אני לא יודע מה "משוחד" כל כך אצלי,
אבל נו שויין,העיקר שהוא יבין שכך או כך, אין קונצנזוס על כך שהעתודה היא תכנית פשוט מדהימה. [אני בכלל,בחיים לא אבין מה הקטע עם זה שאנשים קופצים על כאלו אחרים שמספרים רעות על מסלול/כיוון מסויים. כאילו, מה, אתם חושבים ש"נביאי הזעם" עושים את זה לטובת עצמם?! שהם מקבלים שקל[או 100 דולר
] על כל אחד שהצליחו לשכנע לא ללכת ל X??.. אני, וכן שאר "נביאי הזעם"[לאו דווקא בעתודה,אלא בכלל...הנה,למשל על מקצוע הכימיה,גם באזרחות, אני לא נוטה לחלק שבחים לאחרונה] אומרים זאת רק מנסיון אישי/של חברים מתוך דאגה לאדון Y,שלא יתאכזב מאותו X. ] וכך או כך,אולי לא הובנתי נכון-אני לא מתווכח עם הנ"ל שאמרו שאפשר להסתדר עם העתודה ואף להנות בה,אבל קודם כל,כמו שאמרת, נדרשים 3 התנאים הבסיסיים הללו. חוצמזה, צריך באמת לזכור את הדבר הכי כואב במסלול זה,ספציפית עבור כימיה/הנדסה כימית: אין יותר מדי שיבוצים בצבא ש"עושים כבוד" לבעלי מקצועות אלו ואם כבר יש,הם ספורים עד כדי כך שהגעה אליהם דורשת המון מזל ו/או ציונים סטרטוספריים. משוחד או לא, אם הנ"ל שקל את כל העניינים האלו ועדיין רוצה ללכת לעתודה אז....לי אישית זה נראה מאד לא חכם,אבל שיבושם לו,אפאחד לא יעצור בעדו.