ערפדות וצימחונות

Rose131

New member
חלבון מלא את משיגה משילוב של דגנים וקטניות.

ושם את גם לא צורכת יתר על המידה אלא בדיוק ברמה שבריאה. עד שישנו את דרכי הגידול של החיות, אין דרך להימנע מהפגיעה בהן[חוץ מהעובדה שזה ניצול טהור] חוץ ממעבר לטבעונות. עם יש לך בעיה עם זה את מוזמנת לעשות משהו בנוגע לזה, ולא רק לכתוב זאת.

ועכשיו שאלה רנדומאלית

מי הבנאדם שהביט בתרנגולת ואמר "אני הולך לאכול את הדבר הראשון שייצא לה מהתחת"? מזל שהדבר הראשון שיצא לה מהתחת לא היה קקי...

Rose131

New member
ועוד אחת,

"מי הבנאדם שהביט בעגל יונק חלב ואמר 'וואי, אני חייב לנסות את השילוב הזה על הצלחת שלי'?" ..

krina

New member
סביר להניח שזה היה אדם מאוד קדמון

שראה טורפים אוכלים ביצים ומאחר ולא היה סניף "מקדונלדס" בשלוף, ניסה וראה כי טוב. ככה זה עם רב המזונות - האדם הראשון היה אוכל כמעט הכל, מה שהיה הורג אותו - השבט היה לומד לא לאכול ומה שהשביע {בשר} - נשאר לדראון עולם. מעניין לקרוא בנושא הזה את "שבא דב המערות" ואת "מעגל האבנים".

MispIaced

New member
O_ס

אני מניח שאותו אחד שראה דבר עגול ושעיר ואמר "הו! בוא נאכל את זה ונקרא לזה קיווי".

Unaffected

New member
../images/Emo6.gif

"אחרי קצת יותר משבוע אושפזתי בבית חולים כי לא היה לי מספיק ברזל בדם." איזה בולשיט,אם לא היה לך מספיק ברזל בדם זה כי גם לפני שהפסקת לאכול בשר לשבוע לא היה לך מספיק ברזל בדם. ואולי הפסקת לאכול קצת מעבר לבשר,בואי נגיד,אוכל בכללי.אחרת לא היו מאשפזים אותך בגלל שבוע של תזונה לא נכונה. ומה שלא תנסי לומר,לתמוך ברצח של חיות בשביל אוכל כשיש כ"כ הרבה תחליפים,זה לא מוסרי.

ShAhArnavonXD

New member
למה ניראה לך?..

והינה שוב אתם חושבים שאתם מבינים יותר מכולם.. אני אכלתי כמו שצריך,לפי התפריט שהתזונאי נתן לי.. אל תגידי לי שהפסקתי לאכול בכללי כי תסכימי איתי שאני יודעת יותר טוב ממך מה הכנסתי לפה ומה לא.. אני לא ממשיכה את הדיון הזה כאן..

זה נשמע קצת מוזר

לוקח למחסני הברזל כ3 חודשים להידלדל בצורה רצינית. זה נשמע מופרח לחלוטין להכנס לבית חולים בגלל זה. אני הייתי בודקת בעיות מסביב לעניין, וגם בעיות ספיגה. יתכן והעניין של חוסר הברזל צץ באופן מקרי אז, אבל אם זה קרה אחרי שבוע כנראה הבעיה היא הרבה יותר כרונית.

כאנמית לשעבר,

אני יכולה לומר שזה אפשרי ועוד איך. חוץ מזה, אנמיה של חוסר ברזל נפוצה אצל נשים יותר מאשר אצל גברים. (כן, בגלל הסיבה הזאת, שבגלל עכשיו אני לא יכולה ללכת לבריכה המזורגגת שנמצאת קרוב לבית שלי. ונחשו מה? ממש חם פה בדרום).

Blade Of Fire

New member
אנשים פשוט לא לומדים

|דופק ת'ראש בקיר ונזכר בימים שאני ניסיתי להתווכח עם צמחונים| פשוט בלתי אפשרי... הטיעון האולטימטיבי הוא אחד ויחיד שצימחונים לעולם לא יוכלו להתווכח איתו-בשר זה פשוט טעים... זה מזין, זה משביע, זה מביא תחושה כל כך טובה כשאתה אוכל אותו... ועם זה אף אחד לא יוכל להתווכח...

Rose131

New member
1. לא.

לא לכולם זה טעים. יש אנשים שזה מגעיל אותם או שזה סתם לא טעים להם.. אל תכליל. 2. מה זה משנה אם זה טעים או לא? יש אנשים שעושים את הסדר עדיפויות המוסרי והנכון- חיים לפני בלוטות טעם. לא נראה לך הגיוני?

Blade Of Fire

New member
את לא לומדת הא?

1. ברור שלא לכולם זה טעים. בשביל זה בדיוק יש צימחונים-כי בשר לא טעים להם. דההה. 2. סבבה. אז את תטחני עם החסה שלך והמוסריות שלך ואני אקפוץ למוזס לטחון איזו פרה טובה וארגיש כל כך טוב עם עצמי.

Rose131

New member
....

חבל שאתה אפילו לא פתוח להקשבה. אם תרצה לעשות שיחה ברצינות נעבור למסרים כי קרן ביקשה שלא על גבי הפורום. אבל באמת שאם אתה לא מוכן להקשיב קצת להיגיון שמאחורי זה במקום לקטול ולהתגאות בזה שאתה רוצח פרות, אני לא מבינה מה ההיגיון בכלל להגיב.

Blade Of Fire

New member
אני לא מבין למה התחלת להגיב

אני מבין את ההגיון שלכם, תאמיני לי... יש לי חברה שהייתה צימחונית במשך כמה שנים טובות (והיום כבר לא, למזלי..) ואני מבין טוב מאוד את כל הטיעונים שלכם כי גם התווכחתי עם צימחונים שוב ושוב ושוב... הבעיה היא שאתם לא מבינים את הדברים הטובים בבשר... אתם שקועים בטיעונים המוסריים שלכם ואני מבין אתכם, אתם אולי אנשים יותר טובים ממני מבחינה מוסרית, אבל אני פשוט לא יכול לחיות בלי בשר בחיים שלי.

Blade Of Fire

New member
אה.. שכחתי את מה שרציתי להגיד

כמו שאני לא אצליח לאכול בשר כי הטיעונים שלי לא ישיפיעו עליך, את לא תגרמי לי להיות צימחוני... זה וויכוח בלי יכולת שיכנוע משני הצדדים...

למעלה