ערסיות = צביעות

KEEK

Member
על עדי אני לא יודע מה עובר

דווקא בתקופת האח הראש שלה היה מחובר למקום השניה שמפחדת מגברים סתם פרובוקטיבית אין לה באמת דעה

רגע רק רגע

Active member
מכל הבלאגן...

לא שמנו לב לפרט חשוב. שאת ה-200 ש"ח של הקהל... קיבלו איילת ואורטל. אולי עכשיו הבנות יבינו שאתי לא חזקה בחוץ כמו שהן חושבות. נקווה שיסיקו ת'מסקנה הנכונה.

KEEK

Member
מעניין...

הייתי בטוח שאחת מהן תהיה ענבר אבל בחירה לא רעה של הקהל

רגע רק רגע

Active member
כן, גם אני מבסוט על הבחירה...

אבל יש פה טעם לפגם. אנחנו כבר יודעים מי הן הבחורות הכי חלשות מבחינת SMSים (לינוי, ליז וליהי). עכשיו גם ידוע לנו מי החזקות בחוץ (איילת ואורטל). אמנם הדרך עוד ארוכה ודברים יכולים להשתנות, אך כרגע זה מוציא את העוקץ מהתחרות והמתח שלנו בתור קהל.

השרדות10

New member
וואי נכון ../images/Emo6.gif ראיתם תפרצוף של אתי כששמעה

שהקהל נתן את ה200 שקל לאחרות,ובמיוחד לאיילת.? יו זה היה קלאסיקה

KEEK

Member
לא! פספסתי ../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif

מה היא אמרה?

השרדות10

New member
לא אמרה,היה לה פרצוף של הלם,כל הפרצוף נפל../images/Emo6.gif

היא היתה בטוחה שבגלל שהיא ערסואתית כל הקהל בחוץ חולה עליה בואנה בטח ההפקה שלחה אז את הילדים לצעוק לה בחוץ שיחשבו שיש להם ריטינג

רגע רק רגע

Active member
תחליטי...

מבוגר מקובע או ילד? לפחות תהיי עיקבית בנסיונות הירידה. שנאשים את היותך אישה?

רגע רק רגע

Active member
מקווה שהבנת שרשמתי את זה...

בציניות למישהי שתקפה אותנו הגברים, ולא כדי לעלוב ב-KEEK.

השרדות10

New member
כתבתי לזאת שאמרה שזה בגלל שהוא גבר

שזאתי דידוש100 (באחד מהשמות שלה דידי חחחחח)

24שעות1

New member
דידי יש הרבה בדבריך

גם לי לפעמים היא עולה על העצבים , אבל בשלב זה של התוכנית יש לה עוד מקום בבית. מה יש לענת להביא לבית או לינוי או עדי אם הם יצאו לא ירגישו שהם חסרות שם

KEEK

Member
בגלל שאני לא גבר אטום

אני אחסוך ממך מה שאני חושב עליך.

boie

New member
לקיק

כנראה אנחנו הגברים בעלי האינטלגנציה הריגשית הגבוהה, לא נחשבים בעיני אחת כמו דידי 9. היות ואנחנו לא מכירים אותה אישית,יכול להיות שבחורה כמו אתי, זאת התנהגות נורמטיבית מבחינתה,ואנחנו הגברים, זאת טעות של האבולוציה. אני יכול רק להתפלל,שאני לא אצטרך בחיים שלי, להיות בחברה של אנשים כמוה. וזה לא שייך למוצא,ואל תנסו להשתמש בזה. פשוט דידי 9,חבל שאת לא רואה מה שאחרים רואים כאן. כן אנחנו הגברים בעיקר,אבל גם לא מעט נשים.

KEEK

Member
אני מאחל לדידי גבר כמו אתי

שכ-ל התכונות הטובות שיש באתי, יהיו בבן זוג לחיים שלה.

למעלה