ערסיות = צביעות

Klayhamn

New member
גם אני פסימי

כבר אמרתי, אם הקהל היה מדיח בעצמו, את היית צודקת, הייתה תוכנית מעניינת והייתה יכולה להיות דינמיקה טובה. כרגע, כשאיתן מדיח, מה שצפוי לנו כנראה זו תוכנית די מייגעת, עם הדחות צפויות מראש, כשהוא מעיף לאט לאט בנות חמודות כמו ענת, לינוי וכו' - עד שבסוף ישארו רק : קרן ליז אתי ליהיא דניאל ואיילת... ואם הקהל יבחר את קרן ליז אתי וליהיא להדחה, אז ההפקה תרחיב את מס' המועמדות ל-8, הכל כדי להפוך את התוכנית הזו לטימטום משעמם.

קשקשה9

New member
אבל הקהל יצביע להן ברגליים ולא יוותר חוץ מזה

די ,תהיו סבלניים הרי אם אין קשיים על סף יאוש איך נהנה מהסוף? אתי לדעתי (וכבר אמרתי בעבר)תפיל את עצמה במו פיה

Klayhamn

New member
אין סיכוי

יותר גרוע ממה שהיא עשתה כבר לדעתי לא יהיה, ואם על זה היא לא שילמה את המחיר, היא לא תשלם את המחיר בכלל הסיכוי היחיד להעיף אותה זה אם החבורה שלה תתפרק, כלומר, אם ליהיא תפסיק להיות שפוטה שלה, ואם היא ואורטל יעמדו מולה. זה לדעתי לא יקרה עד שלא תהיה דינמיקה מעניינת, כמו למשל - אם איתן יתחיל משהו עם איילת, או עם ליהיא וכו' --- משהו שיערער את הסדר הקיים לטעמי, גם אם הדברים האלה יקרו הסיכוי שהם "יבגדו" באתי נמוך מאוד... ואפרופו --- על מה ליז דיברה עכשיו????

קשקשה9

New member
תמיד יש יותר גרוע ותמיד יש עלית מדרגה

בהתנהגות נבזית וכו' כבר ראיתי בתכניות קודמות שכל פעם שחשבתי שהבנאדם שבר שיא של טמטום,רוע,פחדנות ועוד הוא בא והוכיח שאפשר יותר נקודה שניה היא הטיימינג-לירון הקדימה את זמנה ועשתה מהר מדי וחזק מדי בשלב הזה בתכנית שכולן עןד שבויות בפוזה וברצון להוכיח את עצמן-לאט לאט זה יתקלף ויצא מכל אחד שם האדם האמיתי שהוא ואז יתחיל המישחק האמיתי ואם כל זה לא יקרה אז נקווה שכמו שאמרתה שהחבורה תתפרק אם עיי הקהל ואם עיי עריקה של אחת מהן

KEEK

Member
אני מאוד מקווה שאת צודקת

אבל זה ראליטי מסוג אחר כאן. כאן יש את האפקט של איתן. כולן רוצות למצוא חן בעיניו, ואלה שלא, רוצות בכל זאת להשאר בתוכנית ולאיתן יש את הכוח הזה ביד. אתי היא "אשת סודו" כמו שהיא קוראת לעצמה. וכולם רואים את ההתחנפות שלה אליו, ושהוא גם עוד יס מן שלה. האחרונה שרבה איתה עפה הביתה ע"י איתן. זה מרתיע את שאר הבנות..

קשקשה9

New member
גם אני מקווה שאני צודקת(אני לא נביאה)ואולי

אולי איתן יפתח את עיניו והישועה תבוא ממנו לך תדע.....אני סקפטית יכול להיות שעוד לא הפנמתי את הפורמט ואני שבויה בחוקי האח הגדול אבל תקווה (גם לתוכנית טובה יותר)עוד לא הזיקה לאף אחד

Klayhamn

New member
מאיתן לא תבוא שום ישועה

אפשר להבין את זה מההתנהלות שלו סביב סוגיית לירון, ומהעיוורון שלו להתנהלות של ליז. הוא מתעקש להגן על ליז בכל מחיר, ואפילו לא "התרגש" ולא "התלבט" כשהוא העיף את לירון. את מבינה, את איתן הדינמיקה בין הבנות פשוט לא מעניינת , איכפת לו רק ממי עושה לו את זה ומי לא, ובמידה מסויימת בצדק - וזו הסיבה שהפורמט הזה אידיוטי. כי את הקהל (לפחות כרגע) מעניינת יותר הדינמיקה בין הבנות... ובכל מקרה מעניינים אותו שני הדברים, וזה לא הגיוני שאנשים יודחו בלי שום קשר לדנימיקה בבית. מילא איתן היה בא באינטראקציה עם כולן כל הזמן, אז זה היה יותר הגיוני. אבל הוא יוצר קשר רק עם 2~3 בנות, אז זה פשוט נהיה מגוחך, כל השאר הן תפאורה, וכל התככים ביניהן שווים כקליפת השום בערך - הם רק קובעים כמה מהר יבוא הקץ עליהן, הם לא יכולים באמת להשפיע על מי תעוף. כי הקהל "מתפצל" בין אלו שמצביעים למי שהם אוהבים ובין אלה שמצביעים למי שמתאימה לאיתן כביכול --- ובגלל זה אף פעם אנשים כמו אתי או ליז לא יעופו

קשקשה9

New member
או אה....מאוד לא אהבתי ת'שיחה עכשיו

והצחוק הזה.......
לא מוסיף להן נקודות הן שוכחות שגם הקהל שופט.?

השרדות10

New member
אתי אמרה- לא צריך לרחם עליהן,לרחם רק על עצמנו

באמת אין לה רחמים הבחורה הזאתי כמה רוע כל פעם מסמנת מישהי ואם היא רק יכולה והיא רואה שעם דניאל היא לא יכולה היא ממררת את חיה ומארגנת נגדה חרם

בוףברכה

New member
היתפוצצה....בוילה ..מכונת סוכר??.

מזה כל השיערותסבתא....שנדבקו לדיירות...על הראש... העיקר..שאתי ודניאל..חברות..טובות..

קשקשה9

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gifאמאאא בוף אני על הריצפה מצחוק../images/Emo6.gif

רק לדמיין מכונת סוכר מתפוצצת ..........ענק

בוףברכה

New member
היתפוצצה....בוילה ..מכונת סוכר??.

מזה כל השיערותסבתא....שנדבקו לדיירות...על הראש... העיקר..שאתי ודניאל..חברות..טובות..

למעלה