אין בי שום הכחשה לעולם.
הצמחונות שלי היא לא אובססיבית ולא מטיפה- וזה למה אני לא אגרר לוויכוח המטומטם שנהייה פה, כי כל אחד צריך לעשות מה שמסתדר לו עם המצפון שלו. לא אכפת לי מאנשים שאוכלים בשר, אבל אני מאוד לא מכבדת אנשים שטוענים שהם אוהבים חיות, ומסוגלים ללטף טלה, ואחר כך לאכול סטייק נע. אלו אנשים בלי שום כבוד לעצמם, קודם כל. (השף העירום, נגיד, באחת התוכניות שלו, שבה הוא בישל בשר, שחט את החיה שהוא בישל באותה התוכנית ממש, מול עיניים של קהל. הוא מגדל את בעלי החיים שלו בחווה משלו בתנאים הומאניים ומטיף לאנשים שלא מסוגלים לראות את הרצח- לא לאכול. אם אתה אוכל משהו- אז תדע מה אתה אוכל. זה הכל. כי זה ייגמר בזה שתשתו רעל כי הוא טעים, או את הדם אחד של השני
) כשאני מתייחסת לערפדים בתור רוצחים, אני מתייחסת אליהם בתור... נקרא לזה.. "בעל חיים"? נעלה יותר מבני אדם. (בני אלמוות, בעלי כוחות עלטבעיים כמו להרוג בנשיכה או להפוך אותם לשלהם בנשיכה) הם לא יכולים לאכול חסה ולחיות. בעצם, הם מאבדים את התיאבון והופכים לרוצחים אינסטנקטיביים. והם שקולים, וגם יודעים לתקשר או להבין בני אדם, אז יש את אלו שבהתחלה זה מפריע להם. הם יצורים נורא מורכבים, בעצם, וזה למה אני אוהבת אותם
מאוד.
אז האמת שנורא הצחיק אותי לראות את הכותרת הטיפשית הזאת בעמוד הראשי.
כי אני כותבת ספרי אימה עם רצח/ערפדים/מפלצות/תיאורים של דם/מוות/טרגדיה, וזה תופס המון מהחיים שלי. אבל זה לא נוגד את זה שאני נגד מלחמות, הרג, אסונות, או הורים מתעללים. מן הסתם. (נראה לכם שכל סופר פנטזיה מתיימר לנבא את מלחמת גוג ומגוג..?) וכן, אני צמחונית. כי ככה מתאים לי- לכוח הרצון שלי, ולמצפון שלי. אבל לא לכל העולם יש מספיק כוח רצון (ולפעמים זה גם בתת מודע) או מצפון- אז שיעשו מה בראש שלהם. בעצם, כשמסתכלים על הצד המטיף והצד המתגונן... דיי ברור למי יש טענות מוצדקות יותר לוגית. אבל אני אשאר מחוץ לקרב, תודה. (אם מישהו מגיב על הנושא הזה ולא על הנושא של הערפדים- אני לא עונה.) עוד שאלה- זה שאתה אוהב ערפדים ואוהב בשר, זה הופך אותך לקניבל?