עשור - פרק ב'

איזה יפה!!!!!!!!

כשקראתי עכשיו את פרק א', בעצם הבנתי ששנה הבאה- אחרי שיצא הארי פוטר יהיה לי ריקנות ענקית פתאום.. יהיה מאוד מוזר בלי הארי פוטר... ושוב, את רושמת מאוד יפה.

רולדההה

New member
קצר מדי. ../images/Emo98.gif

ובהחלט איכותי. הרמיוני נשמעת מאוד הרמיונית, אף על פי שלדעתי, חסרה איזו נזיפה קטנה ברון וג'יני על כך שנטשו אותה והסתלקו והפחידו את המשפחה, או משהו כזה. בכל מקרה, הרון שלך חמוד. הכתיבה בהחלט איכותית ומהנה לקריאה, והפיק עצמו מעניין מאוד. אני אמשיך לקרוא. עכשיו, זה בסדר גמור לפרסם פאנפיקים בפורום 160 [או לפחות, כך היה בימים שאני עוד הייתי קבועה] רק צריך לעשות זאת לפי התקנון. זה הכל. אחלה פיק!

Fairywitch

New member
../images/Emo51.gifהם היו בקשר עם המשפחה,

ולגבי הנזיפה- עברו עליה 10 שנים, היא התבגרה, עברה דברים מאז, והבמשיכה הלאה. ולכן התאפקה ורק שאלה למה הוא חזר פתאום, במין חצי עקיצה כזו.

מרי15

New member
וואוווו קראתי עכשיו את שני הקבצים

והם פשוט מדהימים!! את כותבת מדהיםםםם!! הפיק כתוב בצורה מקסימה והפרק הראשון העלה בי דמעות... והשני היה יפייפה...

L i O r K u S h

New member
מ=ד=ה=י=ם../images/Emo70.gif../images/Emo189.gif../images/Emo34.gif

כבר אמרתי לך שאת מאודדדדד כשרונית?! זה יכול להיות ספר ההמשך של הארי פוטר... אולי עכשיו סופסוף רון והרמיוני יהיו ביחד
במיוחד שעכשיו רון התבגר גם נפשית.. זה היה קצר
אני רוצה לקרוא את ההמשך כבר

סחטיין, חנה! ../images/Emo140.gif../images/Emo45.gif

באמת אהבתי! עושה חשק לעוד! כל הכבוד!
קראתי עכשיו גם את פרק א', כנראה שבפעם הראשונה לא שמתי לב לפיק. ממש אהבתי את התיאור הקצר והקולע של הקרב האחרון. באופן כלשהו, כשסיימתי לקרוא את שני הפרקים - ממש חשבתי שזה כתיבה של רולינג. אינדיד.
עלי והצליחי, חנה.
יש פרק שלוש בפתח
אני מצפה לעוד הפתעות ממך. שיהיה לך בהצלחה!

Fairywitch

New member
הקדמה קצרה:

10 שנים אחרי הקרב הגדול מול וולדמורט אנחנו פוגשים שוב את הרמיוני ודמויות נוספות. זהו, בעצם.

למה רק את הרמיוני והוויזלים?

מה עם הפרופסורים? טוב, נו, ודראקו והכל.. אבל בטח זה יהיה בהמשך.. אני סומכת עלייך..

בדיוק חשבתי על הפיק הזה לפני כמה

ימים, חשבתי מתי יפורסם החלק הבא... כל כך סוחף ויפה, קצר מידי, תמשיכי לכתוב, יש לך צורת כתיבה מאוד סוחפת ומרגשת...

למעלה