ADSL זה אחלא דבר אבל תפוז ימשיך לזחול אצלך שכן החוליה החלשה בשרתים שלהם. לעומת זאת בהורדות של תוכנות, שירים, סרטים וכו´ תגיעי לקצב מדהים יחסית למודם אנלוגי.
ממש עשית לי ת´ערב...כי.... בדוק חשבתי לי...אין שום שינוי... טיפה יותר מהר התפוז...אז זה הם...הא??? העיקר שתוכנות ושירים יירדו מהר...בשביל הבן. סודית מגישה קהוואה לשייך...כתודה.
תפוז.........אז מה תגידי - שאני לא מצליחה לפתוח את תיבת המסרים שלי מיילים ממני לתפוז ומתפוז אלי וטלפון נאדה!!!!!!!!! היום קבלת אחלה תשובה - שפשוט אגלוש ממחשב אחר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נו מה את אומרת? לצחוק, או לצחוק חזק????? בכל אופן צריך למצוא את הטוב נכון? אז למדתי מה זה קוקיס!!!!!!כי מחקתי המונים כאלו. אבל. לא הואיל - התיבה העיקשת ממאנת להפתח.
לפטיש ואיזמל וכל מה שאפשר היה. כבר כמה ימים אני מתעסקת עם העניין הזה. ושום כלום. איפה השייח שיבוא................שיגיד..........אעביר לו את כל תכולת המחשב שלי באימייל רק שיפתור לי את הבעייה.
אשלח לך מייל בהמשך היום - . בעניין מח - לפעמים אני מרגישה כל כך אבודה, בעניינים כמו המחשב למשל שאני לא מצליחה לגבור על חבורים של נחושת ומתכות שנעשים ידענים יותר ממני - כמו שנאמר- הגולם קם על יוצרו...........יאללה ביי יום טוב ושוב תודה. אהייה בקשר.