ערפדות וצימחונות

Brownie s

New member
לאכול בשר זה שרשרת המזון, נקודה.

אני יכולה לומר בדיוק את אותו הדבר שאת אוכלת לכל הארנבים המסכנים את החסה.

קרניjack

New member
כמו שכבר כתבתי בהודעה הראשית

אני מבקשת לא ליצור פה ויכוח על צימחונות-איכלת בשר אלא להתייחס רק אל הדיון. אני יודעת שזה יכול לגלוש כי זה נושא רגיש, אבל התכוונתי לזריקת הצהרות בדיוק למה שכתבת בכותרת שלך.

MispIaced

New member
איזה ארנבים?

היחידים שנשארו שלא הכינו מהם מעיל\אכלו אותם?

Skeleton Kiss

New member
אני מסכימה לגמרי עם התגובה הראשונה

ומסתדר לי טוב מאוד לאכול טופו בזמן צפייה של סרט טוב!

מבחינת ערפדים זה בטח גם ככה

מארג מזון עדיף על מונח שרשרת מזון, כי זה לא קו ישר אלא יחסי גומלין שלמים. להלן שרשרת מזון: אני ערפד, אני אוכל בני אדם. אני בן אדם אני אוכל פרות. אני פרה, אני אוכלת דשא. אני דשא, אני אוכל את העפר של הערפדים (אחלה מקור חנקן!)שצייד ערפדים החליט לכסח עם מקל שעשוי מבן הדוד שלי. וגו'. להלן מארג מזון: ערפד שותה בני אדם, חיות. דשא אוכל ערפד. בן אדם אוכל חיות וצמחים. אריות באפריקה אוכלים בני אדם. כרישים לבנים אוכלים בני אדם. ערפדים אוכלים בני אדם. חיות אוכלות צמחים וחיות אחרות. צמחים מייצרים חומרים אורגנים מאנאורגניים בעזרת האנרגיה של אור השמש. כולם אוכלים אותם. חיידקים אוכלים בסוף את כולם ומפרקים לחומרים שמהם הצמחים בונים חומרים אורגניים. (הא, זה היה אמור להצחיק!)

ממש לא סותר :]

אני צימחונית 8 שנים כבר וחובבת ערפדים פחות או יותר זמן דומה לכך. :] כמו שציינו לפניי, ערפדים לא קיימים במציאות ועל כן מה שאני מחבבת בהם זה יותר הדמויות עצמן, הקסם האפל שלהן, המיסתורין והאווירה הזאת של הסרטים ופחות את הדם והרציחות. אני אפילו דיי נגעלת מהן לפעמים, תלוי איך עושים, לפעמים הנשיכות מאוד סקסיות

בָלבָל

New member
גם אני כמוך!! צמחונית כ13 שנים ואוהבת ערפדים

אבל אני אוהבת ערפדים סיגנון ראיון עם ערפד ולא כמו באפי חחח נחמד זה לגלות את הפורום הזה

חחח כנ"ל ^^

ראיון עם הערפד זה הסרט האהוב עליי וגם ממש אוהבת את הספרים של אן רייס. באפי כמעט ולא יצא לי לראות... אולי 3-4 פרקים.

LuvUppl17

New member
אין בי שום הכחשה לעולם.

הצמחונות שלי היא לא אובססיבית ולא מטיפה- וזה למה אני לא אגרר לוויכוח המטומטם שנהייה פה, כי כל אחד צריך לעשות מה שמסתדר לו עם המצפון שלו. לא אכפת לי מאנשים שאוכלים בשר, אבל אני מאוד לא מכבדת אנשים שטוענים שהם אוהבים חיות, ומסוגלים ללטף טלה, ואחר כך לאכול סטייק נע. אלו אנשים בלי שום כבוד לעצמם, קודם כל. (השף העירום, נגיד, באחת התוכניות שלו, שבה הוא בישל בשר, שחט את החיה שהוא בישל באותה התוכנית ממש, מול עיניים של קהל. הוא מגדל את בעלי החיים שלו בחווה משלו בתנאים הומאניים ומטיף לאנשים שלא מסוגלים לראות את הרצח- לא לאכול. אם אתה אוכל משהו- אז תדע מה אתה אוכל. זה הכל. כי זה ייגמר בזה שתשתו רעל כי הוא טעים, או את הדם אחד של השני
) כשאני מתייחסת לערפדים בתור רוצחים, אני מתייחסת אליהם בתור... נקרא לזה.. "בעל חיים"? נעלה יותר מבני אדם. (בני אלמוות, בעלי כוחות עלטבעיים כמו להרוג בנשיכה או להפוך אותם לשלהם בנשיכה) הם לא יכולים לאכול חסה ולחיות. בעצם, הם מאבדים את התיאבון והופכים לרוצחים אינסטנקטיביים. והם שקולים, וגם יודעים לתקשר או להבין בני אדם, אז יש את אלו שבהתחלה זה מפריע להם. הם יצורים נורא מורכבים, בעצם, וזה למה אני אוהבת אותם מאוד.
אז האמת שנורא הצחיק אותי לראות את הכותרת הטיפשית הזאת בעמוד הראשי.
כי אני כותבת ספרי אימה עם רצח/ערפדים/מפלצות/תיאורים של דם/מוות/טרגדיה, וזה תופס המון מהחיים שלי. אבל זה לא נוגד את זה שאני נגד מלחמות, הרג, אסונות, או הורים מתעללים. מן הסתם. (נראה לכם שכל סופר פנטזיה מתיימר לנבא את מלחמת גוג ומגוג..?) וכן, אני צמחונית. כי ככה מתאים לי- לכוח הרצון שלי, ולמצפון שלי. אבל לא לכל העולם יש מספיק כוח רצון (ולפעמים זה גם בתת מודע) או מצפון- אז שיעשו מה בראש שלהם. בעצם, כשמסתכלים על הצד המטיף והצד המתגונן... דיי ברור למי יש טענות מוצדקות יותר לוגית. אבל אני אשאר מחוץ לקרב, תודה. (אם מישהו מגיב על הנושא הזה ולא על הנושא של הערפדים- אני לא עונה.) עוד שאלה- זה שאתה אוהב ערפדים ואוהב בשר, זה הופך אותך לקניבל?

קרניjack

New member
איזה חיה הוא שחט לפני קהל?

עצם הרעיון הזה מזעזע. "זה שאתה אוהב ערפדים ואוהב בשר, זה הופך אותך לקניבל? " ממתי אהבה הפכה לקניבליות?
לא, אני לא תאבה לדם ובשר אדם, רק מטאפורית.

קרניjack

New member
אגב

לא שזה לא מחמיא ומוסיף אבל משעשע שדווקא ההודע הזאת נבחרה לכבב בדף הראשי...

את רצינית? O.O

נראה לך שזה טוב או רע? (אם זה רע אני ממליצה על מחיקת ההודעות הנ"ל ושריקה תמימה לכאורה תוך כדי התחמקות לאור הירח*

קרניjack

New member
כרגע כמעט כל דבר שישים את הפורום

על המפה בתפוז, ויפרסם אותו יהיה נחמד.

LuvUppl17

New member
מזעזע אותך? ../images/Emo12.gif

אז אל תאכלי את זה. הנה, זו בדיוק הכוונה שלי. אני דווקא מאוד מסכימה איתו. וסביר להניח שמשהו ש"הגיוני לאכול", כמו תרנגולת או פרה. ואם את לא רואה באהבת בשר וערפדים קניבליות- איפה הסתירה בין צמחונות לערפדות?
הריי אף אחד מאיתנו לא אוכל בשר אדם, וערפדים שותים דם אדם. כולנו יכולים להזדהות איתם אבל אני מניחה שגם את לא תשתי דם של בני אדם- ככה שגם כאן וגם כאן יש סתירה. (כאילו, על משקל- אם את נגד רצח של אנשים אז למה את אוהבת ערפדים XD)

קרניjack

New member
איבדתי אותך או שאת איבדת אותי

איפה כתבתי שיש סתירה בין צימחונות לערפדות? העלתי נקודות של הנושא כדי לפתח את הדיון. וכן, לא השחיטה מזעזעת אותי אלא העובדה שהיא נעשה לפני קהל והוצגה בתוכנית טלויזיה כסוג של בידור.

LuvUppl17

New member
"סוג של בידור"?

ממש לא. זה היה כדי להראות לאנשים מה הם אוכלים, זה הכל. וזו הייתה שחיטה הומנית *בהרבה* מאשר הסוג שאת אוכלת כל יום.... לא כתבתי שיש סתירה, אבל את השאלה שלך אפשר לשאול גם אוכלים בשר
אני מניחה שאף אחד מאיתנו לא חושב שדם אנושי זה אוכל. (....מניחה. XD)

למעלה