ערב נפלא לכם....

Sודית

New member
ערב נפלא לכם....

מה זה הדממה הזו??? נגמרו לכם המילים??? אין יותר אותיות??? אני מחכה לטכנאי...הוא בדרך... מתחברת סוף סוף ל...ADSL.. אומרים שזה הבדל....חבל"ז...נראה. יו מה אני מספרת לכם כל דבר??? סודית...את מי זה בכלל מעניין?

שלום לכם, חזרתי מים המלח../images/Emo39.gif

ממליצה לכל מי שזקוק לניקוי ראש ונפש, כל כך נפלא שם, המים חמים ,הנןף והשקט משגעים , הדממה מסביב גורמת לך להרגיש כמו על כוכב אחר, שאבתי כוחות מחודשים ןאנרגיות חיוביות מהמקום הנפלא הזה.

פורפורית ברוכים הבאים.......

געגנו. דאגו לך אנשים פה. עכשיו רגועים יודעים שבילית יפה. תפדאל !

תודה רוזנת על קבלת הפנים ,לפחות

את מגיבה ואני מודה לך,נראה לי שפורום זה יסתדר טוב מאוד בלעדי, אנני תורמת רבות וכנראה שזו הסיבה שאף אחד לא מגיב ולא הגיב בעבר, אז איך אומרים, סלבי והיו בריאים ומאושרים.אור ושמחה לכם ממני .

פור-פור../images/Emo54.gif

ברוכה החוזרת.... שמחה שנהנתם בים המלח, אכן מקום נפלא לניקוי ראש. וחוצמיזה מה? וואו אני רואה בחצי עין את יצפאן וסויסה וזה מגניב לאלללה!!!!

תודה רוזנת על קבלת הפנים ,לפחות

את מגיבה ואני מודה לך,נראה לי שפורום זה יסתדר טוב מאוד בלעדי, אנני תורמת רבות וכנראה שזו הסיבה שאף אחד לא מגיב ולא הגיב בעבר, אז איך אומרים, סלבי והיו בריאים ומאושרים.אור ושמחה לכם ממני .

Sודית

New member
פורפורית....

מה ההתעלבות הזו??? מה קרה??? שמעת מה אמר השייך....ה...ADSL לא פועל טוב בתפוז...הכל איטי יותר. ת´אמת יש שיפור במהירות.... לא הבנתי את המשפט האחרון.... סה לה וי רק הבנתי...מה זה כל היתר??? סודית לא מקבלת שורותייך האחרונות.

tidhar

New member
פורפוריתוש ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif

uuuuuu wellcome to the family גם לי היתה תחושה כזו אבל כשורדיתוש
הגיעה לפורום הכל הווריד והוריק (כניראה שהיא נידבקה מהנוף הירקרק בו היא חיה וזו ניקראת חוויה).
.

שלום פוריפרית../images/Emo142.gif"ורד מהחדשים"..

כרגע נכנסתי - לראות מה נשמע כאן, ושמעתי ים המלח - וחשבתי לעצמי וואוי!!!!!!!!!!!כמה היה מועיל לי איזה השתכשכות בבוץ,וכל מיני אמבטיות ריחניות, ומסג´ים - מלא בריאות של גוף ונפש. כייייייייייףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

דניאלה1311

Active member
מנהל
פורפורית, לא כולם מגיבים לכולם כפי שאמר צ´רצ´יל ( בתרגום לדניאלית) אי אפשר לרצות את כולם כל הזמן אי אפשר לרצות חלק מכולם כל הזמן, אצטרא אצטרא, גם אני נעלבתי בהתחלה וכיום? מגיבים טוב, לא מגיבים זב"שם. יאללה תכתבי, חסרת לי.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
ימה מלח לוֹשָה וֶה !

אין דגים אין אלמוגים שורף בעיניים איכסא פיכסא > > > > > > > > > > > סתאםםםםםםםםםםםם, זה מקינאה

B T1

New member
קראתי פרסומים רפואיים----

בקשר לים המלח. לא רק דגים ואלמוגים אין--אין חיים במימיו, כי מזיקים לכל תא חי. לכן היחידים שכדאי להם לסבול מים המלח הם אלא הנהנים מ-פסוריאזיס.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
וריי אאה חמלו אך אללה מים

ומי שלא הבין יכול להעזר בגירסה הפולנית של הבבילון שאפשר להוריד מכאן.

למעלה