עשור - פרק ב'

The Knight Girl

New member
יש לך כישרון כתיבה מדהים!!!!

אף פעם עוד לא נהנתי מפיק כל כך!! חוץ מאשר מפיקים הזויים למדי שהייתי צריכה לקרוא אותם בלי קשר להארי פוטר כדי להנות!

The Knight Girl

New member
יש לך כישרון כתיבה מדהים!!!חלק ב'

וואו!!אחרי קרייאה של הפרק השני אני מרגישה קצת לא מאוזנת! זה מזה עושה לבכות!!!זה פםשוט מדהיייייייייייייייייים!!!!!!אין מילים לתאר איזה מדהים זה!!!*סוגדת לך*

Fairywitch

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gifלכולם../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

אין לכם מושג כמה זה מחמיא לי וחשוב לי. כי מטבעי אני פרפקציוניסטית, ותמיד נדמה לי שזה עדיין לא טוב מספיק...
ו
ענקית ליעל (המנהלת
) על הביטוא של הפרק הראשון (עם השני לא הייתה לי סבלנות לחכות- אז פרסמתי
וגם על הייעוץ לקראת הפרק השני)

את ממש יכולה להחליף את רלינג!

את ממש מעבירה את הרגשות.. באמת כישרון כתיבה מדהים!! כל הכבוד!! וואי, זה כ"כ סוחף ומעניין.. אני ממש מצפה להמשך ארוך!!

Fairywitch

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo51.gif

ההבדל הוא רק שרולינג ידעה מלכתחילה מה היא מתכננת לכתוב, ואני די זורמת עם זה, למרות שיש את הרעיון הבסיסי. אבל אין לי, למשל, סיום לסיפור כרגע

חרבביש

New member
מ-ד-ה-י-ם!

וואו, איזה כישרון יש לך! מדהים! אין מילים! את חייבת להמשיך לכתוב! נראה לי שאם רולינג תקרא את זה היא תהרוג את הארי רק בשביל שאת לא תמשיכי את הסדרה במקומה ותזכי ליותר הצלחה ממנה... באמת כל הכבוד!! ממש ממש יפה!

רזושש

New member
מדהים!

אמרתי לך כבר בפרק הראשון כשאמרת שתפרסמי את השני בפורום הזה.. וחיכיתי לפאנפיק הזה, והוא מדהים.. מחכה להמשך.. ותפרסמי אותו פה אוקיי?

nateli92

New member
וואהו...

קראתי עכשיו את שני פרקים, ואני חייבת להודות שה פשוט מדהים! יש לי בעיה עם פיקים, שלפעמים הכתיבה היא קצת חובבנית אבל אצלך הכתיבה הייתה מעולה, העלילה מרגשת ובכלל היה לי כיף לקרוא את ה ואני מחכה להמשך

מקסים ../images/Emo2.gif

מחכה להמשך!
ו- כשאמילי קוראת להרמיוני "העלמה" זה נשמע לי קצת מוזר, כי ככה בעצם המורים קוראים לתלמידים, אבל הרמיוני היא הבוסית של אמילי. אבל אולי אני סתם בורה במנהגים של הבריטים.

למעלה