ערב נפלא לכם....

B T1

New member
גלי--מה את מקשקשת? את מבשלת

מצויין. עוד אף חתול לא מת מהבישול שלך.

גלי®

New member
ככה זה , כשמשחדים את הפתולוג

הוא כותב "התקף לב" ולא "הרעלת מזון" ...

גלי®

New member
ורד , עברי לפורום ניסויים , נמשיך

לנסות לפתור לך את הבעיה שם ... אלא אם כן יש לך אי סיק יו ...

tidhar

New member
../images/Emo91.gifורדינה יש לי>>>>>>>>>>>>>

פותחן של הטיולים השנתיים , ( הקטנצ´יק שפותח את הסרדינים).

TIDHAR הי בקר טוב, כאילו........../images/Emo70.gif

הפותחן במקום פטיש? נשמע סולידי יותר........... יש לי דווקא באיזו מגירה נוסטלגית פותחן כזה.......... וואוי!!!!!!!!טיולים שנתיים - איזו נוסטלגיה........פעם שהיה אפשר לטייל בלי חשש בכל מני מקומות מרוחקים שכוחים - מדהימים,.

גם אני עשיתי.......

חיבור ל- ADSL לכבוד המחשב החדש שקניתי...... המחשב טסססססססססססססססססס איזה הבדל משמעותי. המילים עפות........... המקלדת רוקדת טוויסט........(הישנה רקדה סלו)....... בהצלחה.

פפוש4

New member
הלך עלינו סודית

אם כל החומרים ששפכת עלינו בלי האדי מה יקרה כאשר תתחברי לאדי תפוצצי לנו את ההרד דיסק אני רץ להגדיל ל120 ג´יגה ומרגע זה כופים עלי הקופים לעזוב את המקלדת לטובת היורש רק רגע תן לגמור מה נעשת כמו אמ´שך גם היא לא נותנת לגמור ( את הספונג´ה) אז יאללא בייייי

דניאלה1311

Active member
מנהל
המוזה כנראה לא שורה במחוזותינו היו ולכן שעורי הבית שלי היו קצרים, כמעט ולא היה מה לקרוא, ממש הרגשתי שחסר לי משהו, אז מה אני אעשה עד לסדרה החדשה בנות בראון? חבר´ה תכתבו משהו, קצת צחוקים? אפשר לבקש? יודעת שלא יום קל היום, אבל עברנו את פרעה, נעבור גם את זה.

דניאלה רוצה לנסות לצחוק?????????

קבלתי קודם במייל ומעבירה - .......... ג´ים ומרי היו מאושפזים בבית חולים לחולי נפש. יום אחד, כשטיילו ליד הבריכה של בית החולים, קפץ ג´ים למים העמוקים, שקע למטה ונשאר שם. מרי קפצה מיד למים להציל אותו. היא שחתה לתחתית הבריכה ומשכה אותו החוצה. כאשר שמע מנהל בית החולים על פעולת הגבורה של מרי, הוא הורה לשחררה מבית החולים, מאחר ולא נחשבה יותר כחולת נפש. הוא בא למרי ואמר לה: "מרי, יש לי חדשות טובות וחדשות רעות בשבילך. החדשות הטובות הן שאנחנו משחררים אותך כי היית מסוגלת לקפוץ ולהציל חיים של חולה אחר ואני חושב שזה בהחלט מצביע על החלמה. החדשות הרעות הן שג´ים, החולה שהצלת, תלה את עצמו הבוקר, עם החגורה של חלוק הרחצה שלו, בחדר האמבטיה. אני נורא מצטער, אבל הוא מת". ענתה מרי: "הוא לא תלה את עצמו. אני תליתי אותו שם לייבוש".

היי רוזנת - חחח, ועוד אומרת דניאלה,

על האישה שהיא מעשית.......!!!!!!!!!! נו? מה יש עוד להוסיף?

redredole

New member
הנה משהו בהמלצת הרופא

אומרים שהצחוק יפה לבריאות. ביל ומארלה גרו בדירה קטנה ולא ידעו מה לעשות עם בנם בן העשר כשרצו לקיים יחסי מין מהירים בשבת. בסוף החליטו להעמיד אותו על המרפסת ולבקש ממנו לדווח להם מה קורה בשכונה. זה יעסיק אותו לשעה בערך, חשבו שניהם, והוא לא ישתעמם. ההורים נכנסו למיטה והחלו להתפשט, והילד נעמד על המרפסת והתחיל לדווח. "אמבולנס הגיע לשכנים מימין, ג´וני עובר על אופניים חדשים, האנדרסונים עושים כביסה, ונראה שהג´ונסונים שוב מזדיינים". "מה, איך אתה יודע?", הזדעזעו ההורים. עונה הילד: "כי הילד שלהם עומד במרפסת וצופה על השכונה"

redredole

New member
כשיש מזל

אז הוא בא בצרורות.......... כשיש מזל אחד זכה בפרס הראשון בלוטו מבסוט מאוד רץ הבייתה לספר לאישתו אשתו המופתעת, מרוב אושר קיבלה דום לב ומתה במקום חושב ההוא לעצמו:" וואלה כשהמזל בא, אז הוא בא בצרורות".....

למעלה