ערסיות = צביעות

KEEK

Member
היא לא יודעת שריכלו עליה

היא פנתה לאתי ואמרה לה שהיא מרגישה ריחוק מהצד שלה, קרן וליהיא. שהיא כבר לא חלק מהקבוצה הזאת והן מתעלמות ממנה. אתי אמרה לה שזה בראש שלה, שהכל בסדר ונשבעה לה שאין לה שום דבר נגדה. אתה ראית כבר אתמול בלילה איזה פה פתחה אתי על דניאל. חבל שהיא לא אמרה לדניאל מה באמת היא חושבת..

Klayhamn

New member
אבל כמובן שהמעריצות של אתי

בדיוק פספסו את הסצנה הזו, ולכן ימשיכו לשפוך עליה שבחים (ובמיוחד כמה שהיא "אמיתית ואומרת הכל בפנים")... איזו בחילה...

רגע רק רגע

Active member
שניכם סתם מקובעים...

היא במצוקה

קשקשה9

New member
KEEK זה מה שאמרתי ,אם אתן לא חברות אז

קדימה לפתוח ת'קלפים ולהיפרד לשלום

בוףברכה

New member
זה..עוד..../images/Emo59.gifעליה...בפנים../images/Emo67.gif.....

היא...כבר..ללא יודעת מה היא..אומרת ולמי.... עשתה..סבטוחה שלמה.. מאכיה את עצמה...
...בוליווד....

רגע רק רגע

Active member
את באמת לא מבינה למה...

אתי לא אומרת לדניאל מה מפריע לה? אני ושכמותי... כותבים על כך כל הזמן.

קשקשה9

New member
רגע ,חשבתי שלפחות עם דניאל לזכר החברות

הראשונית שהיתה הן כן יפתחו ויגידו מה מפריע ואז שכל אחת תלך לדרכה,רק בשביל ההגינות כי ברור לי שהן כבר לא בסט באד'יז אז שזה יהיה רשמי

KEEK

Member
חברות? הגינות? המושגים האלה לא קיימים

בעולמה של אתי

רגע רק רגע

Active member
זאת הפואנטה...

לאתי אין בסט באדי. יש את בסט אתי בלבד! אם היא מכרה את ליהי לפני שבוע... מי זאת דניאל בשבילה?

KEEK

Member
לא בטוח שזה יתפוצץ

כולם יודעים שזה ככה ליהיא גם יודעת שזה ככה והיא פתחה את הלב בפני אורטל על זה אבל כולן מפחדות להתעמת עם אתי או לצאת נגדה.

קשקשה9

New member
KEEK נראה לך שזה יהיה המצב 3 חודשים?

כבר ראינו שהכל שביר ונפיץ בריאלטי בטוח שזה יתפוצף בסיר לחץ הזה שהולך ונהייה יותר מלחיץ

KEEK

Member
לא יודע.. אני לרגע חשבתי שאולי

ליהיא תפתיע ותעשה משהו, כי הוא שוחחה על זה עם אורטל ופתחה בפניה מה מפריע לה אצל אתי, אבל אחרי כמה שעות היא המשיכה להתנהג עם אתי כרגיל. ליז,קרן,וליהיא סוג של שופטות של אתי. הן לא מעיזות לחשוב אפילו אחרת ממנה. הפיצוץ לא יבוא משם. אורטל נראת אחת לא פראיירית אבל לאחרונה היא מתקרבת לאתי וחברותה, היא לא תעשה משהו נגד זה. נשארו ענבר, עדי, לינוי וענת שנראת יותר מידי טובות לב בשביל להתקרב לזה בכלל. אתי לא באמת מעניינת אותן. לגבי הבנים, גם אותם אתי מסובבת על האצבע. בן יוני ואיתן שפוטים שלה לא פחות מהשלישיה ההיא. אז לצערי אני לא רואה צדיק באופק שיעשה שם סדר ויוריד את המסכות. האחרונה שעוד דיברה על זה היתה לירון, שפתחה מול ליז על אתי והצביעות שלה, וכולנו ראינו איך זה נגמר...

קשקשה9

New member
וואו KEEK למה פסימיות למה? תן להן קצת זמן

להשתחרר מול המצלמות וכמה הצבעות והדחות תוסיף כמה משימות מלחיצות תערבב קצת עם געגועים הביתה ויחס לא שווה מצד ההפקה ותקבל פיצוץ-זה היה מתכון אינסטנט לריאליטי
אני בכל אופן אופטימית למרות שהטיעונים שלך מאוד הגיוניים אבל זה רק נכון לעכשיו

למעלה