ערסיות = צביעות

רגע רק רגע

Active member
צאי מהסיסמאות!

לא הצורה, כי אם התוכן. מה את לא מבינה פה? כולן צבועות - נניח שאני מסכים לטענה זו. כולם גם מקללות ועושות רצח אופי כמו שאתי חזן עושה? לא! ועל כן אתי תישאר מוקצה מחמת המיאוס, בעיני. ואודטה, למה לך מותר לשלול את דניאל (בגלל פרשנות כושלת שלך) ולי אסור לשלול את אתי (בגלל מעשים (!!!) ברורים שקרו)? מה... את מורמת מעם? לך מותר מה שלאחרים אסור? תפרשי מתפקיד המטיף בשער. את לא עושה עבודה טובה.

דידי 9

New member
רגע תכנס. אני אסביר לך משהו

תראה..כל הבנות האחרות, מתוחכמות ממנה. אני לגמרי לא מסכימה עם דרכה, אבל אני מעדיפה את הצביעות שלה על פני הצביעות שלהן. כי הצביעות שלהן מלווה ברוע. של אתי לא. אל תשכח שהיא במשחק!! ושדוב-היא באה ממקום אחר!אז היא קיללה. אז מה? אורטל לא קיללה את ליז? לירון לא קיללה את קרן? למה אתה מתחסד?! למה?? למה מזה אתה מתעלם? אין ליש ום תפקיד, בטח שלא כאן. אני מביעה דעתי-ותו לא. אחלה יום מותק

רגע רק רגע

Active member
מי מתעלם?! את קשת הבנה?

מי מקללת יומם וליל? מי? עדי? ענבר? מי? תעני ישירות. מי מסכסכת יומם וליל? מי? ענת? דניאל? מי? תעני ישירות. מי עושה רצח אופי? איילת? ליהי? מי? מי משקרת ומתלקקת? קרן? לינוי? מי? מי? מי? מי? מי? מי? כל התשובות מובילות למקור אחד ויחיד שעונה לשם אתי חזן. תפסיקי להטיף והסירי את הקורה (במקרה הטוב) שמונחת על מצחך.

רגע רק רגע

Active member
את לא נעולה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אם כל הדברים שאתי עשתה עד עכשיו לא שינו את דעתך עליה... מה כבר יכול לשנות. קבעון עם חלודה קשה

השרדות10

New member
אתי השרלילה מדברת פוסי קט ועשתה עכשיו ריקוד

עמוד אמא של הפוסי קט ועוד היא דיברה על לירון

KEEK

Member
לדעתי אתי נותנת תחרות יפה מאוד לפרידה על

תואר "מתמודדת הריאליטי הדוחה ביותר". היא רעה, נבזית, רכלנית, צבועה, סכסכנית ובעיקר שקרנית. דבר אחד חיובי אני לא מצליח למצוא אצלה.

דידי 9

New member
קיק אני לא מצפה מגברים שיבינו קצת

יותר לעומק את המורכבות החברתית שם. אתה לא מסתכל על העובדה שאתי מצחיקה והיא באמת טובה, אתה רק מסתכל על שפת הדיבור שלה, שגם אני לא מסכימה איתה-אבל לא שוללת אותה בגלל זה! זה המקום ממנו היא באה,והיא מצחיקה ולטעמי גם די שנונה. תהיה אובייקטיבי, ואל תחשוב על סקס איתה-אלא על מה שהיא מייצגת מהמקום ממנו היא באה

boie

New member
נו באמת דידי 9

את לא מאמינה למה שאת כותבת. הכל בשביל ליצור פרובוקציה כאן.

דידי 9

New member
רגע אתה נפגע מדיעה של מישהו אחר? שלי?למה?

אין לך מספיק ביצים להתווכח עם דעתי בלי לרדת נמוך? בכל מקרה סע לשלום. לא מעוניינת לענות לך אם זו הרמה. אתה מטבריה במקרה? חחח

דידי 9

New member
ממש לא פרובוקציה. לא תהיי חברה שלי,ולא

יהיה לי גבר מכאן. אז מה הפרובוקציה בדיוק? אני מביעה את דעתי. תנוחי

KEEK

Member
חמודה תשמרי את הערה המתנשאת הזאת לעצמך

כי אני גבר אני לא שם לב לדברים? אם את רואה באתי טוב לב זה אומר שהאינטילגנציה הריגשית שלי פי מיליון גבוהה משלך. למרות שאני גבר. איזה הערה מטומטמת תסלחי לי.. אין לי בעיה עם הדיבור של אתי, למעשה זה הבעיה הכי קטנה שלה. היא צבועה הכי גדולה בבית. היא לא מפסיקה לרכל, רק שבמקרה שלה לעומת האחרים זה בא ממקום של לסכסכך, בליווי של שקרים והמצאות. היא היחידה בבית שהספיקה לריב עם 3 דיירות היא שקרנית בצורה מגוחכת היא מתלקקת כל היום לאנשים ואומרת להם מה שהם רוצים לשמוע, בניגוד מוחלט למציאות. היא פותחת פה נגד אנשים שרק בנאדם לי טיפת מצפון יכול להוציא. הפה שפתחה נגד לירון וענבר מראה לכמה נמוך היא יכולה לרדת. והכי גרוע, היא תמכור את הקרובים אליה בשניה בלי סיבה אפילו. כמו שעשתה לליז שהיתה קרובה אליה, לדניאל, וגם לקרן וליהיא זה יקרה בקרוב. את ועדי יכולות לפזר בפורום מהבוקר ועד הלילה שאתי "טובת לב" אבל שמישהו מבקש ממכם דוגמא לטוב לב שלה, אתן שותקות. אתם יכולות לחבב את מי שבא לכן, זכותכן. אבל ברגע שאתן אומרות על מפלצת שהיא טובת לב שזה מוציא אותך כבדיחה. סתם שתדעי.. והערה שלך שאני לא מבין כי אני גבר מאוד טיפשית. מתאימה לרמה של אתי.

דידי 9

New member
חחחח איזו התנפלות! קיק,זו הערה במקומה ואני לא

חוזרת בי. האינטליגנציה הרגשית שלך טבעה מזמן,גם על פי תשובתך לי

רגע רק רגע

Active member
אתה גבר...מה אתה כבר מבין ../images/Emo8.gif

שמת לב שאותנו שופטים מיגדרית... ואת אתי אנחנו צריכים לבחון לעומק ורק אז להביע את דעתנו (רצוי שתהיה תואמת לאותה אחת)?

רגע רק רגע

Active member
מפתיע כל פעם מחדש ש...

אנחנו נותנים דוגמאות מפורשות לדברים שקרו ותמיד מחזירים לנו בסיסמאות. תוקפים אותנו בגלל דעתנו ואז בוכים שלא נותנים לאחרים להביע דעה. אבל עזוב... לא נבין. אתה יודע, גברים.

למעלה