות האלה. אז מצטער להוידע לך אבל כן, נקסון רוצחים את הליץ' בדם קר.

deisy

New member
שירצחו...

לא רואה משהוא רע בזה... הרבה שיחקו בלי ליצים... וכן, יש דרכים אחרות לעשות כסף... בכל דבר יש יתרונות מסויימים....

למעלה