ערסיות = צביעות

קשקשה9

New member
כנראה שהמשחק עלה שלב אם הן צבועות גם

למישהי שהיתה חברה שלהן-חבל

רגע רק רגע

Active member
על זה הצבעתי כל הזמן...

אני לא מצפה משני אנשים שלא מסתדרים ביניהם, שידברו טובות אחד על השני. זה טבעי שיהיו ריכולים משני הצדדים. אבל היה ברור מההתחלה (גם רשמתי על כך תחת הכותרת - חבורת המנודות אל מול חבורת המקובלות) שבקבוצה אחת החברות נראית אמיתית וכנה, ואילו בצד השני, הכל מלא בתככים וצביעות. מיום ליום מקבל הוכחות לזה.

קשקשה9

New member
לי הכי הכי מפריעה ליז כיוון שאת אתי הן לא

אוהבות אבל מפחדות להודות אז זה רק עניין של זמן עד שמישהי תעז לצאת עליה(סבלנות).לעומת זאת את ליז הן לא כ"כ קלטו בברור ותוסיף לזה שההפקה אוהבת אותה וקיבלתה מצב מסוכן כי הוא לא גלוי וידוע

קשקשה9

New member
חחח תוך כדי כתיבה הנה ליז התחילה סשן נוסף

של מניפולציה וסחיטה רגשית

קשקשה9

New member
הראו אותה עכשיו בוכה על יוני בחדר ארונות

ממה שנתנו לראות הוא אמר לה אסור לך להישבר ואז הצלם "המוכשר"העביר לסלון כי זה יותר מעניין

רגע רק רגע

Active member
מקווה שאת צודקת ומישהי באמת תיפתח על

אתי. נקווה שזה יקרה לפני שהתכנית תיגמר
ליז לא באמת אחת מהן. היא כרגע משתמשת בשאריות הדלק מהסכסוך האחרון. אורטל קלטה אותה טוב מאוד. ניסתה להעיר את החבורה העליזה עליה... ללא הצלחה.

רגע רק רגע

Active member
לבקשת הקהל - מאת Klayhamn

סיכום השיחה עד כה: אתי: אני אני אניא אני אני אניא אני, שלי שלי אני אניא אני וגם אצלי עלי אני אתי נשמה הרגגגגגגגגגגגגתי ת'עצמי אני אני אני קרן: אני שונאת את X ליז: <שקר כלשהו או התחנפות לאתי> אתי: אני אני אני אני אני וגם אני , וכולם רוצים אותי כי אני אני אני וחברות שלי מהבית וחברים שלי מהבית ואצלי בטברייה וכל נצרת ואצלי בשכונה ואני אני קרן: אני שונאת את Y ליז: <שקר כלשהו או התחנפות לאתי> ליהיא : <הערה קטנה שלא מעניינת אף אחד> אתי: אני אניא ניא אני אני אני אני אני ואת יודעים מה? כולן: מה? אתי: אתי! כולן: <צחוק> אורטל: הא? על מה אתן מדברות ליז: על אתי קרן: וגם על Z, שמעצבנת אותי אתי: כן היא מגעילה, מתה עליה חיים שלי איזה כפרות כולם פה, דוחים אחד אחד, אנחנו הכי יפות ואלה מגעילות, איך אני מתה פה על כולם, אנשים איכותיים, צריך לחלוק הכל עם כולם, בחיים לא היייתי חולקת איתם איכס, מגעילות, מתה עליהם קרן: הקנאה אוכלת אותי אתי: אני אני אניא נאי אני אני אני אני ליהיא: <עוד הערה שלא מעניינת אף אחד> אתי: אתי!!!! ליז: <שקר כלשהו>

למעלה