ערב נפלא לכם....

../images/Emo140.gifיא שייח

אתה חייב בפעם הבאה לעצור בים המלח ולהנות ממנו כפי שהוא ,כמובן שאני לא ממליצה לך לצלול.

טוסקה

New member
ערב טוב Sודית וכולם...../images/Emo140.gif

באמת שקט... קפצתי לשנייה, אני עדיין בעבודה. להתראות אחר כך....

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
לא רוצה להוציא לך ת´רוח מהמפרשים

ADSL זה אחלא דבר אבל תפוז ימשיך לזחול אצלך שכן החוליה החלשה בשרתים שלהם. לעומת זאת בהורדות של תוכנות, שירים, סרטים וכו´ תגיעי לקצב מדהים יחסית למודם אנלוגי.

Sודית

New member
תודה שייך.....

ממש עשית לי ת´ערב...כי.... בדוק חשבתי לי...אין שום שינוי... טיפה יותר מהר התפוז...אז זה הם...הא??? העיקר שתוכנות ושירים יירדו מהר...בשביל הבן. סודית מגישה קהוואה לשייך...כתודה.

מברוק S - קפה תעשי פעמיים..ועל

תפוז.........אז מה תגידי - שאני לא מצליחה לפתוח את תיבת המסרים שלי מיילים ממני לתפוז ומתפוז אלי וטלפון נאדה!!!!!!!!! היום קבלת אחלה תשובה - שפשוט אגלוש ממחשב אחר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נו מה את אומרת? לצחוק, או לצחוק חזק????? בכל אופן צריך למצוא את הטוב נכון? אז למדתי מה זה קוקיס!!!!!!כי מחקתי המונים כאלו. אבל. לא הואיל - התיבה העיקשת ממאנת להפתח.

B T1

New member
ורד---לפתוח את התיבה או בעזרת

יעוץ מן השייח ואם לא אז ע"י איזמל ופטיש

נשבעת!!!בחיי כמה הייתי קרובה ../images/Emo88.gif

לפטיש ואיזמל וכל מה שאפשר היה. כבר כמה ימים אני מתעסקת עם העניין הזה. ושום כלום. איפה השייח שיבוא................שיגיד..........אעביר לו את כל תכולת המחשב שלי באימייל רק שיפתור לי את הבעייה.

BT עברתי לפורום נסויים והשארתי שם

הודעה לגלי. אני חוזרת לשם. ראיתי שההודעות שלכם ממש מלפני שעה אז יכול להיות שהוא כבר לא נמצא - אני עוברת לשם עכשיו. נראה.

גם אני הייתי ועניתי - לאחר מלוי כל

ההוראות. (מחשב עקשן יש לי) ואני כזאת שובניסטית כנראה - מה שקשור למיחשוב וכאלו - מייצר אצלי ישר מחשבה שזה צריך להיות הוא ולא היא...................

גלי®

New member
אין לי שום בעיה עם שוביניזם , נהפוך

הוא ,את אלא שחושבים שהם הכי חכמים - הכי קל לתחמן ...
בכל מקרה : צרי איתי קשר לכתובת המייל שלי (זו שמופיעה בכרטיסי האישי), ונמשיך בנסיונות ....

גלי®

New member
הערת אגב : אני לא יודעת איך אצל

אנשי מחשב אחרים , אבל אני משתמשת במוח שלי לפתרון הבעיות , ולא באיברים אחרים , כך שלא נראה לי שיש חשיבות לזה שאני אישה ...
(נו BT , תגיד , תגיד את מה שאתה רוצה לומר ...
)

גלי בקר טוב, המון תודה.......אני|פר

אשלח לך מייל בהמשך היום - . בעניין מח - לפעמים אני מרגישה כל כך אבודה, בעניינים כמו המחשב למשל שאני לא מצליחה לגבור על חבורים של נחושת ומתכות שנעשים ידענים יותר ממני - כמו שנאמר- הגולם קם על יוצרו...........יאללה ביי יום טוב ושוב תודה. אהייה בקשר.

גלי®

New member
אין שום סיבה שתרגישי ככה ! המחשב

הוא בסכ"ה אוסף ברזלים שהורכבו בידי אדם לשרת אותו ... חוצמזה : כל אחד והנק´ החלשות שלו ... אני , למשל (ששששש , אל תספרי לאפ´חד ...),לא יודעת לבשל ...

למעלה