ערפדות וצימחונות

קרניjack

New member
יש לי הרגשה שכבר הגבתי פעמיים להודעה הזאת

והתגובה לא נשלחה?
בכל אופן- מה בדיוק הוא ניסה לעשות כשהוא הראה להם שחיטה- מה הם אוכלים? מה הפואנטה? שחיטה של מה אגב?

את מניחה.

אבל יש כאלו שלא ככה. טכנית, יש בעיה עם מרכיבי דם אנושיים כי יש מחלות שמועברות בגוף של בני אדם לבני אדם. אבל אם אני לא טועה, זה נוגע בעיקר לבשר. אם את משיגה מנת דם נאה ונקייה, אין שום בעיה. בתאבון.

LuvUppl17

New member
עדיף שהיא לא תהייה ^^'

ברור לכולנו שתפוז בונים על הוויכוחים
זה אחלה רייטינג.

anti sense

New member
מממ...

הגיוני שאוכלי בשר יזדהו יותר עם ערפדים, או ירגישו מקורבים אליהם, בגלל הדימיון שבתזונה. אני לא חושבת שיש ניגוד בין להיות צימחוני/טיבעוני לבין לאהוב ערפדים. קודם כל, כי ערפדים הם דמיוניים... אהבה לערפדים לא תומכת בצורת חיים והזנה אמיתית. זה כמו לאהוב כל יצור דמיוני אחר. וערפדים אפילו לא רוצחים בשביל לרצוח, הם רוצחים בשביל לחיות. זה שאני צימחונית, לא אומר שאני מנגדת לרצח עצמו. אני מתנגדת בעיקר לכל מה שבא לפני זה, שליטה והעתללות בבע"ח. ערפדים לא גורמים כ"כ הרבה סבל לקורבנות שלהם. הם לא כולאים הרבה אנשים בכולבים קטנים ומרבים אותם, למשל. בניגוד לבני האדם, הם לא שולטים ומערבים בחיי הקורבנות שלהם.

darthziv

New member
האמת בהרבה מקרים

ערפדים כן מתעללים בקורבנות שלהם, כמו שאמר אנג'לוס פעם "לא היו לנו מסורים חשמליים בימינו"

Rose131

New member
../images/Emo45.gif- דרוסילה, מישהו?

התעללות לא חייבת להיות פיזית. הוא כ"כ נהנה ממה שדרוסילה נהייתה אחרי ההתעללות שעירפד אותה רק כדי לשמר את זה. מה שעשו להולץ? בכלל, אנג'לוס נהנה מאוד להתעלל באנשים.

darthziv

New member
כן אבל זה הוא ספציפית

כי הוא פסיכופט רובם הולכים על התעללות פיזית והשורה ההיא נועדה להזכיר את האמצעים השונים שיש להם בימינו

anti sense

New member
השאלה מתי.

יש הבדל בין היתעללות בזמן ההרג/זמן קצר לפני ההרג/ תוך כדי, מאשר היתעללות במשך תקופה ארוכה. ממש לא חשבתי על אנג'לוס כשכתבתי. עכשיו אני נזכרת שהוא לא היה כ"כ.. נחמד...

Sensorium

New member
../images/Emo54.gif

מבחינתי כן יש ניגוד מסוים ב'להעריץ' בן אדם שפוגע באחרים כשאתה מתנגד לפגיעה אפשר לחשוב על כמה רעיונות הזויים להשיג דם באופן מוסרי יותר
אבל יש הבדל בין להתעניין בערפדים, לבין אקטיבית לתמוך בהם (וברצח שהם מבצעים) אני רק מתעניינת בהם
רציתי לפתוח דיון כזה מזמן, חששתי שלא כדאי, הבורות של כמה אנשים פה ממש צורמת לי.

darthziv

New member
ההערצה הזו היא פיקטיבית

כלומר לו היה ערפד אמיתי במציאות, הוא לא היה זוכה לתמיכה של אנשים פה בדיוק כמו שהרבה מעריצים רעים בסרטים (הג'וקר) כשבמציאות בן אדם כזה היה מפחיד אותם

תלוי מי.

אבל קרוב לוודאי היו מזמן כבר הורגים את אותו הערפד, אלא אם הוא היה מוצא דרך להתקיים בלי לפגוע באנשים. וגם אז, אם היו מגלים היו הורגים. ויש את הדיון המעניין על דרכי חיים המערב ערפדים ב"תעתועים" של ריצ'ארד באך. מישהו גם מכיר?

LuvUppl17

New member
דם באופן מוסרי ../images/Emo8.gif

היה לי דיון כזה עם כמה חברות שלי. זה נגמר בערפד-רופא שהיה מסמם אנשים בתרופות כדי לקחת מהם תרומות דם ושומר את זה בבקבוקים לעת הצורך
אני אוהבת יצירתיות. (טוב, מוסרי זה לא
אבל זה בלי לרצוח, אז סתרתי את הקונפליקט XD)

הבעיה היא במילה "חובב"

חובב הוא אדם שמתעניין. לא בהכרח תומך. אני חושבת שדווקא יש קשר בין צמחונות לאהבת ערפדים, שקשורה לנון קונפורמיות. להיות צמחוני זה לא קונפורמי, וגם לחבב ערפדים לא כל כך. לאכול בשר זה סוג של לעשות מה שהחברה עושה בלי לשאול שאלות (אלא אם העניין נעשה לאחר מחשבה מעמיקה עם הדיון הנ"ל והאדם בחר להמשיך לאכול בשר, ואז הדיון תקף אליו). בשביל להיות צמחוני צריך ללכת נגד הזרם, ולפעמים גם כדי לחבב ערפדים. יש המון אנשים שהולכים נגד הזרם רק בשביל ללכת נגדו, אבל יש גם איזה בחירות שנעשות בעניין. בכל מקרה, אדם שנהנה מלאכול בשר בגלל שהוא מרגיש כמו צייד וכל זה, בהחלט יוכל לחבב ערפדים. לגבי צמחונים, אני לא ממש יודעת. אמא שלי צמחונית והיא קונפורמית כל כך (אם כי לא כל כך. היא מפחדת שאני פסיכית.) שיש לה בעיה כאשר אני עושה שילובים לא שגרתיים בסנדוויץ'.

למעלה